• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tuvalete bile gidemedim sabahtan beri :kızgın:
kuzum yaa kıyamam :( geçicek bu günler az daha sabır.sonrası çok güzel oluyor.ha dertler de büyüyor ama çoğunluğu keyifli.ben de derdim normal insanlar gibi gece yatıp sabah kalkabilecek miyim diye.göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.şimdi bensiz plan yapıyolar bozuluyorum :)

Düzen ve kafanın rahat olması gerçekten çok önemli.. bak ben dün gece 3 e doğru yarım yamalak uyudum güya.. sabahın köründe kalktı hastaneye gittik.. geldik öğlenden sonra 1 saat salladım uyuttum öksürw öksüre geri uyandı. Şimdi yine sallıyorum işte.. ama gerçekten halim kalmadı artık.. dayanamıyorum.
Aynen düzen şart ama mümkün.olmuyor hep bı dert hep bı sorun önceden de böyleydi ve yine de verdim kiloları dedim bahanelerin arkasına saklanıyorsun dedim kendime ve evet bahane üretiyorum kendime bu kadar basit dedim ve bahaneleri kenara koyup başladım inşallah bu defa devam edecegim

Aynen düzen şart ama mümkün.olmuyor hep bı dert hep bı sorun önceden de böyleydi ve yine de verdim kiloları dedim bahanelerin arkasına saklanıyorsun dedim kendime ve evet bahane üretiyorum kendime bu kadar basit dedim ve bahaneleri kenara koyup başladım inşallah bu defa devam edecegim
Mezuniyet kilona inip listeye girsen..

kuzum yaa kıyamam :KK43: geçicek bu günler az daha sabır.sonrası çok güzel oluyor.ha dertler de büyüyor ama çoğunluğu keyifli.ben de derdim normal insanlar gibi gece yatıp sabah kalkabilecek miyim diye.göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.şimdi bensiz plan yapıyolar bozuluyorum :)
Seninkiler kaç yaşında canim

Mezuniyet kilona inip listeye girsen..
Planım o hippo zaten oğlum pazartesi başlıyor okula ilk hafta sadece iki saat gidecek sonraki hafta 5 saat bu iki hafta mezuniyet kiloma ineceğim kaptanda onay verirse listeye gireceğim ama bu defa hedefim yüzde 1 olacak öyle 3 5 zorlamayacagim çünkü bu kilolar çok gidiyor ben az gidiyor diye kendimi çok yıpratıyorum kaptan bu şekilde kabul ederse öyle yapacagim

Planım o hippo zaten oğlum pazartesi başlıyor okula ilk hafta sadece iki saat gidecek sonraki hafta 5 saat bu iki hafta mezuniyet kiloma ineceğim kaptanda onay verirse listeye gireceğim ama bu defa hedefim yüzde 1 olacak öyle 3 5 zorlamayacagim çünkü bu kilolar çok gidiyor ben az gidiyor diye kendimi çok yıpratıyorum kaptan bu şekilde kabul ederse öyle yapacagim
Aynen cnm.. yüzde 1 olsun kalıcı olsun inş..

1 bence en sağlıklı olanı.vücut ancak adapte oluyor.fazlasına gerek yok ki

Yok artık ya bizim kızlara teklif etmeniz bile doğru değil liste için kasıyolar diye vucutlarının dengesini bozdular.
Bende listeye giricem inş bonusum.. 6 ay dolsun diye bekliyorum.. 1 ay kaldı.. napalım bebeğim .. bizim için liste demek düzen demek..

Back