Zayıflarız tabiki kimler kimler zayıflamadı bizim takımdaTeşekkür ederim hep birlikte zayıflayalım
Oyyyy Iki hanelilere düsen ozgise kıyılır miKıyamazsın ki sen banaaaa
Görüceksin tabiki kuzum pes etmek moral bozmak yok biz bunu da aşıcaz hep beraber önce 90lar sonra 80ler hepsine bay bay dicezAy ya bende görecek miyim ömrüm boyunca ilk defa bu yıl 3 basamaklı geziyorum
Biz de dort gozle o serinligi yagmuru bekliyoruzİstanbul Avrupa canim
Ooooo supersin
Cok guzel gidiyorsun masallah. Aynen devam et canisiİyi aksamlar arkadaslar
Ben son gunlerde yaptiklarimla, kendimle gurur duymaya basladim. Seminer donemindeyiz ve farkli okullardayiz ben yemegimi,tarcinli ya da limonlu suyumu yanimda goturuyorum, ikramlari reddediyorum kibarca, gorenler ne kadar zayiflamissin dedikce mutlu oluyorum.
Bugun cok samimi arkadasima caya gittim,kendi goturdugum yemegimi yedim,arkadasim israr etmesine ragmen kacamak hic yapmadim. Bari kahve yapayim icer misin dedi ,turk vve sekersiz olursa ok dedim. Kahveyi yaparkende kirk kere seker koymadin degil mi diye sordum,cikolataya el surmedim,
Yani heralde ben dogru dogdayim ve bu halimle gurur duyuyorum. Yazmak istedim
Pazar gelsin
Pazardan sonra pazartesi gelir. Olmazzzzzzzz. Cuma gununde kalalim bizGel cumartesi pazar gel gel
Tedaviye ne zaman basliyorsun guzellik?Ay ya bende görecek miyim ömrüm boyunca ilk defa bu yıl 3 basamaklı geziyorum
Kuzu evde kuru kayısı varsa iki üç tanesini açıp bi bardak suya koy sabah iç tanelerini de ye iyi gelir wcye.WC de sıkıntım var diye 1 incir yedim üstüne bol su içeceğim şimdi :/
Bak bunu daha şimdi gördümBoyum 175 bu arada.. maliden 4 cm uzunum ... ben onun yerinde olsam 59 olurdum ama olmuyo zalim mali :))
don muhabbeti olmuşken hemen aktaraymDonsuz çıkmam abi
Donla mı geziyomuş sokakta hey yavrum benimdon muhabbeti olmuşken hemen aktaraymbu bizi çatlak miumuz varya ankarada buluşucaz ben diyrum ki yakama kırmızı karanfil takayım oda diyoki bende kırmızı don giyeyim deli kaptaniçe yaa
Hoşgeldin canım miu mapuslara düştü etiketi cikmiyordurMERHABAA :)
6. TAKİMDAN GELDİM..
DESTEK İÇİN AYRI AYRI HERKESE ÇOOOK TESEKKUR ETMEK İSTERİM :)
ÖZELLİKLE SEVGİLİ @MiuLego (etiketleyemiyorum niyeyse)
BÜTÜN GECE BİZİMLEYDİ, ONA DA AYRİ TESEKKUR EDERİM.
TÜM KALBİMLE HEPİNİZE SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU OLARAK GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN BOOOLL BOOOL KİLOLAR VERMEYİ DİLERİM.
KOOCAMMAAANN ÖPÜCÜKLER, SEVGİLER HEPİNİZE
HoşgeldinMERHABAA :)
6. TAKİMDAN GELDİM..
DESTEK İÇİN AYRI AYRI HERKESE ÇOOOK TESEKKUR ETMEK İSTERİM :)
ÖZELLİKLE SEVGİLİ @MiuLego (etiketleyemiyorum niyeyse)
BÜTÜN GECE BİZİMLEYDİ, ONA DA AYRİ TESEKKUR EDERİM.
TÜM KALBİMLE HEPİNİZE SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU OLARAK GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN BOOOLL BOOOL KİLOLAR VERMEYİ DİLERİM.
KOOCAMMAAANN ÖPÜCÜKLER, SEVGİLER HEPİNİZE
Hoşgeldin canım miu mapuslara düştü etiketi cikmiyordur
Hep destek tam destek amaç bir hedef bir
Bu güzel yazın için teşekkürler
Yokk ben hissedermişim o nasıl olacaksaDonla mı geziyomuş sokakta hey yavrum benim
Kız takımdaki herkes 5li kilolarda. Bende istiyorum ama benim bu boya çok zor.. ama sen bü göreydin 59u.. nolurdu yanii...Bak bunu daha şimdi gördüm
Aramızdaki 4 cmi vurgulamasak bi de 59u falan bi unutsak ne güzel olur dimi
Hoşgeldin
Miu banlı o yüzden etiketi çıkmıyo. Yarın gelicek. Teşekkür ederim güzel dileklerin için
senin de eksin bol olsun
Nostradamus muyuz biz ne bilekYokk ben hissedermişim o nasıl olacaksa
Hayır yaa istemiyom 5leriKız takımdaki herkes 5li kilolarda. Bende istiyorum ama benim bu boya çok zor.. ama sen bü göreydin 59u.. nolurdu yanii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?