- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 40
Yapsın accuk kuzu yaaaaBir gök gurlemesi, bir şimşekler, bardaktan boşanırcasına yağmur...
Hoşgeldin Eylül
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapsın accuk kuzu yaaaaBir gök gurlemesi, bir şimşekler, bardaktan boşanırcasına yağmur...
Hoşgeldin Eylül
la yirim la seniiii sizsiz geçirdiğim gün hani kitap okumadan uyumuşsundur, yada dişfırçasını evde unutmuş seyehate çıkmışsındır ortalıkta markette yoktur, ya da hani valizini almışsındır herşey tamdır ama donların yatağın üstünde kalmıştır.... Hıııı buraya giremeyince kendimi öyle hissediyorum
yağ oranın azaldığı için son kilolar zor gider vücut direnir normal yani.55 mi hedefinOluyorsunuz valla yaptığınız sporlarla yediklerinizle :-D diyete başlıyorum uzun süre gecmeden bırakıyorum irademe sahip olamıyorum genelde düzensiz besleniyorum.daha önce 12 kilo kadar verdim ama simdi vermesi zor geliyor
Ay cumaya sevinecek bişey kalmadı çenem durmadı kiiiKız boşver milleti 2 basamağa geçmişsin
donmuyuz bizla yirim la seniiii sizsiz geçirdiğim gün hani kitap okumadan uyumuşsundur, yada dişfırçasını evde unutmuş seyehate çıkmışsındır ortalıkta markette yoktur, ya da hani valizini almışsındır herşey tamdır ama donların yatağın üstünde kalmıştır.... Hıııı buraya giremeyince kendimi öyle hissediyorum
Zayıf gibiyim ama tam değilim fazlalıklarım var boy kısa olunca :-(zayıfmışsın sen
Yağsın tabi ya ama.tirstik valla elektrikler bile gittiYapsın accuk kuzu yaaaa
Olsun 3 gün 3 gece kutlarız balımAy cumaya sevinecek bişey kalmadı çenem durmadı kiii
Aaaaa ne kadan minnoşmuş kendilerivalla şöyle diyim mune geldiğinde (avatarı azraildir)
kk donma yapar sayfalar takılır.o an anlarsınki azrail kapıda
Amiiinnnn ama sarkarsa göbüküüüm çok korkuyorum çoookkkkEn çıtır sen olucaksın tam gaz devam
Don önemlidonmuyuz biz
Aslında çok tatlı ama napsın mecbuuuurrrrDesene çok sevgi dolular
İlk önce 55 sonrasında 50 düşünüyorım ama bakalım önce 55 e düşmek hedefimyağ oranın azaldığı için son kilolar zor gider vücut direnir normal yani.55 mi hedefin
Hahahhha sen kime sopa gosterdin kizYo bebekiiimmm kim ki o merak ettim miumu hepfit imi mahpusa atmış
Yok onu demek istemedim de hani o his herkes bilir dimidonmuyuz biz
Oooyyyyy kıyamam sana beeennnn ben de fena tırsarım valkaYağsın tabi ya ama.tirstik valla elektrikler bile gitti
Olsun 3 gün 3 gece kutlarız balım
Ahanda tam benlik bir düşünce tarzını ElalisDon önemli
Gurur duy tabiki kendinle harikasın canımİyi aksamlar arkadaslar
Ben son gunlerde yaptiklarimla, kendimle gurur duymaya basladim. Seminer donemindeyiz ve farkli okullardayiz ben yemegimi,tarcinli ya da limonlu suyumu yanimda goturuyorum, ikramlari reddediyorum kibarca, gorenler ne kadar zayiflamissin dedikce mutlu oluyorum.
Bugun cok samimi arkadasima caya gittim,kendi goturdugum yemegimi yedim,arkadasim israr etmesine ragmen kacamak hic yapmadim. Bari kahve yapayim icer misin dedi ,turk vve sekersiz olursa ok dedim. Kahveyi yaparkende kirk kere seker koymadin degil mi diye sordum,cikolataya el surmedim,
Yani heralde ben dogru dogdayim ve bu halimle gurur duyuyorum. Yazmak istedim
Vardır vardır