• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK70::KK70:la yirim la seniiii:KK74: sizsiz geçirdiğim gün hani kitap okumadan uyumuşsundur, yada dişfırçasını evde unutmuş seyehate çıkmışsındır ortalıkta markette yoktur, ya da hani valizini almışsındır herşey tamdır ama donların yatağın üstünde kalmıştır.... Hıııı buraya giremeyince kendimi öyle hissediyorum:confused:
:D :D

Oluyorsunuz valla yaptığınız sporlarla yediklerinizle :-D diyete başlıyorum uzun süre gecmeden bırakıyorum irademe sahip olamıyorum genelde düzensiz besleniyorum.daha önce 12 kilo kadar verdim ama simdi vermesi zor geliyor
yağ oranın azaldığı için son kilolar zor gider vücut direnir normal yani.55 mi hedefin

:KK70::KK70:la yirim la seniiii:KK74: sizsiz geçirdiğim gün hani kitap okumadan uyumuşsundur, yada dişfırçasını evde unutmuş seyehate çıkmışsındır ortalıkta markette yoktur, ya da hani valizini almışsındır herşey tamdır ama donların yatağın üstünde kalmıştır.... Hıııı buraya giremeyince kendimi öyle hissediyorum:confused:
donmuyuz biz :D :D

İyi aksamlar arkadaslar
Ben son gunlerde yaptiklarimla, kendimle gurur duymaya basladim. Seminer donemindeyiz ve farkli okullardayiz ben yemegimi,tarcinli ya da limonlu suyumu yanimda goturuyorum, ikramlari reddediyorum kibarca, gorenler ne kadar zayiflamissin dedikce mutlu oluyorum.
Bugun cok samimi arkadasima caya gittim,kendi goturdugum yemegimi yedim,arkadasim israr etmesine ragmen kacamak hic yapmadim. Bari kahve yapayim icer misin dedi ,turk vve sekersiz olursa ok dedim. Kahveyi yaparkende kirk kere seker koymadin degil mi diye sordum,cikolataya el surmedim,
Yani heralde ben dogru dogdayim ve bu halimle gurur duyuyorum. Yazmak istedim:KK23:

Yo bebekiiimmm kim ki o merak ettim miumu hepfit imi mahpusa atmış:sinirli:
Hahahhha sen kime sopa gosterdin kiz :KK70:
Etiketleyim mi gelsin mi grilensinmi buralar :KK70:

@m
@mu
@muun
@munaaaaaaa :KK70:
Ay elim varmadı :KK74:

Yok onu demek istemedim de hani o his herkes bilir dimi
Ayrıca son diyip geçme mesela ben ticarete atılırsam doncu açıcam herkes alışveriş yapmaya ildir yemek yemeyebilir gezmeye bilir ama donsuz gezmez mutlaka don alır bu sebeple don candır kalplisin çiçeklisi dantellisiiii ooooo:KK8::KK8:
Şimdi de aklıma don olsaydım hangisi olurdum takıldı:confused:

Olsun 3 gün 3 gece kutlarız balım :KK71:
:KK74::KK74:
Ahanda tam benlik bir düşünce tarzını Elalis Elalis
İyi aksamlar arkadaslar
Ben son gunlerde yaptiklarimla, kendimle gurur duymaya basladim. Seminer donemindeyiz ve farkli okullardayiz ben yemegimi,tarcinli ya da limonlu suyumu yanimda goturuyorum, ikramlari reddediyorum kibarca, gorenler ne kadar zayiflamissin dedikce mutlu oluyorum.
Bugun cok samimi arkadasima caya gittim,kendi goturdugum yemegimi yedim,arkadasim israr etmesine ragmen kacamak hic yapmadim. Bari kahve yapayim icer misin dedi ,turk vve sekersiz olursa ok dedim. Kahveyi yaparkende kirk kere seker koymadin degil mi diye sordum,cikolataya el surmedim,
Yani heralde ben dogru dogdayim ve bu halimle gurur duyuyorum. Yazmak istedim:KK23:
Gurur duy tabiki kendinle harikasın canım

Back