• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet ama 3 yaşından önce alerji testi yok
Olur mu kuzum var da doğruluk payı biraz daha düşük oluyor. Biz 1 sene boyunca savastik. Urfadan ankaraya götürduk prof a kan ve deri testiyle çıktı ortaya .obur doktorlar bronşit dedi yolladı meğer alerjiymiş. Büyük oğlunda da varsa bence bi test yaptır çünkü alerji genetik oluyo genelde

Olur mu kuzum var da doğruluk payı biraz daha düşük oluyor. Biz 1 sene boyunca savastik. Urfadan ankaraya götürduk prof a kan ve deri testiyle çıktı ortaya .obur doktorlar bronşit dedi yolladı meğer alerjiymiş. Büyük oğlunda da varsa bence bi test yaptır çünkü alerji genetik oluyo genelde
Büyük oğluma yaptırdım. Klasik toz alerjisi dendi ama şükür iyi şimdi.. bakakım tekrar götürücez galiba...

Büyük oğluma yaptırdım. Klasik toz alerjisi dendi ama şükür iyi şimdi.. bakakım tekrar götürücez galiba...
Alerjiler genelde kendiliğinden büyüdükçe geciyo kuzum . 6 yaşından sonra hafifli yor. Benim nacizane tavsiyem küçük oğlunda boşuna farklı ilaçlar almadan eter alerjiyse ona göre ilaç kullansın iyilessin kuzucuk..biz çokça gereksiz yere antibiyotik, buhar kullandık .. sonra baltık çocuk alerjik alerji şurubu verdik sadece elhamdülillah hırıltılar oksurukler azaldı ..

Alerjiler genelde kendiliğinden büyüdükçe geciyo kuzum . 6 yaşından sonra hafifli yor. Benim nacizane tavsiyem küçük oğlunda boşuna farklı ilaçlar almadan eter alerjiyse ona göre ilaç kullansın iyilessin kuzucuk..biz çokça gereksiz yere antibiyotik, buhar kullandık .. sonra baltık çocuk alerjik alerji şurubu verdik sadece elhamdülillah hırıltılar oksurukler azaldı ..
Zaditen içiyor zaten.. alerji şurubu..

Hala korsan gibi dolaşıyorum, annem koca karı ilacı tavsiye etti
:KK70:
Gece onu yapacağım.. ama daha iyi gibi şimdi teşekkür ederim sorduğun için
:KK200:

Göz hassas ya zor iyileşiyor. Niye sormiyim kuzum birbirimizin hayatına girdik bi şekilde ve alıştık bunların hepsi çıkarsız sevgiden.

Allahım oğlum hasta.. yemekli misafir vardı yeni gittiler sayılır. Oğlum bütün gün durmadı elimde olsa misafiri iptal edecektim. Çok zorlandım.. şu anda da yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama bebek sallıyorum.. öksürmekten uyuyamıyo tabi bizi de uyutmuyo..
Kuzm cok geçmiş olsn
Benm kızıma ılık tereyağ pekmez çoooookkkk iyi geldi anında kesti öksürüğü
Bi dene inşaAllah

Gunaydin canlar:KK200:

Allahım oğlum hasta.. yemekli misafir vardı yeni gittiler sayılır. Oğlum bütün gün durmadı elimde olsa misafiri iptal edecektim. Çok zorlandım.. şu anda da yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama bebek sallıyorum.. öksürmekten uyuyamıyo tabi bizi de uyutmuyo..
Gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum:nazar:

D3S1R3 D3S1R3 hepi börtdeyin mi?

6 eylül nerden aklımda kalmış bilmiyorum.

@ozgemsiii galp ulan :KK200:

D3S1R3 D3S1R3 doğum günün müüü doğum günün kutlu olsunn iyiki doğdun:KK73::KK73::KK73:

10 u benim gunum. Belki 6 si @eflalim indir:KK37:

Hala korsan gibi dolaşıyorum, annem koca karı ilacı tavsiye etti
:KK70:
Gece onu yapacağım.. ama daha iyi gibi şimdi teşekkür ederim sorduğun için
:KK200:
Gecmis olsun guzellik:KK15:

Back