Bana demio vallaHepiniz çatlaksınız
Evet evet ben de en çok kendilerini sevdim tanımadan sevdim sen düşün tanısam nolurAslında çok tatlı ama napsın mecbuuuurrrr
Kıyamazsın ki sen banaaaaHahahhha sen kime sopa gosterdin kiz
Etiketleyim mi gelsin mi grilensinmi buralar
@m
@mu
@muun
@munaaaaaaa
Ay elim varmadı
Sen 170 var mısın?? Ben seni 160 fln sanıyordum boyun iyimiş.. 60 olacaksın bak görBenden de 5 cm uzunum dolayısıyla maliden 1 cm kısayım ama en şişko benim ben şişko yum benden şişko yoookkkk
Harikasınİyi aksamlar arkadaslar
Ben son gunlerde yaptiklarimla, kendimle gurur duymaya basladim. Seminer donemindeyiz ve farkli okullardayiz ben yemegimi,tarcinli ya da limonlu suyumu yanimda goturuyorum, ikramlari reddediyorum kibarca, gorenler ne kadar zayiflamissin dedikce mutlu oluyorum.
Bugun cok samimi arkadasima caya gittim,kendi goturdugum yemegimi yedim,arkadasim israr etmesine ragmen kacamak hic yapmadim. Bari kahve yapayim icer misin dedi ,turk vve sekersiz olursa ok dedim. Kahveyi yaparkende kirk kere seker koymadin degil mi diye sordum,cikolataya el surmedim,
Yani heralde ben dogru dogdayim ve bu halimle gurur duyuyorum. Yazmak istedim
Tam 170 canım hatta regl olduğunda 168 dim sadece o yaşımdan sonra 2 cm uzadımSen 170 var mısın?? Ben seni 160 fln sanıyordum boyun iyimiş.. 60 olacaksın bak gör
Pazar gelsinBen geldim anca geçmişten okudum ve sızmak uzereyim allahım biran önce ctesi gelsin artik
Gel cumartesi pazar gel gelPazar gelsin
Ay özge çok sevindim kuzum kendim geçmişim gibi şakın salma ve devam et
Biraz sporla vücudun çok güzel şekillenir aslında spor yapıyon mu hiçZayıf gibiyim ama tam değilim fazlalıklarım var boy kısa olunca :-(
Donsuz çıkmam abiDon önemli
Aa çok minnoştur valla sohbeti çok güzelAaaaa ne kadan minnoşmuş kendileri
Amiiinnnn ama sarkarsa göbüküüüm çok korkuyorum çoookkkk
Sen burdan ayrılma bence sohbete katıl seni de zayıflatakİlk önce 55 sonrasında 50 düşünüyorım ama bakalım önce 55 e düşmek hedefim
Pazen don olabilirimYok onu demek istemedim de hani o his herkes bilir dimi
Ayrıca son diyip geçme mesela ben ticarete atılırsam doncu açıcam herkes alışveriş yapmaya ildir yemek yemeyebilir gezmeye bilir ama donsuz gezmez mutlaka don alır bu sebeple don candır kalplisin çiçeklisi dantellisiiii ooooo
Şimdi de aklıma don olsaydım hangisi olurdum takıldı
Teşekkür ederim hep birlikte zayıflayalımSen burdan ayrılma bence sohbete katıl seni de zayıflatak
Canım ablam kendinle ne kadar gurur duysan az. Onu yapabilmek o kadar önemli ki. Tabiki doğru yoldasın ve bu yoldan asla sapmicaz. Bi süre sonra o ısrar edenler artık ısrar etmemeye başlicaklar, sendeki büyük değişime aha böleİyi aksamlar arkadaslar
Ben son gunlerde yaptiklarimla, kendimle gurur duymaya basladim. Seminer donemindeyiz ve farkli okullardayiz ben yemegimi,tarcinli ya da limonlu suyumu yanimda goturuyorum, ikramlari reddediyorum kibarca, gorenler ne kadar zayiflamissin dedikce mutlu oluyorum.
Bugun cok samimi arkadasima caya gittim,kendi goturdugum yemegimi yedim,arkadasim israr etmesine ragmen kacamak hic yapmadim. Bari kahve yapayim icer misin dedi ,turk vve sekersiz olursa ok dedim. Kahveyi yaparkende kirk kere seker koymadin degil mi diye sordum,cikolataya el surmedim,
Yani heralde ben dogru dogdayim ve bu halimle gurur duyuyorum. Yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?