Arada gelin böyle çay kahve baklava çikolata ikram ederizYarin gelicekse super, en azindan cok degilmis :)
Hosbuldum :)
Amiinn, ben de cok tesekkur ederim
KesiiiiinnnnnNostradamus muyuz biz ne bilek
Kesin milkshake kafa yaptı miuda
Ayy kıyamam kuzum ya çocuk hastayken misafir çok zor .. İnşallah bian önce iyileşir kuzun bal zencefil denedin mi öksürüğe hippomAllahım oğlum hasta.. yemekli misafir vardı yeni gittiler sayılır. Oğlum bütün gün durmadı elimde olsa misafiri iptal edecektim. Çok zorlandım.. şu anda da yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama bebek sallıyorum.. öksürmekten uyuyamıyo tabi bizi de uyutmuyo..
Otur oturduğun yerde.. ben 68imde nolmuş. 65e düşmeye çalışıyorum..Hayır yaa istemiyom 5leri.hatta yavaş yavaş 68e çıkmayı düşünüyorum çaktırmadan
Yok cnm yaa.. daha hiç bal vermedim.. buhar veriyoruz, şurup, iğne.. iyileşeceğine daha beter olduAyy kıyamam kuzum ya çocuk hastayken misafir çok zor .. İnşallah bian önce iyileşir kuzun bal zencefil denedin mi öksürüğe hippom
Sen ver canım ona bi lafım yokOtur oturduğun yerde.. ben 68imde nolmuş. 65e düşmeye çalışıyorum..
çok geçmiş olsun kuzuyaAllahım oğlum hasta.. yemekli misafir vardı yeni gittiler sayılır. Oğlum bütün gün durmadı elimde olsa misafiri iptal edecektim. Çok zorlandım.. şu anda da yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama bebek sallıyorum.. öksürmekten uyuyamıyo tabi bizi de uyutmuyo..
Bronşit mi olduu 2 yaşını geçmişti senim oğlum bence dimi hakiki bal varsa versen yada hakiki balla karabiberi karıştır göğsüne ve sırtına sur oda yumuşatiyo. Hiçbişey yoksa göğsüne zeytin yagi sur canımYok cnm yaa.. daha hiç bal vermedim.. buhar veriyoruz, şurup, iğne.. iyileşeceğine daha beter oldu
Göğsünezeytinyağı sürdüm.. havlu ısıttım koydumBronşit mi olduu 2 yaşını geçmişti senim oğlum bence dimi hakiki bal varsa versen yada hakiki balla karabiberi karıştır göğsüne ve sırtına sur oda yumuşatiyo. Hiçbişey yoksa göğsüne zeytin yagi sur canım
Tuh ya benimkide çok buhar yedi alerjiden hep bronst oluveriyodu hemenGöğsünezeytinyağı sürdüm.. havlu ısıttım koydum
Öbür oğlumda bronşit.. ne duyduysak denedik yıllarca.. 8 yaşına gelince kendi kendine azaldı..Tuh ya benimkide çok buhar yedi alerjiden hep bronst oluveriyodu hemenRabbim şifa versin ama bali denemeni tavsiye ederim bide soğanı oyup balla doldurduk suyunu bıraktı sabaha kadar altını deldik o akan suyu verdim o iyi gelmişti bize, birde zencefil bal limon faydasını çok gördük
Allahım oğlum hasta.. yemekli misafir vardı yeni gittiler sayılır. Oğlum bütün gün durmadı elimde olsa misafiri iptal edecektim. Çok zorlandım.. şu anda da yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama bebek sallıyorum.. öksürmekten uyuyamıyo tabi bizi de uyutmuyo..
O zaman hic alerjiden şüphelendin mi canım test felan yapıldı miÖbür oğlumda bronşit.. ne duyduysak denedik yıllarca.. 8 yaşına gelince kendi kendine azaldı..
Heleki buharla geçmiş olmamasina şaşırdım ya canimÖbür oğlumda bronşit.. ne duyduysak denedik yıllarca.. 8 yaşına gelince kendi kendine azaldı..
Evet ama 3 yaşından önce alerji testi yokO zaman hic alerjiden şüphelendin mi canım test felan yapıldı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?