Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allahım oğlum hasta.. yemekli misafir vardı yeni gittiler sayılır. Oğlum bütün gün durmadı elimde olsa misafiri iptal edecektim. Çok zorlandım.. şu anda da yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama bebek sallıyorum.. öksürmekten uyuyamıyo tabi bizi de uyutmuyo..

Ayy kıyamam kuzum ya çocuk hastayken misafir çok zor .. İnşallah bian önce iyileşir kuzun bal zencefil denedin mi öksürüğe hippom

Ayy kıyamam kuzum ya çocuk hastayken misafir çok zor .. İnşallah bian önce iyileşir kuzun bal zencefil denedin mi öksürüğe hippom
Yok cnm yaa.. daha hiç bal vermedim.. buhar veriyoruz, şurup, iğne.. iyileşeceğine daha beter oldu

Menuuuuuummm
10.15:2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates
2 lokma kepek ekmeği bugünün çarşamba olduğunu unutmusum
14:1 kase yoğurt
19: sebzeli et güveç (pattissiz) 1 tabak
Salata yoğurt
2 parca karpuz kucukcuk
Su:2 .5 geçti
Spor yok
malipina

çok geçmiş olsun kuzuyaDaha kış gelmeden çocuklar hasta ya

Yok cnm yaa.. daha hiç bal vermedim.. buhar veriyoruz, şurup, iğne.. iyileşeceğine daha beter oldu
Bronşit mi olduu 2 yaşını geçmişti senim oğlum bence dimi hakiki bal varsa versen yada hakiki balla karabiberi karıştır göğsüne ve sırtına sur oda yumuşatiyo. Hiçbişey yoksa göğsüne zeytin yagi sur canım

Göğsünezeytinyağı sürdüm.. havlu ısıttım koydum

Göğsünezeytinyağı sürdüm.. havlu ısıttım koydum
Tuh ya benimkide çok buhar yedi alerjiden hep bronst oluveriyodu hemen Rabbim şifa versin ama bali denemeni tavsiye ederim bide soğanı oyup balla doldurduk suyunu bıraktı sabaha kadar altını deldik o akan suyu verdim o iyi gelmişti bize, birde zencefil bal limon faydasını çok gördük

Öbür oğlumda bronşit.. ne duyduysak denedik yıllarca.. 8 yaşına gelince kendi kendine azaldı..

Geçmiş olsun cnm

Ahh ahh 2.5 yaşına kadar hep ayniydik ferci halen ayniyiz haken uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…