- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 40
Annamadı bu öskeeeebi hastanedeki başhekim gibi bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annamadı bu öskeeeebi hastanedeki başhekim gibi bişey
Demek + 20 ha Reşit olduk hala yaş sınırı yiyoruz yavSen yat +20 ye geçtik
Ben annamam neden banlanmışşar ki mesajlarına baktım bişey göremedimSakin ol o oklavayı bırak elinden adını desturla andığımız 4 harfli mune. Forumun dişi yöneticisi admini ruhu
seni 60 yaparızki biz
Nolcek yaaa 25 kilo rahat gider
küçüksün senDemek + 20 ha Reşit olduk hala yaş sınırı yiyoruz yav
Allah Özge iyi güldüm haa neyse yarın gelecekler kendilerinden dinlersinBen annamam neden banlanmışşar ki mesajlarına baktım bişey göremedim
Hay maşallah
Hatırlayadım da bir an :-( okuması kolaynıs yazıya geçince biraz zorlandım galiba yazdıgım gibi 60 kiloyum boyıma göre daha fazlalıklarım var o yüzden sizden ilham alarak kilo vermeye çalısıyorumbizim wayt sorduydu
anlat anlat heyecanlı oluyo elif
kendinden bahset biraz
kknın kazen ve curlyden sonraki en yetkili kişisiAnnamadı bu öskeeee
Ama kiskandimotur oturduğun yerde
Saf ve masum duygularımla oynuyorlardıııııAllah Özge iyi güldüm haa neyse yarın gelecekler kendilerinden dinlersin
anlat anlat
Boy aynı yaş aynitgel kilo da aynı olsun 55 yapalım seniBoyum 1.58 kilom 60 yaşımda 29
ilham oluyosak ne mutlu bizeHatırlayadım da bir an :-( okuması kolaynıs yazıya geçince biraz zorlandım galiba yazdıgım gibi 60 kiloyum boyıma göre daha fazlalıklarım var o yüzden sizden ilham alarak kilo vermeye çalısıyorum
Haha ben çocuklara kafama göre sınır koymaya alıştım işime gelince +20 diyorum :)Demek + 20 ha Reşit olduk hala yaş sınırı yiyoruz yav
e ben onları da tanımıyorumkknın kazen ve curlyden sonraki en yetkili kişisi
Polemiğe girdiler 6.takımdaBen annamam neden banlanmışşar ki mesajlarına baktım bişey göremedim