- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 40
Ben mesir macunu getiririm
Maliyi de paketleyip içeri atarım
Artık mapushane düşünsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mesir macunu getiririm
Maliyi de paketleyip içeri atarım
Artık mapushane düşünsün
benimkiler meşhur zaten süzme yoğurt torbası gibi ben de açmiyimBen çok açmiimm ama sen aç. Malum benimkiler çok kullanılmış cork cork 4 sene süt üretimi
azraile kafa tutuyoMuneyi mi dövücen
İstanbul Avrupa canimHangi memleketteydin kuzum sen?
Yok anasını tanışmadın mıKimki mune
ne zaman kalktı kiii ben kaçırmışım dün giremedim hiç nette sıkıntı vardı çok yoğunum işte de bu hafta böyle geçti gitti akşam veremedim die sabah yazmadım bende tüüühhhhSaat zorunluluğu kalktı ipekcim ertesi sabah yorumluyorun menüleri sıkıntı yok yaz sen
Memeleri eledikbenimkiler meşhur zaten süzme yoğurt torbası gibi ben de açmiyim
Yo bebekiiimmm kim ki o merak ettim miumu hepfit imi mahpusa atmışYok anasını tanışmadın mı
bizim wayt sorduyduBiri yasımı sordu kimdi hatırlayamadım ayrıca kilomu da yazdıydım boy yas kilo :-D
bi hastanedeki başhekim gibi bişeyYo bebekiiimmm kim ki o merak ettim miumu hepfit imi mahpusa atmış
Sen de olmasan teselli edenimiz yokben varım seni teselli ederim
Sakin ol o oklavayı bırak elinden adını desturla andığımız 4 harfli mune. Forumun dişi yöneticisi admini ruhuYo bebekiiimmm kim ki o merak ettim miumu hepfit imi mahpusa atmış
zaten açmaya değer başka bişey yok bendeMemeleri eledik
ben ederim şefkatli kollarıma gel minnakımSen de olmasan teselli edenimiz yok
Diyosuunn gömme kız kendini dişin yeter fıkrayı bilmiyosan tıkla anlatiimmzaten açmaya değer başka bişey yok bende
paas
İki drink alıp geleyim de Saat geç olduben ederim şefkatli kollarıma gel minnakım
anlat anlatDiyosuunn gömme kız kendini dişin yeter fıkrayı bilmiyosan tıkla anlatiimm
Sen yat +20 ye geçtikİki drink alıp geleyim de Saat geç oldu
zayıfmışsın senBoyum 1.58 kilom 60 yaşımda 29