• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina malipina kimseye söyleme şimdi tartıldım 99 çıktı çaktırma:KK30:
Allaaaaah özgem 9ları görmüş laaaaann:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ay kendi 99u gördüğüm günüm geldi aklıma:cry:
ayy özge darısı 89a 79a 69a:rolleyes::rolleyes:
hiç zor değil inan bana:halay::halay:

Nasıl ya sen o kadar kilolu oldun mu kiii ben sen hep minnoş tun sandım
Cnm 2.hamileliğimde 108le gittim doğuma .. sonra işte emzirme fln derken 102de kaldı bikaç ay.. sonra bebeğim 6 aylık olunca başladım diyete.. ne günlerdi bee şükür geçti.. 38 kilo verdim ben.. bak başarı öykülerinde hikayem var ♡♡♡

ları görmğş
Allaaaaah özgem 9ları görmüş laaaaann:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ay kendi 99u gördüğüm günüm geldi aklıma:cry:
ayy özge darısı 89a 79a 69a:rolleyes::rolleyes:
hiç zor değil inan bana:halay::halay:
Maliiimmmm yarıldııımmmm süt içiyordum eşimi yıkadım sütle resmen püskürttüm her yer battı :KK70::KK70:en üstte yazdığını garı görmüş die okudum la garı görmeme neden seviniyor dedim devamını okuyunca :KK70:

Maliiimmmm yarıldııımmmm süt içiyordum eşimi yıkadım sütle resmen püskürttüm her yer battı :KK70::KK70:en üstte yazdığını garı görmüş die okudum la garı görmeme neden seviniyor dedim devamını okuyunca :KK70:
hee bazen takılıyo geç geliyo alıntı ondan olmuş hemen de alıntılamışın beni:eek::eek:

ilham oluyosak ne mutlu bize:halay:
nasıl besleniyosun karbon ağırlıklı mı protein ağırlıklı mı.yaptığın bi diyet var mı :eek:
Oluyorsunuz valla yaptığınız sporlarla yediklerinizle :-D diyete başlıyorum uzun süre gecmeden bırakıyorum irademe sahip olamıyorum genelde düzensiz besleniyorum.daha önce 12 kilo kadar verdim ama simdi vermesi zor geliyor

hee bazen takılıyo geç geliyo alıntı ondan olmuş hemen de alıntılamışın beni:eek::eek:
:KK70::KK70:la yirim la seniiii:KK74: sizsiz geçirdiğim gün hani kitap okumadan uyumuşsundur, yada dişfırçasını evde unutmuş seyehate çıkmışsındır ortalıkta markette yoktur, ya da hani valizini almışsındır herşey tamdır ama donların yatağın üstünde kalmıştır.... Hıııı buraya giremeyince kendimi öyle hissediyorum:confused:

Back