Allaaaaah özgem 9ları görmüş laaaaann
ay kendi 99u gördüğüm günüm geldi aklıma
ayy özge darısı 89a 79a 69a
hiç zor değil inan bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl ya sen o kadar kilolu oldun mu kiii ben sen hep minnoş tun sandım
Ben 99 u görünce tartıda halay çekmiştim senin içinde çekicem şimdi.. şimdi 69u beğenmiyorum
takımlara pek uğramazlar.aradaaa sıradaa.genelde polemik falan olduğunda gelirler banlayıp giderler sağolsunlare ben onları da tanımıyorum
Uyu özgeSaf ve masum duygularımla oynuyorlardııııı
Neden bana anlatmıyorlardıııı
Cnm 2.hamileliğimde 108le gittim doğuma .. sonra işte emzirme fln derken 102de kaldı bikaç ay.. sonra bebeğim 6 aylık olunca başladım diyete.. ne günlerdi bee şükür geçti.. 38 kilo verdim ben.. bak başarı öykülerinde hikayem var ♡♡♡Nasıl ya sen o kadar kilolu oldun mu kiii ben sen hep minnoş tun sandım
banı mı kıskandınAma kiskandim
Maliiimmmm yarıldııımmmm süt içiyordum eşimi yıkadım sütle resmen püskürttüm her yer battı en üstte yazdığını garı görmüş die okudum la garı görmeme neden seviniyor dedim devamını okuyuncaları görmğş
ay kendi 99u gördüğüm günüm geldi aklıma
ayy özge darısı 89a 79a 69a
hiç zor değil inan bana
Desene çok sevgi dolulartakımlara pek uğramazlar.aradaaa sıradaa.genelde polemik falan olduğunda gelirler banlayıp giderler sağolsunlar
Boyum 175 bu arada.. maliden 4 cm uzunum ... ben onun yerinde olsam 59 olurdum ama olmuyo zalim mali :))Nasıl ya sen o kadar kilolu oldun mu kiii ben sen hep minnoş tun sandım
hee bazen takılıyo geç geliyo alıntı ondan olmuş hemen de alıntılamışın beniMaliiimmmm yarıldııımmmm süt içiyordum eşimi yıkadım sütle resmen püskürttüm her yer battı en üstte yazdığını garı görmüş die okudum la garı görmeme neden seviniyor dedim devamını okuyunca
Kız boşver milleti 2 basamağa geçmişsine ben onları da tanımıyorum
uyuyim dimi algı problemim var bugün Aysu Aysu geziyorum ortadaUyu özge
valla şöyle diyim mune geldiğinde (avatarı azraildir)Desene çok sevgi dolular
Benden de 5 cm uzunum dolayısıyla maliden 1 cm kısayım ama en şişko benim ben şişko yum benden şişko yoookkkkBoyum 175 bu arada.. maliden 4 cm uzunum ... ben onun yerinde olsam 59 olurdum ama olmuyo zalim mali :))
Oluyorsunuz valla yaptığınız sporlarla yediklerinizle :-D diyete başlıyorum uzun süre gecmeden bırakıyorum irademe sahip olamıyorum genelde düzensiz besleniyorum.daha önce 12 kilo kadar verdim ama simdi vermesi zor geliyorilham oluyosak ne mutlu bize
nasıl besleniyosun karbon ağırlıklı mı protein ağırlıklı mı.yaptığın bi diyet var mı
En çıtır sen olucaksın tam gaz devamBenden de 5 cm uzunum dolayısıyla maliden 1 cm kısayım ama en şişko benim ben şişko yum benden şişko yoookkkk
Süper olur ;-)Boy aynı yaş aynitgel kilo da aynı olsun 55 yapalım seni
la yirim la seniiii sizsiz geçirdiğim gün hani kitap okumadan uyumuşsundur, yada dişfırçasını evde unutmuş seyehate çıkmışsındır ortalıkta markette yoktur, ya da hani valizini almışsındır herşey tamdır ama donların yatağın üstünde kalmıştır.... Hıııı buraya giremeyince kendimi öyle hissediyorumhee bazen takılıyo geç geliyo alıntı ondan olmuş hemen de alıntılamışın beni
Gelsin gelsinBir gök gurlemesi, bir şimşekler, bardaktan boşanırcasına yağmur...
Hoşgeldin Eylül