Ban yazarken telefon Van yazıyor miunun Van'da siskoluktan pantolon patlattığı aklıma geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ban yazarken telefon Van yazıyor miunun Van'da siskoluktan pantolon patlattığı aklıma geliyor
Teşekkür ederim katılmaya çalışırımver ver arada değil her zaman gel sohbete katıl çekinme kuzu
Boyum 1.58 kilom 60 yaşımda 29Boyun kaç yaşın kaç kilon kaç de hele
Soyunmadan mıelalis sen çok sakin dönemlere denk geldin annem biz çok fırtınalı aşklar yaşayan bi takımız.soyunmaya hacet kalmıyo inan
Mis gibi çok güzel yağmur yağıyor ohh bee serinledi ne guzel
Salata yaptım ama kendime nasıl :)
Roka - nane - maydanoz- salatalık - pancar - 2 kaşık buğday - ve üstüne köfte
Yanında yoğurt :)
Beni beğeniiirmüsün
Aaaa çok bence 39 olmalısınBoyum 1.58 kilom 60 yaşımda 29
tamam yarın yemiyosun bak yarın kutsal perşembe.tartıyı etkilicek her şeye hayır
ivittSoyunmadan mı
seni 60 yaparızki bizPsikolojik ilk rakamım 75 kaptanım hedef eylül sonu sen utandırma yarabbim :)
Ben çok açmiimm ama sen aç. Malum benimkiler çok kullanılmış cork cork 4 sene süt üretimiivitt
ama çok ısrar ediyosanız memik şov yapabiliriz
Niyeee 39 olayım ki ordan bakınca ismimin yanında yazıyo ;-) ;-)Aaaa çok bence 39 olmalısın
Nolcek yaaa 25 kilo rahat giderPsikolojik ilk rakamım 75 kaptanım hedef eylül sonu sen utandırma yarabbim :)
Kız burası yaş takımımı :) yaşına bakmadım bile kilonu diyorumNiyeee 39 olayım ki ordan bakınca ismimin yanında yazıyo ;-) ;-)
Biri yasımı sordu kimdi hatırlayamadım ayrıca kilomu da yazdıydım boy yas kilo :-DKız burası yaş takımımı :) yaşına bakmadım bile kilonu diyorum
Oldu iyi günleerrrrBiri yasımı sordu kimdi hatırlayamadım ayrıca kilomu da yazdıydım boy yas kilo :-D
Muneyi mi dövücen miuyla hepfitime noldu üzgün ne yaaa banşanmışlar mı neden peki neden banlıyorlar kim yapıyor hıııı döverim dimi ben onları grçmişteyim gelemiyorum
Zaten banlanacaksan az söveydşn de gideydin ya az rahatlardınHer an ban yiyebilirim
yersem eğer litfin bana sigara gönderin emi mapusa
Kimki muneMuneyi mi dövücen