- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 38
Muş ta degilmiydiBan yazarken telefon Van yazıyor miunun Van'da siskoluktan pantolon patlattığı aklıma geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muş ta degilmiydiBan yazarken telefon Van yazıyor miunun Van'da siskoluktan pantolon patlattığı aklıma geliyor
Van di VanMuş ta degilmiydi
hımmmmmmUzun mesela fulya özet:gecen hafta 14 kilo veren arkadaş trol çıktı oda birazcık ucundan kulağından saydirmis olabilir
Önemli olan nokta miu nun pantolon patlatması Muş Van farkeder mi .yaMuş ta degilmiydi
Drinkte ne var ona göre alalımAlır mısınız birer drink bence alırsınız sonuçta ikram
Nuri Alço amca ne koyuyorsa ondanDrinkte ne var ona göre alalım
tamam Van olsunVan di Van
dedim gitti o zamannnnnn delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüYok ya sorun yok Bana da demiş olabilirsin az biraz ben de öyleyim
O zaman ben almayımm başka ziyaretçiye ikram edelimNuri Alço amca ne koyuyorsa ondan
Seni görüyorum zaten o drinkler göremediklerime tanışma amaçlıO zaman ben almayımm başka ziyaretçiye ikram edelim
Dogru diyosun ben onu düşünemedimSeni görüyorum zaten o drinkler göremediklerime tanışma amaçlı
Boyun kaç yaşın kaç kilon kaç de heleDogru diyosun ben onu düşünemedim
ver ver arada değil her zaman gel sohbete katıl çekinme kuzuCook güzel sohbet ediyorsunuz dedim dalmayayım aranıza
Güzel sohbet ediyorsunuz aranıza dalmayım dedim uzaktan uzaktan izliyordım
Aynen izlemenin sonu yok valla iyi yapmıssın sevindim arada selam veriyim bende bakarken
ben varım ne demek başkası yokSelam ziyaretçiler şuan kimse yok TK benim dışımda gelin drink icelim
tamam yarın yemiyosun bak yarın kutsal perşembe.tartıyı etkilicek her şeye hayırBen buğdaylı - kinoalı salataya bayılıyorum kaptanım ya :) ama bugün iki öğün yaptım sabah biraz geç kalkıp toplantıya gittik sonra da kızlara dedim saat daha 11:30 hadi kahvaltı edelim diye harika oldu o :)
otur oturduğun yerdeMune bana Ban versene miu vermişsin onu daha çok seviyorsun demi beni sevmiyorsun
Yuhhh bani da kıskandım ya