- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
burdayım merabayınherkes nerde ule
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım merabayınherkes nerde ule
anam bugün ekşın üstüne ekşın neyi okuycamı şaırdımkendi kendime konuşturuyonuz beni deli miyim ben
ohh afiyet olsun,eksi olsunAkşam yemeğini de yedim gün kapandı :) :)
nerde ekşın varanam bugün ekşın üstüne ekşın neyi okuycamı şaırdım
salata yicem diyodunAkşam yemeğini de yedim gün kapandı :) :)
huuu malipina neneeeeee sesim gelüür mü banlar havada uçuştu,takıma ajanlar sızdınerde ekşın var
ben sevmiyom çok sakinliği zati bütün gün kafa dinliyom evdeniye şikayet ediyonuz bee tam kafa dinlemelik olmuş takım,dutluk olmuş
gariban salataya yemek demiştir psikolojikmensalata yicem diyodun
özele gel bakim böyle olmazhuuu malipina neneeeeee sesim gelüür mü banlar havada uçuştu,takıma ajanlar sızdı
oofff bugün ben de comboben sevmiyom çok sakinliği zati bütün gün kafa dinliyom evde
kız miuyla fit işte,ötükü takımdan biri daha.ee bugün buraya nisa mı ne onun ruhu geldi yaaözele gel bakim böyle olmaz
ay sen hala orda mısınkız miuyla fit işte,ötükü takımdan biri daha.ee bugün buraya nisa mı ne onun ruhu geldi yaa
sonuncuyu ben yapabilirim bakanam sen ekşın derken ne istiyon anlamadım ki :) nolsun kk ya bomba mı koysunlar,uçak mı düşsün tepemize,biri çıplak foto mu atsın
dellenme,çok sıkışınca soyunuruzsonuncuyu ben yapabilirim bak
aa benim ilk ve özel olsun istiyorumay sen hala orda mısın
biz alıştık
bizim her haftamız olaylı tantanalı geçiyodu önceden
elalis sen çok sakin dönemlere denk geldin annem biz çok fırtınalı aşklar yaşayan bi takımız.soyunmaya hacet kalmıyo inandellenme,çok sıkışınca soyunuruz