Bu ne kızcıbartırım
Sivasca da yok bu tabircıbartmak işte
vurunca kıpkırmızı olur ya
Hataycada varSivasca da yok bu tabir
anlaşıldı seni hortum kesmicek sana kırbaç lazım
SelamlarGecmise soyle bir goz attim. Hastalara ve hastasi olanlara acil sifalar diliyorum.
MiuLego ve hepfit gecmis olsun. Miu sana bol bol sakiz/seker yollayacagim. Bu vesileyle birakirsin mereti belki
Gozun aydin canim
Is ortaminda duzen/plan kalmiyor. Tum gun kahveyle dolandigimi bilirim. Cuma yuzun gulsun insallah( Bonus sevmiyormus ama )
alışık herkes bişey olmaz
Adamın biri ölmüş öbür tarafta cehennemi görmüş merak etmiş az bi kapıdan bakim derken zebaniler kapmışlar bunu kafasını suya bi iki batırmışlar.
Nefes alıp kendine gelince siz bele yapirsiz tabide buraya kimse gelmez demiş
Yönetime not
mimu88 eskilerden bi arkadaş olduğunu iddia eden biri geldi.. bizde inanmadık tabisi.. yani genel cevaplar farklı yazım tarzı fln.. atar yaptı gitri.. malum bu aralar sahtekarlık fason üyeler moda oldu kimseye güvenemeyiz
Gündem çabuk değişiyor takip etmek lazımevet onu farkettim miu ve hep fitin banlanması da mı bu sebepten? teşekkürler cevap için canım
Gündem çabuk değişiyor takip etmek lazım
Çarşamba günü geldi çattı
Şurda cumaya ne kaldı
Aman kızlar dikkat
Tartılar pusuya yattı
şiir bitti
Menüleriniz temiz di mi hatunlarım
Bugün çarşamba yarın kutsal perşembe
Bu iki gün karbonlara göz ucuyla bile bakmıyoruz
Bugün sporlara yükleniyoruz
Ödemi olanlar ödem çaylarını içmeye başlasın
3 litre su içilsin
Cumaya listeleri sallıyoruz di mi Allah'ın izniyle
Göreyim sizi dişi aslanlarım benim
Mesele liste meselesi degil yegeeennn mesele duzen meselesidoğru valla ne ara ne oldu bakıyorum şu anda
akşama salata iile kapatayım diyorum inşallah listede değilim ama cumaya güzel bir eksi ile gelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?