• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben sizin ne yaşadığınızı nereden bileyim. Başta suspusum dedim zaten.
Bu aralar burası sahte üyeliklerle ve yalancı üyelerle çalkalandığı için herkesin böyle tepki vermesi normal. Suspusum diyosun ama yazım tarzı ve üslubunun nisanınkiyle alakası yok. Kızlar benden çok daha iyi tanıyolar nisayı, şüphe etmekte de haklılar

100 bin açılı diş fırçası icad eden isviçreli bilim adamlarına sesleniyorum.

Ne olacak bu 7.takımın ziyaretçi sayısı?
Bilim buna bir açıklama getiremiyor he mi?

Daha üstün bir uzay teknolojisi mi lazım?
Ellerimizi birleştiriyoruz.
Na sa
Nasa nasa :D

Serdar dinlemiyor olabilirim ama kim demiş yıldız dinlemediğimi

Valla Eflal kimseyi inandırmak zorunda değilim.
Şifremi falan da istemiyorum.
Muhabbet ten dolayı gelmiş o yüzden yeni hesap açmıştım. Şuan elim ayağım zaten bu tuhaf iyice tuhaf oldu .
Neyi kime ispatlamak zorundayım .
İster inanın ister inanmayın.
Daha da girmem takıma yazmam.
Ne diyeyim Allah'a emanet.
İstersen de kıble temelli kıble hesabımı kilitlesinler.
Bana böyle bir tepki gelse bana tepki gösterenlerin tek tek hepsinin karakteristik özelliklerinden bahsederdim. Böyle tepki vermek yerine cevaplarınla nisa olduğunu kanıtlayabilirdin. Haksız mıyım genşler ? :KK66:
Bu Bonus içindi :deli:

Bana böyle bir tepki gelse bana tepki gösterenlerin tek tek hepsinin karakteristik özelliklerinden bahsederdim. Böyle tepki vermek yerine cevaplarınla nisa olduğunu kanıtlayabilirdin. Haksız mıyım genşler ? :KK66:
Bu Bonus içindi :deli:

Tiki dj rapçi züppe...

Buda sana gelsin :KK66:

Kizlar benim gözüm geçmedi
:KK43:
Sabah yine şişmiş uyandım
5 senedir burdayım sanırım ilk defa doktora gideceğim, bugün iyileşir sandım ama diğer gözüm de şişmeye çalışıyor
Bir kere daha eczaneye gideyim, annemi aratıp ilaç ismi sorayım, olmama doktor yolu göründü :KK43:
Bir de göz bu ya, şakaya gelmez

5 senedir burdayım sanırım ilk defa doktora gideceğim, bugün iyileşir sandım ama diğer gözüm de şişmeye çalışıyor
Bir kere daha eczaneye gideyim, annemi aratıp ilaç ismi sorayım, olmama doktor yolu göründü :KK43:
Aman kuzum dikkat et ihmal etme

Oyy geçmiş olsun canım göz önemli bence git doktora

Back