Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun bozma devam et.erik barsakları çalıştırır iyi olmuşEyvallah kaptan.detoks yapayim dedim yaptigimi unutup kuru erik yedim okulda
malipina birilerine etiket yspmstm ama pek umursayan olmadiBu kadar yorulur bi insan
Ama.cok şükür bitirdik düğünü mevludmzde yaptk herşey bitti elhamdulillah
Ama resmen memlekete geldiğim günden beri kizm huysuz hic bi tat aldırmadı resmen halâ da huysuz
Çok özledim sizleri
Çok kilo almadm bu gün kıyafetle yengemlerdd tartldm
1.5 2 kilo falan almsm ama eminim oda odemdir burasi aşırı sicaaakkkk
malipina gelince bi yan oda yapalm kendime geleyim
direk doktora git bi baksın fılavırım rastgele ilaç kullanma çok geçmiş olsunKizlar benim gözüm geçmedi
Sabah yine şişmiş uyandım
5 senedir burdayım sanırım ilk defa doktora gideceğim, bugün iyileşir sandım ama diğer gözüm de şişmeye çalışıyor
Bir kere daha eczaneye gideyim, annemi aratıp ilaç ismi sorayım, olmama doktor yolu göründü
Bir de göz bu ya, şakaya gelmez
Saç boyadım kestim, bunlar hep sivas da yaşamam ve kv ile sorunlardan mütevellit
Gerçek misa kusura bakma sen asla bu kadar sığ insan olamazsın mümkün değil
1 tane yedim valla ogluma verdiler o yemeyince ativerdim agzima.oruc bozmus gibi hissettimolsun bozma devam et.erik barsakları çalıştırır iyi olmuş
da kaç tane yedin tabi o da önemli
tatilden dönüşünü bekliyorum yavrucuğum o zaman alcam seni yan odaya merak etme senmalipina birilerine etiket yspmstm ama pek umursayan olmadi
ondan bişey olmaz be pattis detoksunda ben de ananas yediydim.bozma devam et1 tane yedim valla ogluma verdiler o yemeyince ativerdim agzima.oruc bozmus gibi hissettim
Çok heycanlıtatilden dönüşünü bekliyorum yavrucuğum o zaman alcam seni yan odaya merak etme sen
ameliyat parasını denkleştirim inşallah oluciiim kısmetsemalipina senin goz isi noldu
Ma li de toks ta a na nas ye miş. Tamam not aldımondan bişey olmaz be pattis detoksunda ben de ananas yediydim.bozma devam et
çok kilo alma gebertirim valla hortumla cıbartırımÇok heycanlı
Sen de bekletme kuzum ihmale gelmezameliyat parasını denkleştirim inşallah oluciiim kısmetse
hep bişey çıkıyo para gidiyo bi türlü denkleştiremedim
Subhaneke aminçok kilo alma gebertirim valla hortumla cıbartırım
yok zaten başka bi doktor kışa kadar olman lazım demişti yoksa görüş kapanıcak dediydi.ihmal etmemem lazımSen de bekletme kuzum ihmale gelmez
anlaşıldı seni hortum kesmicek sana kırbaç lazımSubhaneke amin
Kız melek sende durup durup kapris yapıyorsunmalipina birilerine etiket yspmstm ama pek umursayan olmadi
Evet ucundan keseyim ama çok gitti ya uzatmaya çok uğraşmıştım neyse gitti artık. Çok yıpranmıştı uçları.Kendinmi kestin bende kestircem bugün ve boyamayı düşünüyorum