• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anlaşıldı seni hortum kesmicek sana kırbaç lazım:KK62:

Adamın biri ölmüş öbür tarafta cehennemi görmüş merak etmiş az bi kapıdan bakim derken zebaniler kapmışlar bunu kafasını suya bi iki batırmışlar.

Nefes alıp kendine gelince siz bele yapirsiz tabide buraya kimse gelmez demiş

Yönetime not

Selamlar:KK200: Gecmise soyle bir goz attim. Hastalara ve hastasi olanlara acil sifalar diliyorum.

MiuLego ve hepfit gecmis olsun. Miu sana bol bol sakiz/seker yollayacagim. Bu vesileyle birakirsin mereti belki:p

:KK70::KK70::KK70:

Gozun aydin canim:KK68:

Is ortaminda duzen/plan kalmiyor. Tum gun kahveyle dolandigimi bilirim. Cuma yuzun gulsun insallah:KK39: ( Bonus Bonus sevmiyormus ama:lülülü:)

inşallah canım evet bende bilirim kahve ile dolandığımı sonradan yemeğe saldırdığğımı :D

Adamın biri ölmüş öbür tarafta cehennemi görmüş merak etmiş az bi kapıdan bakim derken zebaniler kapmışlar bunu kafasını suya bi iki batırmışlar.

Nefes alıp kendine gelince siz bele yapirsiz tabide buraya kimse gelmez demiş

Yönetime not
alışık herkes bişey olmaz :deli:

mimu88 mimu88 eskilerden bi arkadaş olduğunu iddia eden biri geldi.. bizde inanmadık tabisi.. yani genel cevaplar farklı yazım tarzı fln.. atar yaptı gitri.. malum bu aralar sahtekarlık fason üyeler moda oldu kimseye güvenemeyiz :dondurma:

evet onu farkettim miu ve hep fitin banlanması da mı bu sebepten? teşekkürler cevap için canım

Çarşamba günü geldi çattı
Şurda cumaya ne kaldı
Aman kızlar dikkat
Tartılar pusuya yattı:KK62:
şiir bitti :D :D

Menüleriniz temiz di mi hatunlarım:süslü:
Bugün çarşamba yarın kutsal perşembe:eğlence:
Bu iki gün karbonlara göz ucuyla bile bakmıyoruz:63::63:
Bugün sporlara yükleniyoruz:KK49::KK49::KK49:

Ödemi olanlar ödem çaylarını içmeye başlasın
3 litre su içilsin:KK50:
Cumaya listeleri sallıyoruz di mi Allah'ın izniyle:sampiyon::sampiyon:
Göreyim sizi dişi aslanlarım benim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gündem çabuk değişiyor takip etmek lazım :KK66:

doğru valla ne ara ne oldu bakıyorum şu anda :D :D

Çarşamba günü geldi çattı
Şurda cumaya ne kaldı
Aman kızlar dikkat
Tartılar pusuya yattı:KK62:
şiir bitti :KK70: :KK70:

Menüleriniz temiz di mi hatunlarım:süslü:
Bugün çarşamba yarın kutsal perşembe:eğlence:
Bu iki gün karbonlara göz ucuyla bile bakmıyoruz:63::63:
Bugün sporlara yükleniyoruz:KK49::KK49::KK49:

Ödemi olanlar ödem çaylarını içmeye başlasın
3 litre su içilsin:KK50:
Cumaya listeleri sallıyoruz di mi Allah'ın izniyle:sampiyon::sampiyon:
Göreyim sizi dişi aslanlarım benim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

akşama salata iile kapatayım diyorum inşallah listede değilim ama cumaya güzel bir eksi ile gelmek istiyorum :D

doğru valla ne ara ne oldu bakıyorum şu anda :KK70: :KK70:

akşama salata iile kapatayım diyorum inşallah listede değilim ama cumaya güzel bir eksi ile gelmek istiyorum :KK70:
Mesele liste meselesi degil yegeeennn mesele duzen meselesi :D

Back