Mapus demişken, dün özel mesaj kutumu temizledim, hep ban mesajı vardıBEN diyodum da ya mali demeseydi ya izin vermeseydi
MApusa girerdin düzeni bozmaktan
Yuhhh o ne kız, sen bana ver o parayı ben hazırlarım sana yemekOrtalama 2000₺ diyolar 3 öğün.
Cidden ya sen şimdi doktor olacaksın, bizler senin hastan olucaz belki. Hayat ne tuhaf :) kesin oluruz gerçi bir 10 yıl sonra hastalıklar bakar bizde yaşlılıktanIsmarlarım tabiiiBir kazanabilsem
Geçmiş olsun canımKızlar ya gelemedim yine büyük kızın gözü şişti niye bilemedim sürekli kaşınıyor aciyor anne diyor benim deseniz regl sokulmedi stres tavan yaptı tartı inmiyor öyle oyyy oyyy basimi alıp nerelere gidem bacılar bakalım Perşembe dr a cikacam artık böyle devam ederse
ahahahahaha yaptıkların yapacaklarının teminatıdır be gülüm..........................Mapus demişken, dün özel mesaj kutumu temizledim, hep ban mesajı vardı20 den fazlaydı
Sağolasın canım kaşınıyor aciyor diyor şişliği geçmiş birazda hasta olduğu zaman çok mızmız oluyor bide benim keçiler tepemdeGeçmiş olsun canım
İnşallah doktor olabilirim de her zaman yardımcı olurumCidden ya sen şimdi doktor olacaksın, bizler senin hastan olucaz belki. Hayat ne tuhaf :) kesin oluruz gerçi bir 10 yıl sonra hastalıklar bakar bizde yaşlılıktan
yaaaaaaaaaaaaaa
Baktıkça bende gülüyorum sürekliyaaaaaaaaaaaaaa
gülbeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen bana atınca bunu paylaşıcam demiştim unuttum
hahhahahahahahaha sabahım şenlendi ya
Sus bakim
Ay yok yemiyorum benim değerler bir normale binsin çabuk çabuk gidecek kilolarSus bakimkarbonhidrat yemiyipte or....u mu olucan başımızaa
allah zihin açıklığı versin kuzucuğumGünaydııınKahvaltı edip kütüphaneye gideceğim Akşamüstü gelirim
yedi iğneyi iyice kendine gelir şimdi oGünaydın kızlar..
Oğluşu iğneye götürdük geldik.. önce çocukları yedirim sonra kendime sağlıklı bir kahvaltı hazırlıyim inş :))
Sus bakimkarbonhidrat yemiyipte or....u mu olucan başımızaa
Hangi branşı istiyorsun diue soracaktım tam :) Oo o zamana menopoza girerim benİnşallah doktor olabilirim de her zaman yardımcı olurumAmaaa siz hasta olmayın, sağlıklı olun hep inşallah
Gerçi jinekolog olmak istiyorum şuan belli de olmaz belki denk geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?