Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Türkiye’ye gelince çiğ köfte yiyeceğim
Tüm çiğ köfteler benim olacak niihhaaaaa haaaaa haaaa haaaa
Of sakinleştim
Ayyyyy sorma ya feci canım çekiyor ama ödemle uğraşırken yiyemem

günaydın kızlar herkese
menümü vereyim
sabah 09:00
5 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
açık çay büyük bardak
öğle 12.30
dana biftek köfte kadar
patates püresi 2 çorba kaşığı
yayla çorbası yarım kase
ara öğün 15:00
zeytin 5 adet
kepekli ekmek 1 dilim
akşam yemeği 18:00
yalancı gözleme yarım
1 bardak ayran
hepfit malipina

Erkek ve maria
Şuan beynim yandı

Bul bana oradan bir maria

Anama maria yla evlenecem dersem zaten beni topuklarımdan vurur

Ve bir miu geçti bu dünyadan dersiniz ardımdan
Anammm sesli güldüm, millet baktı yaaa

Ah kıyamam açlığa direnerek taş gibi fit mi fit olacağız neslihan
Her açlığın sonu her gecenin sabahı her sabahın tartıda mütüş eksi görmesi var unutma

Ahh ahh inşallah cnm zaten benim bundan sonra daha da yavaş gidecek biliyorum ben hiç ekmek hiç karbon hiç akşamı geç yenmemeliyim hiç ara yapmamalıyım biliyorum çünkü doğumdan önceki kolona indim bu kilolar bir 8 sene öncesinden geliyor ki o zaman bile 7 nin altına inememiştim 73 de kalmıştım ondan korkuyorum yaşlandım bir de neyse şükür sağlıklıyım trk derdim regl olsun

Dün sabah ufak bir artı görmüştüm bugün az da olsa ekşiyi gördüm bakalım inşallah yüzde 1 geçerim tek duam o

O da 10 gün bitmeden etki etmiyor ki
Ben bekliyorum inatla, gelmese bari şu iki gün

Valla canım ben kilo vermenin işe yarayacağını sanıyordum ama yok kilo vermekte yaramadı morwlim bozulmuyor değil cnm..
Erken menapoz dan korkuyorum eylül sonu kardeşimin düğünü var dinginden sonraki ilk işim dr gitmek şu ara ona bile vaktim yok maalesef en son gittiğin dr söktürücü vermişti sonra yine olmazsan söktürücü 1 kere daha kullan dedi ki ben metformin de kullanmaya başladım onun bile yararı olur 40 gün de 1 regl gelirdi şimdi yok ne olacak bu pko bilmiyorum cnm

Yazarı hiç bilmiyorum ben
Ama malazgirti anlatıyorsa güzel gider kitap heyecanlı olur:) güle güle oku kuzm
5 lira diye aldım güzeldir inşallah, eğer güzelse diğerlerini almadığıma pişman olucam

Hİssediyorum hakkımda asılsız söylemler var

Yok ya hu asılsız değil tamamen gerçek

Listede oldun günleri ne çabuk unuttun eflal...

Kep seni çok değiştirmiş.....
Hı bir havalara girdim ben bir burnum büyüdü

Gıcık oldum çiğ köfteye yemiycem
Kız dürüm deyince sen çiğ köfte mi sandın? Ben o dışarda satılanları asla yemem ki ve asla lavaşa sarıp yemem evde yapılanı, zaten etsiz çiğ köfte yemem ben onu da sade yerim lavaş ne bulgur ve lavaş tuhaf geliyor bana dürüm deyince yaprak döner diyorsunuz sandım. Sahte çiğ köfte için ağzımı kirletmem ayol

AY fulya

şu yazıda FERRUM FORT ismi bana çok havalı geldi lan

O ne bilmiyorum ben de kullanmak istiyorum

Sonra da : ben de FERRUM FORTÇUYUM demek istiyorum orada burada çok havalı be
Araba markası fort mu yoksa fortçuluk manasında mı anladın

Benim ömrüm o ilacı kullanmakla geçti ondan havalıyım demek ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…