- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Onun küfür olduğunu nerden çıkardın ki küfür bilmiyorsanOrdaki o ile başlayan küfür ne ki
Takımın en masumu olmaya çalışma çabalarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun küfür olduğunu nerden çıkardın ki küfür bilmiyorsanOrdaki o ile başlayan küfür ne ki
Hiii Seni gidi ispiyoncu@MiuLego tevafuk55 cook kilo aldim dyo benden duymus olma 70 lere dayanmis neyse bizimkisi ispikleme birnevi sakaaa sayilir saka bir yana bebegi sağlikli olsun o bize yeter onemli olan gerisi boş takim bizi bekliyor merak etme dedim miu elinde sopaylan bekler bzi gelin bakalim sizi gidi yağ tulumlari diyerekten
Niye kiHer an ban yiyebilirim
yersem eğer litfin bana sigara gönderin emi mapusa
Ne varmış benim adımda acaba ne anlama geliyoYa isim zor hakkaten
Mesela Pınar ismi çok feci bir anlama geliyor burda
Ela da öyle
Ay neyse çocuk oldu da ismi eksik kaldı sanki
var ya kız
p harfi b olmuş
o harfi u olmuş
u harfinde çiçek var
daha ne olsun
Dün gece bize uykum var uyucam kitap okucam falan diye asıl bizi uyutmuş ... elalemin topiklerdinde fink atmış hanımefendiNiye ki
Ordaki o ile başlayan küfür ne ki
Tamam kaptanimmmmSaat zorunluluğu kalktı ipekcim ertesi sabah yorumluyorun menüleri sıkıntı yok yaz sen
töbe de kızHer an ban yiyebilirim
Ibit işin gidişatına göre ben de yiyebilirimHer an ban yiyebilirim
evet canım ya tam olarak gelmedi vee benim şişlik duruyor yarın dr gidecem bakalım ne diyecekRegl siniridir o sende ki
Ne var kerata
Ne haltlar karistirdiniz siz öyle mapusa düşecek kadar heee de bakemIbit işin gidişatına göre ben de yiyebilirim
Neyse gaptanim sarışınım malimde telefonum var, kilo bildiririm
Bayılırım haşin giriş yapanlaraBenim adım tatar ramazan ben bu düzeni bozarım diye günaydın diyesim geldi
Hayırlı sabahlar
ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaçırmışım ben bunu alıntında gördüm uzun zamandır bu kadar gülmemiştim çok yaşa gülbeAyyy Gulbe sansür olaydı
Işimiz vardiDün gece bize uykum var uyucam kitap okucam falan diye asıl bizi uyutmuş ... elalemin topiklerdinde fink atmış hanımefendi
hepfit ve @Portakal Sulu Ordek te onlaymış
Boşver kuzu çok okumak istiyosan miunun msjlardan okursun sonraNe haltlar karistirdiniz siz öyle mapusa düşecek kadar heee de bakem