- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Meyve yada günlük yoğurt ile başla gülbişOğlana ek gıdaya geçişte ne yapsam ay bilemedim sanki hiç çocuk büyütmedim unutuyor insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyve yada günlük yoğurt ile başla gülbişOğlana ek gıdaya geçişte ne yapsam ay bilemedim sanki hiç çocuk büyütmedim unutuyor insan
He gülüm hee...Ordaki o ile başlayan küfür ne ki
Takımın en masumu olmaya çalışma çabalarım
Ne halt karıştırdın yineHer an ban yiyebilirim
yersem eğer litfin bana sigara gönderin emi mapusa
Haftaya mayalayayım yoğurt inş o zaman 12 gün sonra 6 ay doluyor inşalalhMeyve yada günlük yoğurt ile başla gülbiş
NeHe gülüm hee...
Ben mesir macunu getiririmHer an ban yiyebilirim
Ne halt karıştırdın yine
ben o mapustan çıkmak istemem ki o zamanBen mesir macunu getiririm
Maliyi de paketleyip içeri atarım
Artık mapushane düşünsün
Neden kızHer an ban yiyebilirim
yaaaaaaaaaNeden kız
Hem sigara cıss. Bak @fmad ı çağırırım..
biz ek gıdaya geçmeden ana gıdalar geçtik ben ne yersem azıcık azıcık onada veriyorumOğlana ek gıdaya geçişte ne yapsam ay bilemedim sanki hiç çocuk büyütmedim unutuyor insan
Saat zorunluluğu kalktı ipekcim ertesi sabah yorumluyorun menüleri sıkıntı yok yaz senmalipina kaptanımmmm bi maruzatım olacaktı ...ben şimdi memlekete geldim ya menüleri oğlan uyuyunca yani anca bu saatlerde yazsam olur mu özür durumunda saysan beniiiiii çünkü yoksa kaç gündür menü veremiyorum üzülüyorum bi de spor gruplarından çıkartsann yine yapmaya çalışırımda grubun benim yüzümden puanı düşmesinn.. ama benim menümü al noluuurrrr kaçırmaak istemiyorum yazamazsam kaçar çünküüüüü beni yedirtme bunlaraaa
Ayyy Gulbe sansür olaydı
Regl siniridir o sende kiSağolasın canım kaşınıyor aciyor diyor şişliği geçmiş birazda hasta olduğu zaman çok mızmız oluyor bide benim keçiler tepemde
Kuzum ben 53 kiloyum da noluyor ben de olmuyorumAhh ahh inşallah cnm zaten benim bundan sonra daha da yavaş gidecek biliyorum ben hiç ekmek hiç karbon hiç akşamı geç yenmemeliyim hiç ara yapmamalıyım biliyorum çünkü doğumdan önceki kolona indim bu kilolar bir 8 sene öncesinden geliyor ki o zaman bile 7 nin altına inememiştim 73 de kalmıştım ondan korkuyorum yaşlandım bir de neyse şükür sağlıklıyım trk derdim regl olsun
Dün sabah ufak bir artı görmüştüm bugün az da olsa ekşiyi gördüm bakalım inşallah yüzde 1 geçerim tek duam o
Valla canım ben kilo vermenin işe yarayacağını sanıyordum ama yok kilo vermekte yaramadı morwlim bozulmuyor değil cnm..
Erken menapoz dan korkuyorum eylül sonu kardeşimin düğünü var dinginden sonraki ilk işim dr gitmek şu ara ona bile vaktim yok maalesef en son gittiğin dr söktürücü vermişti sonra yine olmazsan söktürücü 1 kere daha kullan dedi ki ben metformin de kullanmaya başladım onun bile yararı olur 40 gün de 1 regl gelirdi şimdi yok ne olacak bu pko bilmiyorum cnm
Cok seviyorum kiii
Ayyy Gulbe sansür olaydı