• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

8DAFB184-21E0-4FF5-A5C9-73A367407C2C.jpeg
D1D857A8-4B06-43CC-B39E-04F8C0FC5824.jpeg

Ismarlarım tabiii :KK200::KK200: Bir kazanabilsem :bicak::bicak:
Cidden ya sen şimdi doktor olacaksın, bizler senin hastan olucaz belki. Hayat ne tuhaf :) kesin oluruz gerçi bir 10 yıl sonra hastalıklar bakar bizde yaşlılıktan :KK70:

Kızlar ya gelemedim yine büyük kızın gözü şişti niye bilemedim sürekli kaşınıyor aciyor anne diyor benim deseniz regl sokulmedi stres tavan yaptı tartı inmiyor öyle oyyy oyyy basimi alıp nerelere gidem bacılar bakalım Perşembe dr a cikacam artık böyle devam ederse
Geçmiş olsun canım

Cidden ya sen şimdi doktor olacaksın, bizler senin hastan olucaz belki. Hayat ne tuhaf :) kesin oluruz gerçi bir 10 yıl sonra hastalıklar bakar bizde yaşlılıktan :KK70:
İnşallah doktor olabilirim de her zaman yardımcı olurum :KK200: Amaaa siz hasta olmayın, sağlıklı olun hep inşallah :KK200:
Gerçi jinekolog olmak istiyorum şuan belli de olmaz belki denk geliriz :confused::KK19::KK19:

Günaydııın :KK200: Kahvaltı edip kütüphaneye gideceğim :KK54: Akşamüstü gelirim :KK15::KK15:
allah zihin açıklığı versin kuzucuğum
Günaydın kızlar..

Oğluşu iğneye götürdük geldik.. önce çocukları yedirim sonra kendime sağlıklı bir kahvaltı hazırlıyim inş :))
yedi iğneyi iyice kendine gelir şimdi o
Sus bakim :tokat: karbonhidrat yemiyipte or....u mu olucan başımızaa :KK70:

ya hippooooooooooooooooooooo :D

İnşallah doktor olabilirim de her zaman yardımcı olurum :KK200: Amaaa siz hasta olmayın, sağlıklı olun hep inşallah :KK200:
Gerçi jinekolog olmak istiyorum şuan belli de olmaz belki denk geliriz :confused::KK19::KK19:
Hangi branşı istiyorsun diue soracaktım tam :) Oo o zamana menopoza girerim ben :KK45:

Back