- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Ayyyyy sorma ya feci canım çekiyor ama ödemle uğraşırken yiyememTürkiye’ye gelince çiğ köfte yiyeceğim
Tüm çiğ köfteler benim olacak niihhaaaaa haaaaa haaaa haaaa
Of sakinleştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy sorma ya feci canım çekiyor ama ödemle uğraşırken yiyememTürkiye’ye gelince çiğ köfte yiyeceğim
Tüm çiğ köfteler benim olacak niihhaaaaa haaaaa haaaa haaaa
Of sakinleştim
Tabi ki kuzenim yazmış saçmalama. Özledim len seni. Menü verdin mi?
Neeeee yarın cuma mııı!!!
Yanlış alarm yarım çarşambaymış
Yaw buraya üye olmadan aklımda bebek yoktu
En sonunda diye diye aklıma girdi, şimdi olursa adını k.k koyacağım , kimseye de söylemem anlamını , böyle çok cool birşey olur
Misal António arda k.k hahhaaaa
Anammm sesli güldüm, millet baktı yaaaErkek ve maria
Şuan beynim yandı
Bul bana oradan bir maria
Anama maria yla evlenecem dersem zaten beni topuklarımdan vurur
Ve bir miu geçti bu dünyadan dersiniz ardımdan
Iyi diyolar aksam aradigimda doktor gelmemisti daha sonra da gec oldu aramadim.zaten telefonla konusmasi yasakAh kıyamam ya. Haber yok mu? Durum nasıl şimdi?
Ah kıyamam açlığa direnerek taş gibi fit mi fit olacağız neslihan
Her açlığın sonu her gecenin sabahı her sabahın tartıda mütüş eksi görmesi var unutma
O da 10 gün bitmeden etki etmiyor ki
Ben bekliyorum inatla, gelmese bari şu iki gün
5 lira diye aldım güzeldir inşallah, eğer güzelse diğerlerini almadığıma pişman olucamYazarı hiç bilmiyorum ben
Ama malazgirti anlatıyorsa güzel gider kitap heyecanlı olur:) güle güle oku kuzm
Hİssediyorum hakkımda asılsız söylemler var
Hı bir havalara girdim ben bir burnum büyüdüListede oldun günleri ne çabuk unuttun eflal...
Kep seni çok değiştirmiş.....
Cok seviyorum kiiiSen ona bakma kız, sev beni
ahahahahaahaha çok seksi oldu bu girişBenim adım tatar ramazan ben bu düzeni bozarım diye günaydın diyesim geldi
Hayırlı sabahlar
hokka burnuna elletmemHı bir havalara girdim ben bir burnum büyüdü
Kız miu zaten kap kara @MiuLegoKızlar kahve içmez kararır evlenince beyinle içersin
Ben de gider kasaba veririm ziyan olmasın
Kız dürüm deyince sen çiğ köfte mi sandın? Ben o dışarda satılanları asla yemem ki ve asla lavaşa sarıp yemem evde yapılanı, zaten etsiz çiğ köfte yemem ben onu da sade yerim lavaş ne bulgur ve lavaş tuhaf geliyor bana dürüm deyince yaprak döner diyorsunuz sandım. Sahte çiğ köfte için ağzımı kirletmem ayolGıcık oldum çiğ köfteye yemiycem
Dimi be millet yaptırıyor böyle burnu olsun diye vazgeçtim büyümesinhokka burnuna elletmem
Araba markası fort mu yoksa fortçuluk manasında mı anladınAY fulya
şu yazıda FERRUM FORT ismi bana çok havalı geldi lan
O ne bilmiyorum ben de kullanmak istiyorum
Sonra da : ben de FERRUM FORTÇUYUM demek istiyorum orada burada çok havalı be