Baksana netten tatlı su balığı. Ondan kadar bile var. Benimki üç tane kolumun yarısı kadar birde kocaman alt bacağım kadar tutmuş geçen günn. Bayramdan önceydi, dilimleyip buzluğa koydum, şimdi biraz çıkardım fırına verdim yağsız sadece tuzla. Lop et bildiğin
sildim seni.....................................Senide çok seviyorum da hepfit kardeşim hasta olmuş annnneeeeeeemm ilgiye ihtiyacı var
Boş boş yapamam zaten çok sıkılıyorum ben . Mutfağa bir köşeye ses sistemi ile kurdum pc yi iyi oldu. İçerde izliyorum şimdienee mütüş
dizi izlerken yapmak falan çok keyiflidir
Evde yer varda benim yapacak zaman pek yoktuyok bırakmadım kaptanım etkisini göremiyorum sadece :)
eliptik candır yaaa evimde azıcık yerim olsa alır üstünden inmezdim :)
Yok giz cihaz hemen çıksın diye dedimLaaaannn olucekmisim gibi hissettim
Gitmiyom bi yere
babana geçmiş olsun canım mevlam acil şifalar versin seninde baya yorucu gün geçmiş oğlan uyurken sende dinlen hemencikYorgunluktan öldüm okula dolmusla cocukla cocugun cantasiyla ve yaklasik 5kg findikla gittim. Oglum dakika oturmadi dusup aglayip durdu dun baslayan toplanti bugun zor bitti bugunku toplanti yarina kaldi.hastaneye gittik oglumun kontrolüne cok şükür iyiymis ama oraya eve yuruyerek cocuk kucagimda gittim geldim.
Bi de babam anjiyo olmus bugun damarlardan biri tamamen tikaliymis stent mi ne takmislar bana soylememisler ona da hem kizdim hem üzüldüm. Oğlumu uyuttum serildim kanepeye her yerin ağrıyor. Oyle iste..
Anla diyeneden bu şekil tanımlamalar eflal anlatsana biraz
gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar
Yuvarlak balık var mı ki
eflal yaaaaaaaaaaaaaaa
kolum kadarrrrrrrrrrrrrr
alt bacağım kadaaaar
ya füzeler kadar olsaydı
Ya Cok seviyorumm seni neden sılıyon lensildim seni.....................................
Geçmiş olsun babana canımYorgunluktan öldüm okula dolmusla cocukla cocugun cantasiyla ve yaklasik 5kg findikla gittim. Oglum dakika oturmadi dusup aglayip durdu dun baslayan toplanti bugun zor bitti bugunku toplanti yarina kaldi.hastaneye gittik oglumun kontrolüne cok şükür iyiymis ama oraya eve yuruyerek cocuk kucagimda gittim geldim.
Bi de babam anjiyo olmus bugun damarlardan biri tamamen tikaliymis stent mi ne takmislar bana soylememisler ona da hem kizdim hem üzüldüm. Oğlumu uyuttum serildim kanepeye her yerin ağrıyor. Oyle iste..
Heralde gerçek ağzını burnunu yidiğim
kız balon balığı var yuvarlak oluyor şişinceYuvarlak balık var mı ki
Ya Cok seviyorumm seni neden sılıyon len
Ayran içtik te ayrı mı düştük Mium.
Ibit beni sevSenide çok seviyorum da hepfit kardeşim hasta olmuş annnneeeeeeemm ilgiye ihtiyacı var
olsun okul açılınca daha rahat olurAyran içtik te ayrı mı düştük Mium.
Oğlum PCye el koydu,telden de fazla yetişemiyorum cevap yazmaya,bugün bir yere gitti kaptım PCyi
yaz olunca fazla giremiyorum yoğunluktan
Okular açılınca girerim ,sık uğrarım diyeceğim ,bu sefer de kız 1.sınıfa başlayacak ,Onun maratonu sürer
Bilmiyorum nasıl okuyacak 69 aylık oluyor daha
Yemedim bilmiyorum ben tatlı su balığı yedim hepkız balon balığı var yuvarlak oluyor şişince
ama eve glince ele olmaz tabi
git fitle beni aynı kalbe sığdırmaya çalışıyorsun
o şişko
kalbinin heryerin kaplamış
bana yer yok
efendi gibi çeker giderim
gururumu da aldım gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?