• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

verip durma kız :tokat: seni yakalıycam diye iflahım kurudu :KK34: 65 i gördün dimiiiiiiiiiiiiiii :KK42:
aaaa sen kozadan ŞİŞKO musun elaaaaaaaaa:skandal:
O değil de pc engelli bütün herkesin

Biri youtube takılıyor film izlemiş o yüzden herkese sınır koymuşlar girmek yasak artık

Gerçi benimkini açık bırakmışlar ama girmimgörüp kıyas yapacaklar

Tel den okuyorum bit kadar mil mil bitmiyor ama bu sefer de herkes elimde sürekli teli görüyor ne biçim muhasebe sorumlusu diyordur kesin
en sinir olduğum şey internete kota getirmek

oy oyyyyyyyyy:kızgın:
sadece cuma Pazar kahvaltida 1er dilim tost ekmeği var tb başkada yemedim bu defa pek sokulmedi ondanda olurmu kaptanim
regl etken olabilir :duduk:
Miu şişko
Fit zayıf
:süslü:

acı ama gerçek la :KK42:

Normal zıplama ip atlamadan birazdaha farklı oluyo die biliyorum. Ben ip atlarken karnım daha çok kasılıyo mesela. Zıplarken olmuyo. @MiuLego sen uzmansın kuzu da iyi bilirsin
GuLce_ GuLce_ kuzum ip atlamakla zıplamak aynı şey değil.. ip atlarken vücuttaki tüm kaslar düzenli aralıklarla kasılıyor
sırt omuz bacak kol vs vs
zıprlarken o senkronizasyon tutturulmuyor doğal olarak..

ama evde ipin yoksa çamaşır ipini yap misal?
ya da ev atlamaya uygun değilse evet zıpla..
hareket olsun kalori yansın diye.. iple kıyaslamak için değil.. sonuçta her hareket kalori yaktırıyor:halay:

GuLce_ GuLce_ kuzum ip atlamakla zıplamak aynı şey değil.. ip atlarken vücuttaki tüm kaslar düzenli aralıklarla kasılıyor
sırt omuz bacak kol vs vs
zıprlarken o senkronizasyon tutturulmuyor doğal olarak..

ama evde ipin yoksa çamaşır ipini yap misal?
ya da ev atlamaya uygun değilse evet zıpla..
hareket olsun kalori yansın diye.. iple kıyaslamak için değil.. sonuçta her hareket kalori yaktırıyor:halay:
Tamam tSkr ederim :KK74:

Menü mu yazayım
08:30
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
Domates
Salatalık

12:30
3 hurma
1 paket süt

18:00
Kavurmalı yumurta
1 dilim peynir
Marul- taze nane

Su en az 3 litre olur.
Spor: kalp için cihaz perşembe bağlanacak, bu hafta böyle kaldı sanırım :110:

malipina malipina bu arada kaptanım cihaz bağlanınca elektronik aletlerden uzak kalmam gerekiyormus, perşembe sabahtan cuma sabaha kadar gelemem merak etmeyin :KK200:
Yaa ben sana kıyamam senin minnak kalbinin ritmine mi bakacaklar :anne::anne: bizi sensiz bırakma buralarda fitimmmm:KK200::KK200:

Back