bi sen anladın beni garip gitme yalnız koyma beni buralardaİyi atliyosun ama helal sana ;(
bunlar beni yer çiğ çiğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi sen anladın beni garip gitme yalnız koyma beni buralardaİyi atliyosun ama helal sana ;(
aaaa sen kozadan ŞİŞKO musun elaaaaaaaaaverip durma kız seni yakalıycam diye iflahım kurudu 65 i gördün dimiiiiiiiiiiiiiii
en sinir olduğum şey internete kota getirmekO değil de pc engelli bütün herkesin
Biri youtube takılıyor film izlemiş o yüzden herkese sınır koymuşlar girmek yasak artık
Gerçi benimkini açık bırakmışlar ama girmimgörüp kıyas yapacaklar
Tel den okuyorum bit kadar mil mil bitmiyor ama bu sefer de herkes elimde sürekli teli görüyor ne biçim muhasebe sorumlusu diyordur kesin
regl etken olabilirsadece cuma Pazar kahvaltida 1er dilim tost ekmeği var tb başkada yemedim bu defa pek sokulmedi ondanda olurmu kaptanim
Miu şişko
Fit zayıf
Kim diyo sana her bulduğunu göm diyeaaaa sen kozadan ŞİŞKO musun elaaaaaaaaa
en sinir olduğum şey internete kota getirmek
oy oyyyyyyyyy
regl etken olabilir
acı ama gerçek la
Ayy emoji yalnis olmus yeni farkettim :)bi sen anladın beni garip gitme yalnız koyma beni buralarda
bunlar beni yer çiğ çiğ
Niye bıraktınki kuzum devam etsene madem iyi geliyokarnımda bir şişlik var wc yine bozuldu yaa incir zeytin kürü iyi gelmişti:/
hippom kiz ne dedin anlamadim okudumdaHayır atladı hande.. o hafta 4 kilo verdi fpto attı .. o şimdi hamile @Ytmz
Normal zıplama ip atlamadan birazdaha farklı oluyo die biliyorum. Ben ip atlarken karnım daha çok kasılıyo mesela. Zıplarken olmuyo. @MiuLego sen uzmansın kuzu da iyi bilirsin
ulan bi sırrımızı paylaştık hemen ifşaKim diyo sana her bulduğunu göm diye
Ayy emoji yalnis olmus yeni farkettim :)
Burdayim gitmem bi yere
Şu an kendini ele verdin ben bişe söylemedim farkındaysanulan bi sırrımızı paylaştık hemen ifşa
GuLce_ kuzum ip atlamakla zıplamak aynı şey değil.. ip atlarken vücuttaki tüm kaslar düzenli aralıklarla kasılıyorNormal zıplama ip atlamadan birazdaha farklı oluyo die biliyorum. Ben ip atlarken karnım daha çok kasılıyo mesela. Zıplarken olmuyo. @MiuLego sen uzmansın kuzu da iyi bilirsin
Eliptik yapayım ben artık günde iki saat.
İki günde hurma yapayım bir kendime gelirim belki bilemiyorum
daha ne diyecektin zalımŞu an kendini ele verdin ben bişe söylemedim farkındaysan
Bisikleti mutfağa getireyim de, pc karşında yapayım artık.
Tamam tSkr ederimGuLce_ kuzum ip atlamakla zıplamak aynı şey değil.. ip atlarken vücuttaki tüm kaslar düzenli aralıklarla kasılıyor
sırt omuz bacak kol vs vs
zıprlarken o senkronizasyon tutturulmuyor doğal olarak..
ama evde ipin yoksa çamaşır ipini yap misal?
ya da ev atlamaya uygun değilse evet zıpla..
hareket olsun kalori yansın diye.. iple kıyaslamak için değil.. sonuçta her hareket kalori yaktırıyor
yayın balığını ilk kez duyuyorumYayın balığı fırında. Tadı nasıl acaba
Yaa ben sana kıyamam senin minnak kalbinin ritmine mi bakacaklar bizi sensiz bırakma buralarda fitimmmmMenü mu yazayım
08:30
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
Domates
Salatalık
12:30
3 hurma
1 paket süt
18:00
Kavurmalı yumurta
1 dilim peynir
Marul- taze nane
Su en az 3 litre olur.
Spor: kalp için cihaz perşembe bağlanacak, bu hafta böyle kaldı sanırım
malipina bu arada kaptanım cihaz bağlanınca elektronik aletlerden uzak kalmam gerekiyormus, perşembe sabahtan cuma sabaha kadar gelemem merak etmeyin