Nasıl bi işyerin var ya kitap okuyon rahat rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bi işyerin var ya kitap okuyon rahat rahat
Bakırköy seni kabul etmez gene bize kalırsın hunin ileYola mı getirir Bakırköy'e mi yatırttırır bilemiyorum artık
Gel bi kucaklaşalım özlemişim seni,Bonusu,Miuyu,hepinizi @kaRamMell i özlemedimYav he he
Oraya gelsek bana masal okuyabilirsin yani saçlarımı ohşarkenEki Görüntüle 2185780 o şekil işteeeeeeeeeeeee
Birde çok yazmadım diyor mesaj görüntülerini atacam şimdi buraya . Hain dom dom seni küstüm banane sarılmamGel bi kucaklaşalım özlemişim seni,Bonusu,Miuyu,hepinizi @kaRamMell i özlemedim
Oraya gelsek bana masal okuyabilirsin yani saçlarımı ohşarken
Birde çok yazmadım diyor mesaj görüntülerini atacam şimdi buraya . Hain dom dom seni küstüm banane sarılmam
bIRAKTIĞIM GİBİSİN DİYECEKTİM DE YARIN GİTMİŞ,KAPTAN OLMUŞSUNOraya gelsek bana masal okuyabilirsin yani saçlarımı ohşarken
Benim de dikkatimdikkatimden kaçmıyor değil bu durumNasıl bi işyerin var ya kitap okuyon rahat rahat
hipponun nesini özliycen beGel bi kucaklaşalım özlemişim seni,Bonusu,Miuyu,hepinizi @kaRamMell i özlemedim
Benim de dikkatimdikkatimden kaçmıyor değil bu durum
Bugüne aldanma senBirde çok yazmadım diyor mesaj görüntülerini atacam şimdi buraya . Hain dom dom seni küstüm banane sarılmam
Yemeğine yanık dedim ,güzel olmamış dedim diye tehdit etti beni,sakin bir zamanda senin hesabını göreceğim diyorhipponun nesini özliycen be
malipina bu arkadaş cıs cos ismi anıyor canım çekiyorBugüne aldanma sen
Bi biskrem vereyim de barışalım
Naz etme gız gel işte
Vuuuuburaya gelsen mesainin canı cehenneme eve gideriz
Yemeğine yanık dedim ,güzel olmamış dedim diye tehdit etti beni,sakin bir zamanda senin hesabını göreceğim diyor
evetaaaa sen kozadan ŞİŞKO musun elaaaaaaaaa
Vayy be bugünleri de mi görecektik,devran değişmişmalipina bu arkadaş cıs cos ismi anıyor canım çekiyor
Yok sevmem ben onu ekler olursa düşünürümBugüne aldanma sen
Bi biskrem vereyim de barışalım
Naz etme gız gel işte
ipin sağa sola dolanmasına harcadığın enerjiyi saymazsak