- 3 Haziran 2018
- 957
- 3.883
- 28
- 32
Cok geçmiş olsun kuzum ALLAH şifa versin inşallahYorgunluktan öldüm okula dolmusla cocukla cocugun cantasiyla ve yaklasik 5kg findikla gittim. Oglum dakika oturmadi dusup aglayip durdu dun baslayan toplanti bugun zor bitti bugunku toplanti yarina kaldi.hastaneye gittik oglumun kontrolüne cok şükür iyiymis ama oraya eve yuruyerek cocuk kucagimda gittim geldim.
Bi de babam anjiyo olmus bugun damarlardan biri tamamen tikaliymis stent mi ne takmislar bana soylememisler ona da hem kizdim hem üzüldüm. Oğlumu uyuttum serildim kanepeye her yerin ağrıyor. Oyle iste..
Ibit beni sev
Miuyu sevme tu kaka şişko o
Yemedim bilmiyorum ben tatlı su balığı yedim hep
Yemek topiğine siyasete nasıl giriyorsun deynepAyran içtik te ayrı mı düştük Mium.
Oğlum PCye el koydu,telden de fazla yetişemiyorum cevap yazmaya,bugün bir yere gitti kaptım PCyi
yaz olunca fazla giremiyorum yoğunluktan
Okular açılınca girerim ,sık uğrarım diyeceğim ,bu sefer de kız 1.sınıfa başlayacak ,Onun maratonu sürer
Bilmiyorum nasıl okuyacak 69 aylık oluyor daha
Şişko oldum ben sığamıyorum demiyor da ne diyor suna bakkız balon balığı var yuvarlak oluyor şişince
ama eve glince ele olmaz tabi
git fitle beni aynı kalbe sığdırmaya çalışıyorsun
o şişko
kalbinin heryerin kaplamış
bana yer yok
efendi gibi çeker giderim
gururumu da aldım gittim
Heee kafama taş geldiolsun okul açılınca daha rahat olur
1. sınıf maceralrını dinleriz
geçen yıl ela ları ele leri az dinlemedik burda
özlüyoz fakir misin sen be kendine bilgisayar al bi tane ayrı
Özgecin seni yisiiinnnn Balkız pardon light kız
Aklıma baŞka başka şeyler geldi o tanımlamalardanneden bu şekil tanımlamalar eflal anlatsana biraz
Allah bana bol bol sabır versin zaten ,benim kız çok inatçıolsun okul açılınca daha rahat olur
1. sınıf maceralrını dinleriz
geçen yıl ela ları ele leri az dinlemedik burda
özlüyoz fakir misin sen be kendine bilgisayar al bi tane ayrı
Yemek topiğinde geçen kategori yarıştım ,o zaman bile bir sürü etiket yapan ,alıntılayan oldu,yetişip cevap yazamadımYemek topiğine siyasete nasıl giriyorsun deynep
Şişko oldum ben sığamıyorum demiyor da ne diyor suna bak
Heee kafama taş geldisizi hiç unutmuycam ela lale
ne kadan güzel tanımlamaÖzgecin seni yisiiinnnn Balkız pardon light kız
Aklıma baŞka başka şeyler geldi o tanımlamalardan
Allah bana bol bol sabır versin zaten ,benim kız çok inatçıçorabını bile zor giydirdim ,benimle pazarlık yapıyor şunu alırsan giyerim diye Ödevlerinde de yaparsa yandım
Oğlana dedim zaten şehir dışında okursan PCyi vermem ona göre demiştim
Mesela açarmısınAklıma baŞka başka şeyler geldi o tanımlamalardan
Nasıl bi işyerin var ya kitap okuyon rahat rahatkitap okucam ben
Yav he heAllah bana bol bol sabır versin zaten ,benim kız çok inatçıçorabını bile zor giydirdim ,benimle pazarlık yapıyor şunu alırsan giyerim diye Ödevlerinde de yaparsa yandım
Oğlana dedim zaten şehir dışında okursan PCyi vermem ona göre demiştim
Yemek topiğinde geçen kategori yarıştım ,o zaman bile bir sürü etiket yapan ,alıntılayan oldu,yetişip cevap yazamadım
Siyaset tü kaka
Bir ara Kazenden bildirim gelince yazmıştım o aralar ,daha da yazmıyorum
Yola mı getirir Bakırköy'e mi yatırttırır bilemiyorum artıkne kadan güzel tanımlama
Eki Görüntüle 2185777
ahahaha snein kız seni yola getirir deynep inancım tamancak o baş edebilir seninle zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?