enee mütüşBisikleti mutfağa getireyim de, pc karşında yapayım artık.
Yaa ben sana kıyamam senin minnak kalbinin ritmine mi bakacaklarbizi sensiz bırakma buralarda fitimmmm
Senin senkronizasyonuna kurban ulan@Zumrud_u anKa kuzum ip atlamakla zıplamak aynı şey değil.. ip atlarken vücuttaki tüm kaslar düzenli aralıklarla kasılıyor
sırt omuz bacak kol vs vs
zıprlarken o senkronizasyon tutturulmuyor doğal olarak..
ama evde ipin yoksa çamaşır ipini yap misal?
ya da ev atlamaya uygun değilse evet zıpla..
hareket olsun kalori yansın diye.. iple kıyaslamak için değil.. sonuçta her hareket kalori yaktırıyor
Ben seniseverim gel sen yamacımagözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar
Niye bıraktınki kuzum devam etsene madem iyi geliyo
Eliptik yapayım ben artık günde iki saat.
İki günde hurma yapayım bir kendime gelirim belki bilemiyorum
belkide kaptanim yoksa menülerim güzel gidiyor günü erken kapatiyom su bol spor yapılıyor cumaya bakalım artık nasıl olacakaaaa sen kozadan ŞİŞKO musun elaaaaaaaaa
en sinir olduğum şey internete kota getirmek
oy oyyyyyyyyy
regl etken olabilir
acı ama gerçek la
mli o kelimeyi yazarken zorlandımSenin senkronizasyonuna kurban ulan
Ben hep diyom onudaha ne diyecektin zalım
maliyi üzmezsin senbelkide kaptanim yoksa menülerim güzel gidiyor günü erken kapatiyom su bol spor yapılıyor cumaya bakalım artık nasıl olacak
Ben hep diyom onuSen kendin düştün sırrını ele vermişmişim yapmadım öyle bişey
eliptik candır yaaa evimde azıcık yerim olsa alır üstünden inmezdim :)
Baksana netten tatlı su balığı. İnsan kadar bile var. Benimki üç tane kolumun yarısı kadar birde kocaman alt bacağım kadar tutmuş geçen günn. Bayramdan önceydi, dilimleyip buzluğa koydum, şimdi biraz çıkardım fırına verdim yağsız sadece tuzla. Lop et bildiğinyayın balığını ilk kez duyuyorum
babacığına çok geçmiş olsun bir an önce çıkar inşallah bernaYorgunluktan öldüm okula dolmusla cocukla cocugun cantasiyla ve yaklasik 5kg findikla gittim. Oglum dakika oturmadi dusup aglayip durdu dun baslayan toplanti bugun zor bitti bugunku toplanti yarina kaldi.hastaneye gittik oglumun kontrolüne cok şükür iyiymis ama oraya eve yuruyerek cocuk kucagimda gittim geldim.
Bi de babam anjiyo olmus bugun damarlardan biri tamamen tikaliymis stent mi ne takmislar bana soylememisler ona da hem kizdim hem üzüldüm. Oğlumu uyuttum serildim kanepeye her yerin ağrıyor. Oyle iste..
Hiç birinizi üzmek istemem kaptanimmaliyi üzmezsin sen
Laaaannn olucekmisim gibi hissettimYaa ben sana kıyamam senin minnak kalbinin ritmine mi bakacaklarbizi sensiz bırakma buralarda fitimmmm
Senide çok seviyorum da hepfit kardeşim hasta olmuş annnneeeeeeemm ilgiye ihtiyacı vargözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar
Çoook geçmiş olsun canım babanaYorgunluktan öldüm okula dolmusla cocukla cocugun cantasiyla ve yaklasik 5kg findikla gittim. Oglum dakika oturmadi dusup aglayip durdu dun baslayan toplanti bugun zor bitti bugunku toplanti yarina kaldi.hastaneye gittik oglumun kontrolüne cok şükür iyiymis ama oraya eve yuruyerek cocuk kucagimda gittim geldim.
Bi de babam anjiyo olmus bugun damarlardan biri tamamen tikaliymis stent mi ne takmislar bana soylememisler ona da hem kizdim hem üzüldüm. Oğlumu uyuttum serildim kanepeye her yerin ağrıyor. Oyle iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?