• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Zumrud_u anKa kuzum ip atlamakla zıplamak aynı şey değil.. ip atlarken vücuttaki tüm kaslar düzenli aralıklarla kasılıyor
sırt omuz bacak kol vs vs
zıprlarken o senkronizasyon tutturulmuyor doğal olarak..

ama evde ipin yoksa çamaşır ipini yap misal?
ya da ev atlamaya uygun değilse evet zıpla..
hareket olsun kalori yansın diye.. iple kıyaslamak için değil.. sonuçta her hareket kalori yaktırıyor:halay:
Senin senkronizasyonuna kurban ulan:KK74::KK74::KK74:

aaaa sen kozadan ŞİŞKO musun elaaaaaaaaa:skandal:

en sinir olduğum şey internete kota getirmek

oy oyyyyyyyyy:kızgın:

regl etken olabilir :duduk:

acı ama gerçek la :KK42:
belkide kaptanim yoksa menülerim güzel gidiyor günü erken kapatiyom su bol spor yapılıyor cumaya bakalım artık nasıl olacak

Ben seniseverim gel sen yamacıma:KK60::KK60::KK60::KK60:
1432131180_hocam-musaitmisiniz-universiteli-caps.jpg

gerçek mi?

Yorgunluktan öldüm okula dolmusla cocukla cocugun cantasiyla ve yaklasik 5kg findikla gittim. Oglum dakika oturmadi dusup aglayip durdu dun baslayan toplanti bugun zor bitti bugunku toplanti yarina kaldi.hastaneye gittik oglumun kontrolüne cok şükür iyiymis ama oraya eve yuruyerek cocuk kucagimda gittim geldim.
Bi de babam anjiyo olmus bugun damarlardan biri tamamen tikaliymis stent mi ne takmislar bana soylememisler ona da hem kizdim hem üzüldüm. Oğlumu uyuttum serildim kanepeye her yerin ağrıyor. Oyle iste..

yayın balığını ilk kez duyuyorum:KK57:
Baksana netten tatlı su balığı. İnsan kadar bile var. Benimki üç tane kolumun yarısı kadar birde kocaman alt bacağım kadar tutmuş geçen günn. Bayramdan önceydi, dilimleyip buzluğa koydum, şimdi biraz çıkardım fırına verdim yağsız sadece tuzla. Lop et bildiğin

Yorgunluktan öldüm okula dolmusla cocukla cocugun cantasiyla ve yaklasik 5kg findikla gittim. Oglum dakika oturmadi dusup aglayip durdu dun baslayan toplanti bugun zor bitti bugunku toplanti yarina kaldi.hastaneye gittik oglumun kontrolüne cok şükür iyiymis ama oraya eve yuruyerek cocuk kucagimda gittim geldim.
Bi de babam anjiyo olmus bugun damarlardan biri tamamen tikaliymis stent mi ne takmislar bana soylememisler ona da hem kizdim hem üzüldüm. Oğlumu uyuttum serildim kanepeye her yerin ağrıyor. Oyle iste..
babacığına çok geçmiş olsun bir an önce çıkar inşallah berna

Çoook geçmiş olsun canım babana

Back