slm arkadaşlar
burda herkes bişekilde samimi kişisel görüştükleri için sanırım ben tam takım ruhunu alamıyorum bir kaç arkadaş dışında böyle düşünmemiştim takıma ilk katıldığımdaa [genelde ben işten de evdende girebiliyorum ama ortak bi payalaşım olmadığı için yazamıyorum yazmıyorum tebrik teşekkür dışında kızmayın yanlışta anlamayın belkide kıskanıyorum bilmiyorumm böyle/COLOR]
slm arkadaşlar
burda herkes bişekilde samimi kişisel görüştükleri için sanırım ben tam takım ruhunu alamıyorum bir kaç arkadaş dışında böyle düşünmemiştim takıma ilk katıldığımdaa [genelde ben işten de evdende girebiliyorum ama ortak bi payalaşım olmadığı için yazamıyorum yazmıyorum tebrik teşekkür dışında kızmayın yanlışta anlamayın belkide kıskanıyorum bilmiyorumm böyle/COLOR]
:ecrin_bebek: kendimi ahanda bu bebek gibi hissettim cnm bilmiyorum çok önemsediğim için mi oldu ama öyle hissettim napiimmm:teselli:
yok ya düşünemiyorum bile korkuyorummayyy düşününce bile bi garip oluyorum aslında heves etmiyor diilim ama daha erken hassaslığım bu şehirde yeni olmam ve hiç arkadaşım olmamasından kaynaklanıyor olabilir:çok üzgünüm:
dimplehawk haklısın canım galibaa
herkese günaydın a.s. a.s.
almiş benimde ağzım yırtıldı esnemekten mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?