Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:1shok:Hİİİ nettiniz nankaydirigubbakcemileçenenizi çalıştırcağınıza totonuzu bacaklarınızı bilumum yerlerinizi çalıştırsanıza :mymeka::roflol: hayalim başın sağolsun:çok üzgünüm:deguşum canımmmmmmŞenizdepremdurdu şimdilikbenneyaptımki

hayırlısı bakalım gülüm ne deyim ne kaar verdin renk nasıl bilemeyince ne deyim eminim iidir tatlım,
ne zaman yaptırcan deli,
aşem sağol canım,kıs geçmiş olsun siz halamı sallanıyonuz degus delisinin dilindeymiş zaar sordu sallandınız,
deguş bizde derler ki ağzını hayra aç ..... diye sende öle yap kız ağzındamıydı...

ülo bezen benimde olur uyurken sallanır gii gelir yatağım hemen lambaya falan bakarım sallanıyomu die,
ama bazen oyo işte korkma be gülüm neden kokuyorsun ki,

dün giyim dünyasnda uzun kazak baktım tunik gibi olanlardan 10 liraya düşmüş siyah vardı almadım...

selam kızlar sabah yok öğlen yarım simit biraz peynir 2 b.cay ve 1 tabak kapuska doymadığım için o da :))) hareketlere gelince yürüme imkanım pek yok tipik ev kuşuyum ben cok zorda olmadıkca cıkmam evde yürüyorum merdiven inip cıkıyorum hareketlere de devam diyete de

naynnn sarı olcek ablam ant verdi mannak sana çok yakışıo die evlendikten sona kızıl yapcem gülüm öle karar aldım pişman olmak istemiom yaw hüllüüü nanamı öpsene çok acıo kşum yaa

bu arada bi dk bekle dedin yüzüme kapattın a.... (ne dediimi anladın sen)

slm arkadaşlar
burda herkes bişekilde samimi kişisel görüştükleri için sanırım ben tam takım ruhunu alamıyorum bir kaç arkadaş dışında böyle düşünmemiştim takıma ilk katıldığımdaa [genelde ben işten de evdende girebiliyorum ama ortak bi payalaşım olmadığı için yazamıyorum yazmıyorum tebrik teşekkür dışında kızmayın yanlışta anlamayın belkide kıskanıyorum bilmiyorumm böyle/COLOR]

off off daha yeni okudum minik beyza gitmiş...ne bileyim sadece gitmiş demek geldi içimden. bi yere gitmiş gibi:a015:
çok moralim bozuldu.
herkese iyi haftasonları şimdiden ben kilomu bildireym 95.7 gr gr gidiyo aanca öff..
bu aralar beni idare ettiğiniz için sağolun o kadar fazla dersim var ki..
herkese çok sevgilermle tatlı cadılara.s.

günaydın kızlar mirmirmirmir
angelcım öyle düşünme ya:teselli: ilk başlarda adepte sorunu çekmen normala.s
bende de öle olmuştu :uhm:
ama zamanla alışıyo insan yerimseniben
arkadaşların bende de msn si var ama ben çok fazla fırsat bulamıyorum konuşmaya fisfisfis
hep burdan yazışıyorum mesela kaydirigubbakcemile5

günaydınnmirmirmirmirdilencim ne zaman bitecek yoğunluğunŞenizangelcim özel mesajla herhangi birimize msn adresi ver biz hepimiz ekleriz seniyerimsenibengenelde msn den konuşuyoruz sen de burda tek başına kalma hadi bakalım ver msn nişutarafagitti

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile5
nasıınız bakiimm.. dün yoğundum pek gelemedim yanınıza :a015:

angelcim sana hak veriyorum tabii
ama almila ya katılıyorum.. aynen bende senin gibiydim :bbo:.. alışana kadar zamana ihtiyacın olacak Şeniz

:ecrin_bebek: kendimi ahanda bu bebek gibi hissettim cnm bilmiyorum çok önemsediğim için mi oldu ama öyle hissettim napiimmm:teselli:

angel sen hassas dönemindesin galiba kaydirigubbakcemile3
baksana ilgi istiyo kızımız :teselli: Şeniz
yoksa sen de mi hamişsin nan :CüvCüv:

ay çok uykum var ya mirmirmirmir
esneye esneye ağzım ağrıdı valla mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
dün ki raporum cokacimcoook
sabah:3 zeytin,2 dilim peynir,1 domates,1 tk reçel,1 dilim kepek ekmeği
ara:4 kuru kayısı
öğle:2 kepçe çorba,tavuk but ve salata
ara:2 tane form bisküvi
akşam:2 kepçe çorba,4 tane sarma,1 kase yoğurt ve salata
ara:1 portakal
ara:1 sb süt

70 dakika yürüyüş
50 dakika spor kaydirigubbakcemile2

yok ya düşünemiyorum bile korkuyorumm ayyy düşününce bile bi garip oluyorum aslında heves etmiyor diilim ama daha erken hassaslığım bu şehirde yeni olmam ve hiç arkadaşım olmamasından kaynaklanıyor olabilir:çok üzgünüm:
dimplehawk haklısın canım galibaa

bebek konusunda ben de öleyim ya:ecrin_bebek:
canım çekiyo ama korkuyorum da bi taraftan:1shok: zamanını gelince olucak tabi kaçışımız yok :CüvCüv:
canım inan bende seninle aynı durumdayım :çok üzgünüm:
ben denizlili değilim ailem 12 saat uzakta :a015:
eşim de yanımda değil :asigim: :çok üzgünüm:
polislik için eğitim alıyo
bi başımayım yani buralarda :çok üzgünüm:
en azından eşin yanında sana destek olur yat kalk şükret bence buna yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…