• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

banada diyin altaki kutucuklar neyin nesiii:dance:
sende hamisssin dimi:sm_cool:
ayyy kac kisi haiss takımda:lepi
betüssssss Şeniz

deguşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz :asigim: :1hug: a.s. çok özledim seni cokacimcoookcanımsın benim çok ösledim seni Şeniz ay zamanlaman harika takımda kaldeskop şirin juliet elifsun şimdilik 4 yakında adaylarda olabilir nufus patlaması oldu aşe ben aynı :roflol: sadece altın takmakla yetinecez :roflol: bi gün senin haberlerinide alcam inşallah :lepi: eee neler yapıyorsun uğramıyosun pek:uhm:

degusuuum gel bi öpem senii Şeniz
nan betüş valla tam da altın tavan yapmıs
nasıl kalkcaksınız altından kaydirigubbakcemile3

baak yanlız aşee sen almiş toplasıp beşibiyerde takıyosunuz tamam mıı petüş teyzesii yerimseniben

baak yanlız aşee sen almiş toplasıp beşibiyerde takıyosunuz tamam mıı petüş teyzesii yerimseniben

tamam canım istediğin beşi bi yerde olsun ben düün aldım sanada alırım aktardan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hayalllllllllllllllllllllll nerdesin nan nie bakmıon ben arıomda bana kastınmı var öbürleri arıo bakıon danoş :mymeka:

şekerim otantik kapndı sim oldu ama hala kumpir yapıolar vala :) dilencilerde azaldı gibi hırrrr kuaföre gittim bende fiyat araştırması yaptım hüllüüü duyuyon beni dimiiiii

he duyuyom ne ddier araştırma sonucunda neye kurtarıyormuş de bakem,
gülüm sen aveayı aramışsındır gece baktım ypktu bişey sabahta yoktu sesi kısık onun çantamda sabah çıkarmayı unutmuşum,
kızlar telsimden aradı o hep yanımdaya gülüm ondan duydum sana ne garezim olur bebüküm ösledim zaten,
fundada türkcellden aradı onunda ses açık duymazsam telsimi çaldır kpat bakarım aveaya bebük,
kızlar siz nasılsınız hepinizden Allah razı olsun ayrıca sağolun fıstıklar,
telefonlarım hiç susmadı sapolun iyiki varsınız...

deguşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz :asigim: :1hug: a.s. çok özledim seni cokacimcoookcanımsın benim çok ösledim seni Şeniz ay zamanlaman harika takımda kaldeskop şirin juliet elifsun şimdilik 4 yakında adaylarda olabilir nufus patlaması oldu aşe ben aynı :roflol: sadece altın takmakla yetinecez :roflol: bi gün senin haberlerinide alcam inşallah :lepi: eee neler yapıyorsun uğramıyosun pek:uhm:
betüsssssssssss a.s.Şeniz:lepi:
bende seniii özlediiiiiiiiiim
yaa benevlenemycem
kızzzzzz kuruyup kalcamkaydirigubbakcemile3
sizinkileri sevmeye gelirimartıkkkkdelikafadulden

bende seni öpem hamisssssssss cadısssı
doğur nan gelcemmm
bisevinddiiiiiiiiiiiiiiiiiimsorma gitsinnnnnnnnn :sm_cool:

serseriiiiiiiiiiiiimgelsenide öpem
denizzzzzzlide deprem söylentisi ne durumda aklım kaldı :uhm:

Back