Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar
burda herkes bişekilde samimi kişisel görüştükleri için sanırım ben tam takım ruhunu alamıyorum bir kaç arkadaş dışında böyle düşünmemiştim takıma ilk katıldığımdaa [genelde ben işten de evdende girebiliyorum ama ortak bi payalaşım olmadığı için yazamıyorum yazmıyorum tebrik teşekkür dışında kızmayın yanlışta anlamayın belkide kıskanıyorum bilmiyorumm böyle/COLOR]
slm arkadaşlar
burda herkes bişekilde samimi kişisel görüştükleri için sanırım ben tam takım ruhunu alamıyorum bir kaç arkadaş dışında böyle düşünmemiştim takıma ilk katıldığımdaa [genelde ben işten de evdende girebiliyorum ama ortak bi payalaşım olmadığı için yazamıyorum yazmıyorum tebrik teşekkür dışında kızmayın yanlışta anlamayın belkide kıskanıyorum bilmiyorumm böyle/COLOR]
:ecrin_bebek: kendimi ahanda bu bebek gibi hissettim cnm bilmiyorum çok önemsediğim için mi oldu ama öyle hissettim napiimmm:teselli:
yok ya düşünemiyorum bile korkuyorumm ayyy düşününce bile bi garip oluyorum aslında heves etmiyor diilim ama daha erken hassaslığım bu şehirde yeni olmam ve hiç arkadaşım olmamasından kaynaklanıyor olabilir:çok üzgünüm:
dimplehawk haklısın canım galibaa
herkese günaydın a.s. a.s.
almiş benimde ağzım yırtıldı esnemekten mirmirmirmir