• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan angel özel ilgimi bekliyonn Şeniz
burası böyele bi bakmışsın herkes burda bi bakmışsın kendi kendine yazıyon:roflol:
gülaycım köpekler neden kudururlar biliyomusun
dişi agrıdıkları zaman yani o kadar kötü bi agrı yani Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun canıma.s.

neyse kıslar çıkayım ben hazırlanacam ben daha ay sanki sevgilimle bulaşmaya gidiyormuş gibi oldum kalbim çarpıyo resmen :asigim:

jujum bu da sana
bende hamileliğimi ilk ögrendim zaman onu yiyim bunu yiyim diyordum bu psikolojik ti galiba tabi almişin betüşün ve aşemin kızmaları işe yaradı sadece 2 gün pis bogazlılık yaptım sonra hemen toparladım eski düzenime geçtim ama canım acayip tatlı çekiyo
hatta eşim dün sarelle almış hani kaşık kaşık çikolata diyo ya yedim kesmiyo beni ya

şirin hanım bakıyorumda dışardan filozofluk yapmak iyi oluyo darbe marbe ipe un sermişler falan :mymeka: burdayken senide gördük hem ben hayalimi niye kızdırem kız en son kızacağı kişi benim :asigim: aklıma gelmişken arıyayım şimdi bi onu angele bişey yazdım emem hala cevap gelmedi birde özelden mesaj atamıyorum kaldırıldımı yoksa angelin özeli kapalımı:uhm: julide kim bilir nerde reycim bu arada nedense benim de yerimde sayıyor anca 200 gr falan gidiyor hem regl dönemim yaklaşıyor hemde nedeni açık gerçi spor yapamıyorumda ondan:mymeka:

şirin hanım bakıyorumda dışardan filozofluk yapmak iyi oluyo darbe marbe ipe un sermişler falan :mymeka: burdayken senide gördük hem ben hayalimi niye kızdırem kız en son kızacağı kişi benim :asigim: aklıma gelmişken arıyayım şimdi bi onu angele bişey yazdım emem hala cevap gelmedi birde özelden mesaj atamıyorum kaldırıldımı yoksa angelin özeli kapalımı:uhm: julide kim bilir nerde reycim bu arada nedense benim de yerimde sayıyor anca 200 gr falan gidiyor hem regl dönemim yaklaşıyor hemde nedeni açık gerçi spor yapamıyorumda ondan:mymeka:

ben sana bişey diyemmi betüşüm dışardan gaz vermesi daha zevkli oluyoo:roflol:
nan hem sen takımdayken dogru düzgün paylaşım yapmıyordun çıkınca hergün sayfalarca yazmaya başladın haksızmıyammm:mymeka:

hırrrrrrrrrrrr tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiii :D
yasakkelime bana bulaşma bu kudurmamış halim sonra bulaşırsa kimse tutamaz:roflol:
ben sana bişey diyemmi betüşüm dışardan gaz vermesi daha zevkli oluyoo:roflol:
nan hem sen takımdayken dogru düzgün paylaşım yapmıyordun çıkınca hergün sayfalarca yazmaya başladın haksızmıyammm:mymeka:
dimi dışardan atıp tutmak çok zevkli oluyo:roflol: o yüsden hemen mesun olup filozofluk yapmalıyım :roflol:
bu arada siz 7 takım kaç kişi kaldı
aşem- betüş -gülay -yarışçı -rey -ilkerim-angel
unuttugum kimse varmı

sana burdan tüpürme simili farkındaysanız gülay betüş ve şirin olarak sayfalar ilerliyo kaptan gelince canımıza okucak bu kadar enerjiyi diyette sarfetsek :roflol:

:) yok anacım ben bahçelideyim birasdan 1 saatlik yürüyüşe çıkıcam ısırcak birini bulurum elbet :roflol::roflol::roflol:

ahh ne güzel çok özledim bahçeliyi ya burnumda tütüyo olsaydım orada
otantikte bi kumpir yiyecektim kapandımı yoksa
gülay dilenciler geziyo sen onları ısır polisler bile başedemiyordu belki senden korkup gelmezler belkii:roflol:

Back