Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy kuduracammı şimdi benn delikafadulden
oyyy kuduracammı şimdi benn delikafadulden
şirin hanım bakıyorumda dışardan filozofluk yapmak iyi oluyo darbe marbe ipe un sermişler falan :mymeka: burdayken senide gördük hem ben hayalimi niye kızdırem kız en son kızacağı kişi benim :asigim: aklıma gelmişken arıyayım şimdi bi onu angele bişey yazdım emem hala cevap gelmedi birde özelden mesaj atamıyorum kaldırıldımı yoksa angelin özeli kapalımı:uhm: julide kim bilir nerde reycim bu arada nedense benim de yerimde sayıyor anca 200 gr falan gidiyor hem regl dönemim yaklaşıyor hemde nedeni açık gerçi spor yapamıyorumda ondan:mymeka:
yasakkelime bana bulaşma bu kudurmamış halim sonra bulaşırsa kimse tutamaz:roflol:hırrrrrrrrrrrr tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiii
dimi dışardan atıp tutmak çok zevkli oluyo:roflol: o yüsden hemen mesun olup filozofluk yapmalıyım :roflol:ben sana bişey diyemmi betüşüm dışardan gaz vermesi daha zevkli oluyoo:roflol:
nan hem sen takımdayken dogru düzgün paylaşım yapmıyordun çıkınca hergün sayfalarca yazmaya başladın haksızmıyammm:mymeka:
bu arada siz 7 takım kaç kişi kaldı
aşem- betüş -gülay -yarışçı -rey -ilkerim-angel
unuttugum kimse varmı
:) yok anacım ben bahçelideyim birasdan 1 saatlik yürüyüşe çıkıcam ısırcak birini bulurum elbet :roflol::roflol::roflol:
angelllllllllllllllllll sesime gel sesime profil ayarlarından özel mesaj bölümünü açççççkaydirigubbakcemile
anacım yok demek kız burda ne bagırıyonn:roflol: