- 12 Haziran 2020
- 2.055
- 7.095
-
- Konu Sahibi Yeni ben lazim
Bende size katilayimDun sabah kahvaltısında açlığı bozmuştum...Sabah kahvaltısında gün olduğu için baya da iyi yememe rağmen bugün -300 gramla uyandım...uzun süreli acliklarin metobolizma hızlanmasın da cok etkisi var diyorlar di dun kahvalti dan sonra çok afedersiniz 2 kere tuvalete ciktim ve aksama kadar tuvalet yolundaydim...Sanki bir anda metobolizmam hızlanmistı..elhamdülillah..
En son 2 de küçük bir parça çikolata ile Türk kahvesi ictim ve 6 da yeşil çay içtim.19 20 saatlik bir aclik içerisindeyim...
1.gun 75.300
2.gun 73.700
3.gun 72.700
4.72.500
Kac saatlik aclik yapmak istiyorsunuz..detayları var ben YouTube den sevgi kul hanimi takip ettim..1 gün açlığa başlamadan muhakkak bağırsak temizliği yapılmalı diyor..muhakkak izlemenizi arastirmanizi tavsiye ederim..Bende size katilayim
Aslinda aclik oyunlari grubundayim.
Yinede su orucu farkli.
Kilo konusuna gelince. Pazartesi 72dim. Onu baz alayim.
Ben tuzlu su iciyorum normalde. Daha once basladigimda sorun yasamadim. Ayni sekilde basladim diye dusunuyorum.Kac saatlik aclik yapmak istiyorsunuz..detayları var ben YouTube den sevgi kul hanimi takip ettim..1 gün açlığa başlamadan muhakkak bağırsak temizliği yapılmalı diyor..muhakkak izlemenizi arastirmanizi tavsiye ederim..
İngiliz tuzu kullanıyor bağırsak temizligi için..ama ingiliz tuzunu kullanabilmek icin en az 12 saatlik aclik olması midenin boş olması lqzim ingiliz tuzunu kullandıktan sonra da 3 4 saat birsey yenilmiyor..
O grupları ingiliz tuzunu cok kullanamıyor
A AB daha esnek kullanabiliyorlar..
Hemen birakmamak gerekiyor evet zaten metotları var aclik bırakıldıktan sonra mesela.kati beslenmemek gerekiyor sivi beslenmek gerekiyor..tuzsuz ve şekersiz meyve ve sebze sularıyla iki gün tekrar mide yi alıştırmak gerekiyor..masaAllah 96 saat cok.iyi bir süre tutan bilir :)))Ben su orucunu 96 saat yapmıştım .Çok halsiz düştüm kilo değilde ödem gitmişti sanki sonra bırakınca hepsı fazlasıyla gerı gelmıstı
Kesinlikle benim niyetim de aynı sizinle beraber ...birbirimize destek verebiliriz bu noktada..7 günlük niyet edelim dayanamadığımiz yerde bırakırızGünaydın. Geçtiğimiz haftalarda 3 günlük su orucu yaptım 3,5 kilo gitti. Daha önce 48 saatlik su oruçları da yaptığım için çok zorlanmadım. Yarın sabah 7 günlük su orucuna niyet etmek istiyorum. Amacım bozuk olan bağırsak floramı düzeltmek ve fibromiyalji ağrılarımın azalması. Elbette bu esnada kilo kaybetmek de extra getirisi
MasaAllah Allah güç kuvvet versin..ah şu misafirlikler programlar hep bozduruyor..Bende öyle açlığa niyet edeceğim diyorum nereye kadar gidebilirsek..rabbim saglik.sihhat afiyet versin..yanında da zayıflamamizi nasip eder :)))Ben tuzlu su iciyorum normalde. Daha once basladigimda sorun yasamadim. Ayni sekilde basladim diye dusunuyorum.
En son dun aksam 17de yedim.
Cuma aksamina disari planimiz vardi esim ile,iptal olmazsa 18e kdr . Iptal olursa (hasta cocukdan dolayi) 1hafta surdurecegim
Hadi inşallahKesinlikle benim niyetim de aynı sizinle beraber ...birbirimize destek verebiliriz bu noktada..7 günlük niyet edelim dayanamadığımiz yerde bırakırız
Ben dun bir toplantıya katildim sadece 3 tane kurabiye yedim açlık bozulmuş oldu ne yazikki ama dünden itibaren yine acliktayim ayrıca persembe orucuna niyet ettim ..bakalim insaAllah güzel sonuçlar aliriz umarimHadi inşallahben bu sabah itibarıyla başlamış bulunmaktayım, şimdi özel eğitimdeyiz eve geçince bağırsak temizliği yapicam
Ne yaptin acaba nasıl gidiyorHadi inşallahben bu sabah itibarıyla başlamış bulunmaktayım, şimdi özel eğitimdeyiz eve geçince bağırsak temizliği yapicam
Aslinda başarısız olmadın ne kadar süre dayanabilir sek o kar bizim için..emin ol geniş zamn içinde faydasını göreceğizBen basarisiz oldum. Hastaliklar yuzunden.
Yarin sabah niyet edip basliyacagim.
Tartilayim birde
Günaydın. Erken regli oldum yoğun ağrım olunca ne yazık ki bırakmak zorunda kaldımNe yaptin acaba nasıl gidiyor
Gün içinde yemek yemiyip sadece sumu içiyorsunuzYarin başlamak üzere 7 günlük su orucuna niyet ettim..Sabah kahvaltıdan sonra basliycam insaAllah..Günlük ne kadar kilo verdiğimi süreçte neler yaşadığımı burada paylaşmak istiyorum...Baya araştırma yaptım video izledim makale okudum..Umarım tamamliyabilirim umarım benim için faydasını görebilirim....
Tam 7 günlük uzun bir aclik olmadi ama haftayi biraz değiştirerek kendime verdiğim sözü kısmen de olsa başarmama az kaldı insaAllah.. elhamdülillah ..haftanın geneli aralarda bozulsada açlık ile devam ediyor...
Başlangıç kilo 75...
7 günün sonun da güncelleme yapacagim insaAllah...
Yarin gece Allah izin verirse görüşmek üzere...
Başlangıç 75.300
2. gün 73.700
3.gun 72.700 65 saatlik aclik bozuldu tekrar bir açlığa niyet edildi..
4.gun 72.500
5.gun 72 =aclik devam ediyor kısa kısa olsada
6.gün 72.2= dun aksam yemek yenildi az sayılmayacak şekilde..
Beraber başlayabiliriz pazartesi istersenGünaydın. Erken regli oldum yoğun ağrım olunca ne yazık ki bırakmak zorunda kaldımsadece 24 saat yapabilmiş oldum. Pazartesi yeniden başlamak istiyorum