7 Günlük Su Orucuna Niyet Ettim

Ben su orucunu 96 saat yapmıştım .Çok halsiz düştüm kilo değilde ödem gitmişti sanki sonra bırakınca hepsı fazlasıyla gerı gelmıstı

Bende size katilayim
Aslinda aclik oyunlari grubundayim.
Yinede su orucu farkli.

Kilo konusuna gelince. Pazartesi 72dim. Onu baz alayim.

Bende size katilayim
Aslinda aclik oyunlari grubundayim.
Yinede su orucu farkli.

Kilo konusuna gelince. Pazartesi 72dim. Onu baz alayim.
Kac saatlik aclik yapmak istiyorsunuz..detayları var ben YouTube den sevgi kul hanimi takip ettim..1 gün açlığa başlamadan muhakkak bağırsak temizliği yapılmalı diyor..muhakkak izlemenizi arastirmanizi tavsiye ederim..
İngiliz tuzu kullanıyor bağırsak temizligi için..ama ingiliz tuzunu kullanabilmek icin en az 12 saatlik aclik olması midenin boş olması lqzim ingiliz tuzunu kullandıktan sonra da 3 4 saat birsey yenilmiyor..
O grupları ingiliz tuzunu cok kullanamıyor
A AB daha esnek kullanabiliyorlar..

Günaydın. Geçtiğimiz haftalarda 3 günlük su orucu yaptım 3,5 kilo gitti. Daha önce 48 saatlik su oruçları da yaptığım için çok zorlanmadım. Yarın sabah 7 günlük su orucuna niyet etmek istiyorum. Amacım bozuk olan bağırsak floramı düzeltmek ve fibromiyalji ağrılarımın azalması. Elbette bu esnada kilo kaybetmek de extra getirisi

Ben tuzlu su iciyorum normalde. Daha once basladigimda sorun yasamadim. Ayni sekilde basladim diye dusunuyorum.
En son dun aksam 17de yedim.
Cuma aksamina disari planimiz vardi esim ile,iptal olmazsa 18e kdr . Iptal olursa (hasta cocukdan dolayi) 1hafta surdurecegim

Ben su orucunu 96 saat yapmıştım .Çok halsiz düştüm kilo değilde ödem gitmişti sanki sonra bırakınca hepsı fazlasıyla gerı gelmıstı
Hemen birakmamak gerekiyor evet zaten metotları var aclik bırakıldıktan sonra mesela.kati beslenmemek gerekiyor sivi beslenmek gerekiyor..tuzsuz ve şekersiz meyve ve sebze sularıyla iki gün tekrar mide yi alıştırmak gerekiyor..masaAllah 96 saat cok.iyi bir süre tutan bilir :)))

Kesinlikle benim niyetim de aynı sizinle beraber ...birbirimize destek verebiliriz bu noktada..7 günlük niyet edelim dayanamadığımiz yerde bırakırız

MasaAllah Allah güç kuvvet versin..ah şu misafirlikler programlar hep bozduruyor..Bende öyle açlığa niyet edeceğim diyorum nereye kadar gidebilirsek..rabbim saglik.sihhat afiyet versin..yanında da zayıflamamizi nasip eder :)))

Hadi inşallah ben bu sabah itibarıyla başlamış bulunmaktayım, şimdi özel eğitimdeyiz eve geçince bağırsak temizliği yapicam
Ben dun bir toplantıya katildim sadece 3 tane kurabiye yedim açlık bozulmuş oldu ne yazikki ama dünden itibaren yine acliktayim ayrıca persembe orucuna niyet ettim ..bakalim insaAllah güzel sonuçlar aliriz umarim

Dun oruç tuttum akşam yemeğinde iftar ettim evde misafir vardi oyle az da yemedim..
1 kase mercimek xorbasi
Çeyrek pide
4 kaşık kaşarlı mantar
3 kaşık bulgur
4 5 çatal yoğurtlu soğan sote
Dun herkes hobby dağıttı 2 tane minik hobby yedim
Komsum revani dağıttı küçük bir dilim de revani yedim..
Biraz ayva ve elma da yedim..
Yeme islemi ni 10 30 da kestim...
Sabah tartildigim da 200 gram artış vardi..İnanın bende çok şaşırdım..
Yediklerimi yazmamın sebebi ne kadar çok yediğimi görmeniz için tqrtiya yansımadı..pazar günü ne kadar kendimi serbest bırakma kararı aldım..pazartesi yine 3 günlük açlığa niyet edeceğim.amacim ramazana kadar 69 olabilmek...umarım olur...

Gün içinde yemek yemiyip sadece sumu içiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…