Su orucuna niyet ediyorum

Ben de yarın başlamak istiyorum ama ben kahve su bitki çayları olarak yapmayı düşünüyorum. 83,5 ya takıldım kaldım 10 gündür. Bir de vitamin almalı mıyım sizce
Su orucu yapacaksanız onları içmeseniz daha iyi ama içecekseniz takviye almanız daha doğru olur

Şu an 74. Saatin içindeyim

Sabah sulandırılmış meyve suyu- meyve suyu- meyve- salata- yağsız yemek şeklinde günü bitirmeyi düşünüyorum

Bacaklarım agrımasına rağmen bugün biraz yürüdüm iyi geldi

Bir süre sonra tekrar yapmaya niyetim var inşallah

Bu sabah bitirdim sulandırılmış portakal suyuyla

Kilom 61.2 yaklaşık 3 kilo eksi görünüyor ama amacım kilo değildi ağrılarım da geçti çok şükür

Bir kaç gün ara verip tekrar yapmak istiyorum nasipse

Bu sabah bitirdim sulandırılmış portakal suyuyla

Kilom 61.2 yaklaşık 3 kilo eksi görünüyor ama amacım kilo değildi ağrılarım da geçti çok şükür

Bir kaç gün ara verip tekrar yapmak istiyorum nasipse
Bugün ikinci günüm . Dün sadece yeşil çay ve susadıkça su içtim, 4-5 yudum ayran 3 tane de yeşil erik yedim gün içerisinde . Bugün sadece su ve yeşil çay içtim

Bugün ikinci günüm . Dün sadece yeşil çay ve susadıkça su içtim, 4-5 yudum ayran 3 tane de yeşil erik yedim gün içerisinde . Bugün sadece su ve yeşil çay içtim
Aslında onları tüketmeseniz daha sağlıklı olur ama siz bilirsiniz

Rabbim kolaylaştırsın şifalandırsın

Lavman kullanmayacağım için az da olsa mideye bir şeyler gitsin istedim temizlik yapmamak için
Boşaltım yapabiliyorsanız sıkıntı yok ama su orucunda da su diyetinde de boşaltım olmuyor katı gıda almadığımız için. Bu yüzden iki üç günde bir lavman ya da İngiliz tuzu ile boşaltım yapmak şart. Aksi takdire bagırsakta kalan atıklar zehirleme yapabilir Allah muhafaza

Boşaltım yapabiliyorsanız sıkıntı yok ama su orucunda da su diyetinde de boşaltım olmuyor katı gıda almadığımız için. Bu yüzden iki üç günde bir lavman ya da İngiliz tuzu ile boşaltım yapmak şart. Aksi takdire bagırsakta kalan atıklar zehirleme yapabilir Allah muhafaza
Evet bu akşam mide bulantısı yaşıyorum. Yarın yapacağım

5 gün yaptım 3 buçuk kilo verip 80 oldum ve o gün kısır ve patates yemeği yedim ertesi gün diyete devam ettiğim halde bugün bile 81 ile uyandım, sabah su diyetine başlayacağım tekrar
Yani diyet yapıyorum ama kilom takılıyor sürekli . Çok can sıkıcı

5 gün yaptım 3 buçuk kilo verip 80 oldum ve o gün kısır ve patates yemeği yedim ertesi gün diyete devam ettiğim halde bugün bile 81 ile uyandım, sabah su diyetine başlayacağım tekrar
Su orucundan sonra yaptığın gün sayısına göre beslenmeye geçiş süreci var canım öyle bi anda katı gıda yemiyorsun bağırsak floran bozulabilir dikkat et

Kaç kilo ile başlamıştın sen beslenmeye geçişte zaten 1-2 kilo geri gelmesi normal

Su orucundan sonra yaptığın gün sayısına göre beslenmeye geçiş süreci var canım öyle bi anda katı gıda yemiyorsun bağırsak floran bozulabilir dikkat et

Kaç kilo ile başlamıştın sen beslenmeye geçişte zaten 1-2 kilo geri gelmesi normal
83,5 ile başlamıştım. 3 gündür tek öğün yapıyorum yine de her sabah 80.8 ile kalkıyorum istikrarlı bir şekilde. Üstelik yürüyüş filan da yapıyorum 😒

83,5 ile başlamıştım. 3 gündür tek öğün yapıyorum yine de her sabah 80.8 ile kalkıyorum istikrarlı bir şekilde. Üstelik yürüyüş filan da yapıyorum 😒
Yani aslında yağ yakımı 72 saatten sonra hızlanıyor otofajiye geçiyorsun. Eğer yapabilirsen gerçek su orucunu beş günlük bi dene

Yeni yine yeniden geldimmmm

Bu sefer şifanın yanında kilo için su orucu yapacağım

7 günlüğe niyet ediyorum

Rabbim kolaylaştırsın şifalandırsın amin 🤲🏻

Bir önceki üç günlük su orucumda verdiğim kiloları insan gibi yemediğim için geri aldım 🤣 bu sefer bittikten sonra da dikkat edip sabitlemek istiyorum artık Allah nasip ederse 🤲🏻

19.00 da yemek işi bitti şimdi de İngiliz tuzunu içtim(oruç bana göre bitti sayılır en zor kısmı bunu içmek🥺, yedi gün yapacağım için bir belki şki kere daha içmem gerekecek 😖) niyetimi yapıp yatacağım, hadi bismillah gazam mübarek olsun 🙈

Son düzenleme:
İngiliz tuzu etki etmedi henüz, boşaltım olmadı. Canımı sıktı bu durum😖
Baş ağrım başladı iki gün sürer muhtemelen

İngiliz tuzu etki etmedi henüz, boşaltım olmadı. Canımı sıktı bu durum😖
Baş ağrım başladı iki gün sürer muhtemelen
Üzülerek akşam bitireceğim hala tuvalete gidemedim
Boşaltım olmadan oruç başlamıyor

iftarımı yapıp gözlemleyeceğim ama bayramdan sonraya kalacak gibi bakalım

bayram önü de araya sıkıştırmayı göze almıştım ama boşaltım olmadı 🥺

X