7 Günlük Su Orucuna Niyet Ettim

75 300 le başladığım 1 haftalık yolculuğun sonu 71 800 le bitti çok şükür...
Yarin yeni haftaya Allah ömür verirse yeniden basliyalim..yarin başlangıç kilo mu tekrar yazayım.. toplam da 3.5 kilo

71 800 ile yeni bir haftaya insaAllah başlıyorum.. Bu hafta hedefim 69.9 insaAllah...açlık yapamasam bile dengeli beslenmek istiyorum..ve bu hafta kendime yeni bir hedef koymak istiyorum sıfır şeker...
Aslinda aklimda yumurta diyeti de var onu mu yapsam diyorum 3 gün hemencecik geçer insaAllah..
Haydi daha sağlıklı olmaya daha dinc bir bedene sahip olmak için tekrar bismillah..

Günaydın. Aslında benzer düşüncelerdeyim en azından sağlıklı beslenmek istiyorum ama bu soğuk havalar benim modumu çok düşürüyor. Hiç motivasyonum yok. Güne bir kahve ile başlayalım bakalım gerisi Allah Kerim

Aynen oyle aslında kafamız nereye götürürse. bugun sabah kalktım magnezyum sülfat içip açlığa başlamaya baktim bunu içmek istemiyorum aclik yapmak istemiyorum o zaman dedim yeni hedef sifir şeker bu hafta da böyle olsun...ne kadar yapabilirsem belki 2 gün belki 3 gün belki 7 gün.. hayirlisi olsun

Bu gün ikinci günüm. 69,8 ile başladım. Bu gün 69 çıktı. ikinci su orucum. Geçen sene yedi günde 6,4 kilo vermiştim. Asıl önemli olan sadece kilo vermek değil. Geçen sene yaşadığım deneyimden sonra kilo vermek ikinci planda. İlk denemem sonrasında burnum daha iyi koku almaya başladı. Bu arada burnumdan beş ameliyat geçirdim. Gözlerim daha iyi görmeye başladı. Uyku kalitem o kadar arttı ki HD kalitesinde rüyalar görmeye başladım, rüyalarımın tamamını hatırlayarak uyandım. Sabahları kalkmakta hiç zorlanmadım. Üzerinden bir yıl geçtikten sonra tekrarlamak için gün saydım. Sakın ola bu su orucuna başlayanlar bırakmasın. Bu sene yedi günü aşıp on güne tamamlamayı düşünüyorum. Vücudumdaki etkilerini gördüğüm için herkese öneriyorum. Biraz yürüyüşle desteklenirse kilo vermek daha kolay olacaktır.

Lutfen buraya hergun bilgilendirme mesajı yazın.. merakla deneyimlerinizi bekliyorum..Allah kolaylastirsin..

Acaba bağırsak temizligi yaptiniz mi

Kendinizi nasil hissediyorsunuz...
Bu gün dördüncü günüm. sabah çok zinde uyandım. dün biraz daha bitkindim. geçen seneki yedi günlük su orucundan dolayı etkilere yabancı değilim. sabah tartıda 67 kg çıktı. üzerimde sadece çamaşır vardı. bu gün koku almam ve gözlerimin daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

MasaAllah berakAllah cok guzel ..Allah güç kuvvet versin..

Suan regl olduğum için tartılmak istemiyorum biliyorum tartılirsam üzülürüm hayirlisi olsun.o yuzden yeni haftaya basladik 7 gün var ramazan a hedef 69 kilo.ben sana inanıyorum kendim ...7 günü çok iyi değerlendireceksin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…