- 24 Nisan 2010
- 4.152
- 5.729
-
- Konu Sahibi Yeni ben lazim
Evet bunun la sifa bulduklarını iddia eden birçok insan var...özellikle otofaji yi destekleyen doktorlar ve makaleleri bulunmakta.. Hastalıkların tedavisinde toksinlerin atılıp vücudun temizlenmesinde ve birçok şeyde olumlu gelişmelerin yaşandığını anlatıyorlar..Bu gercekten saglikli mi?
Evet sadece suSu disinda bisey tuketmiycek misin İlk defa duydum ben
Yani cok mantikli degil en azindan suresi uzun 2-3 gun olsa belki idare edilir ancak ondan fazlasi zorlar gibi. Yani enerjin dusecek azalacak.. Takipteyim merak ediyorumEvet sadece su
Vucudun kendini onarması için sağlıklı bulunuyor bildiğim kadarıyla. Hatta çok uzun süreli yapanlar var, sonrasındada bağırsak temizliği..Yarin başlamak üzere 7 günlük su orucuna niyet ettim..Sabah kahvaltıdan sonra basliycam insaAllah..Günlük ne kadar kilo verdiğimi süreçte neler yaşadığımı burada paylaşmak istiyorum...Baya araştırma yaptım video izledim makale okudum..Umarım tamamliyabilirim umarım benim için faydasını görebilirim....
Başlangıç kilo 75...
7 günün sonun da güncelleme yapacagim insaAllah...
Yarin gece Allah izin verirse görüşmek üzere...
Bağırsak temizligi ile başlanıyor..sonra 3 günde 1 yine bağırsak temizliği yapiyormussun kardesim..bu en önemli ayağı ben öyle anladım.. hayirlisi olsun...Vucudun kendini onarması için sağlıklı bulunuyor bildiğim kadarıyla. Hatta çok uzun süreli yapanlar var, sonrasındada bağırsak temizliği..
Evet dedikleriniz olabilir.ama bu aclik sürecinde vücut besin bulamadığı için kendi kendini yemeye başlıyor.ilk yediği şeyde vücuttaki zararli olan bize zararı olan şeyler.. Bir çok kişi bu şekilde sifa bulmuş.. .uzun süreli aclik yapamassaniz da otofaji yi arastirmanizi tavsiye ederim...Açlık vücut için veli nimet...Yani cok mantikli degil en azindan suresi uzun 2-3 gun olsa belki idare edilir ancak ondan fazlasi zorlar gibi. Yani enerjin dusecek azalacak.. Takipteyim merak ediyorum
MasaAllah sizde iyi dayanmissiniz..siz verdiğiniz kiloları geri aldınız mı yada kendinizde ne gibi değişiklikler hissettiniz..Bende 7 güne tamamliyamiycam galiba Sali günü misafirliğe davet edildiğimi unuttun.. Ama soyle dusunuyorum Sali gunune kadar açlığa devam etmek ve sabah kahvaltısından sonra tekrar açlığa niyet etmek..bu sefer umarim 7 gün yapabilirim..tekrar 7 günlük açlığa niyet edeceğim insaAllah...Bunu duydum, arastirmis ve 4 gun yapabilmistim. 7 gune tamamlayabilirseniz bravo
Su orucu aslinda sifa orucu..diyet gibi algılanıyor ama diyet degil aslında..hatta kilo vermek için yapmayın diye bile okudum bir yerde..şu orucu vücudu aç birakarak vücudun kendi kendini yemesi yani vücudun enerji açığa çıkarmak icin zararlı enzimlere gitmesi ve onları yiyerek temizlemesi..en açık boyle anlatabilirim...bu su orucu neymis diye googledan okurken bile gozumun onunden yemekler kebaplar gecti
kolayliklar dilerimSu orucu aslinda sifa orucu..diyet gibi algılanıyor ama diyet degil aslında..hatta kilo vermek için yapmayın diye bile okudum bir yerde..şu orucu vücudu aç birakarak vücudun kendi kendini yemesi yani vücudun enerji açığa çıkarmak icin zararlı enzimlere gitmesi ve onları yiyerek temizlemesi..en açık boyle anlatabilirim...