- 28 Mart 2020
- 4.004
- 16.564
-
- Konu Sahibi Yeni ben lazim
Siz her halinizle güzelsiniz.. gercekten açlık cok zor benim 42 saat oldu birde normal oruca da niyetle dim akşam ezanına kadar su da içemiyorum ...yemegi cok seven bir insan olarak acikmasak da vücut yemek istiyor alışkanlık olarak...Kabak detoxunda bile kafayı yiyordum açlıktan.
Su orucunda kendimi düşünemiyorumYok yok ben yerken güzelim
Bence çok zorlamayın bu sefer direnciniz düşer ben de dikkat ediyorum mesela her şeyden yiyip porsiyonu küçültünce hem nefsin köreliyor hem abanmamış hafif oluyorsun.Siz her halinizle güzelsiniz.. gercekten açlık cok zor benim 42 saat oldu birde normal oruca da niyetle dim akşam ezanına kadar su da içemiyorum ...yemegi cok seven bir insan olarak acikmasak da vücut yemek istiyor alışkanlık olarak...
Soylediklerinin dogruluk payi illaki vardir ben sadece gucsuz kalabilirsiniz bu 7 gunun sonuna dogru demek istemistim. İnsallah tamamlarsin bunu 3 gun yapan bir tanidigim.vardi snradan hatirladim ama sanirim o su bile icmemisti cok emin degilim bu noktada. Ben yapamam o cok netEvet dedikleriniz olabilir.ama bu aclik sürecinde vücut besin bulamadığı için kendi kendini yemeye başlıyor.ilk yediği şeyde vücuttaki zararli olan bize zararı olan şeyler.. Bir çok kişi bu şekilde sifa bulmuş.. .uzun süreli aclik yapamassaniz da otofaji yi arastirmanizi tavsiye ederim...Açlık vücut için veli nimet...
46 saat olmak uzere evet ben sizi anlıyorum ve hak veriyorum kesinlikle...bakalim insaAllah devam ederimSoylediklerinin dogruluk payi illaki vardir ben sadece gucsuz kalabilirsiniz bu 7 gunun sonuna dogru demek istemistim. İnsallah tamamlarsin bunu 3 gun yapan bir tanidigim.vardi snradan hatirladim ama sanirim o su bile icmemisti cok emin degilim bu noktada. Ben yapamam o cok netbelki aralikli oruc ile zayiflamak bana daha kolay gelir herseyden yiyosun ama belli saatlar icinde. Bu arada devam ediyomusun kac gun oldu bugun
Iste bu başlamadan önce bitirdikten sonra cok dikkat edilmesi gereken bir uygulama ..hemen katı yemeklere saldiramiyorsun ilk iki gün sivi beslenmen gerekiyor sebze meyve suları.. bu işi yapmak için devamlı evde olmak gerekiyor diğer türlü cok zor..Bence çok zorlamayın bu sefer direnciniz düşer ben de dikkat ediyorum mesela her şeyden yiyip porsiyonu küçültünce hem nefsin köreliyor hem abanmamış hafif oluyorsun.
Bu sefer o 7 günün sonunda ilk gördüğün yemeğe saldırırsın.Yapman guzum etmen
Bana sorarsanız burda birlikte yapabiliriz ..anladığım kadar emziriyorsunuz bu kadar uzun aclik yapmayın.. ama 12 8 yada 16 8 aclik yapabilirsiniz..akşam 7 den sonra birsey yemeyin sabah kahvaltısını geç yapin biraz..2 yaşına yakın cocuk ile bende yapabilir miyim acaba? Sonuçta su zaten süt yapıyor. 3 gün yapsam 2 gün ara verip tekrar 3 gün mü yapsam ? 10 kilo fazlam var ve delirmiş gibi yiyorum ve yemek yemekten kurtulamıyorum.
Aslında normal oruç borçlarımı tutayım sahurda yapmayim hep borçlarım bitsin hemde kilo vereyim. Uf bilmiyorum ya her Ay birsey atıştırmak istemiyorum daraldım iyice.Bana sorarsanız burda birlikte yapabiliriz ..anladığım kadar emziriyorsunuz bu kadar uzun aclik yapmayın.. ama 12 8 yada 16 8 aclik yapabilirsiniz..akşam 7 den sonra birsey yemeyin sabah kahvaltısını geç yapin biraz..
Yani o 4 gunde odem attigimi dusunuyorum cunku 3.5 4 kilo arasi bir zayiflama oldu. Sonrasi eski yeme duzeni ile aynen geri geldi. Uzerine almadim ama ayni zayiflikta kalmadim. Gecici oldu. Birde acikcasi tartidaki degisikligin disinda herhangi bir farklilik hissetmedim. Youtube da bunu 7 gun 14 gun 21 gun yapanlar var. Hatta tam temizlenme icin lavman yapiyorlar.MasaAllah sizde iyi dayanmissiniz..siz verdiğiniz kiloları geri aldınız mı yada kendinizde ne gibi değişiklikler hissettiniz..Bende 7 güne tamamliyamiycam galiba Sali günü misafirliğe davet edildiğimi unuttun.. Ama soyle dusunuyorum Sali gunune kadar açlığa devam etmek ve sabah kahvaltısından sonra tekrar açlığa niyet etmek..bu sefer umarim 7 gün yapabilirim..tekrar 7 günlük açlığa niyet edeceğim insaAllah...
Evet biz kadinlari bitiren surekli atıştırmak birde gece yemeleri ...ne yazikki bunlari bile bıraksak fark olacakAslında normal oruç borçlarımı tutayım sahurda yapmayim hep borçlarım bitsin hemde kilo vereyim. Uf bilmiyorum ya her Ay birsey atıştırmak istemiyorum daraldım iyice.
Suan benim başım felaket agriyor hafiften midem bulanıyor gercekten 7 gün cok zormus.evet takip ettim hepsini hatta ingiliz tuzu kullandım başlarken..ama bende fayda etmedi..50 saat oldu ve bitik hissediyorum..hayirlisi olsunYani o 4 gunde odem attigimi dusunuyorum cunku 3.5 4 kilo arasi bir zayiflama oldu. Sonrasi eski yeme duzeni ile aynen geri geldi. Uzerine almadim ama ayni zayiflikta kalmadim. Gecici oldu. Birde acikcasi tartidaki degisikligin disinda herhangi bir farklilik hissetmedim. Youtube da bunu 7 gun 14 gun 21 gun yapanlar var. Hatta tam temizlenme icin lavman yapiyorlar.
Az daha sabredin. Yarine gececek bu belirtiler. Maden suyuda icebilirsinizSuan benim başım felaket agriyor hafiften midem bulanıyor gercekten 7 gün cok zormus.evet takip ettim hepsini hatta ingiliz tuzu kullandım başlarken..ama bende fayda etmedi..50 saat oldu ve bitik hissediyorum..hayirlisi olsun
Nasıl gidiyor kacınvı gündesinix apa diyeti var oda saglıklı olmak için somra aclık yapılıyorDun aksam 22 30 sularında oğlum küçücük parmağım kadar muz getirdi gercekten o kadar kötü bir haldeydimki yemegi dusundum hatta soydum ama hemen oğlumu çağırdım ve sen ye al çabuk bunu dedim...bugun sabah kalktım 62 saat oldu..Gayet iyi hissediyorum kendimi ..açlik herzaman sabah uyandığımda hissettiğim açlık gibi birsey...kendimi uygun halsiz ve bitkin hissetmiyorum ama sol.taraftan yine bir ağrı gelecekmis gibi...
Agri ve mide bulantiları normal diyorlar vücut kendi kendini yediği için zararlı maddeleri yerken bu gibi sonuçlar olması normalmiş..
Kiloma gelecek olursam
İlk gün 75.300
Ikinci gün 73.700
Bugun ise 72.700 idim..
Ama bu kilonun tamamının yağdan olmadığının elbette farkindayim..