- 8 Nisan 2015
- 276
- 62
- 13
- 43
- Konu Sahibi sahte_ruya
-
vallla benim için zamanı var bırakmama sen zaten hamile kalınca kesin bırakırsın süt falan verirkende bebişine kıyamazsın derken 1-2 sene içmeyince bırakmış olursun çok takma bence kafanaOoo sende bendesin ya valla aynen napim ben onu birakmak istiyorum ama o beni cok seviyor annem kullaniyor esimde etrafim dollu
vallla benim için zamanı var bırakmama sen zaten hamile kalınca kesin bırakırsın süt falan verirkende bebişine kıyamazsın derken 1-2 sene içmeyince bırakmış olursun çok takma bence kafana
hoşgeldin merhabaGayet iyi bir diyete benziyor 10 kilo değilde 4 versem yeter. Sandviç arasına ne koyacak bilgi ferseniz
muhtemelen bir haftada verirsin 4 kilo yada daha fazlasınıhoşgeldin merhaba
iki dilim kepek ekmeği tost ekmek olandan arasına bir kirbit kutusu kadar peynir domates salatalık katı yumurta zeytin 4-5 tane yada ezmesini sür tuz yok baharat kullanabilirsin sonra kahvaltını 8 de mi yaptın 10 da bir elma 12 14 16 öle gidiyor 2 saat arayla yeşil ekşi elma ye 3lt su 3-4 fincan yeşil çay sonra erimeye başlıyorsun zaten
bırakırsın rahat olBende oyle dusunuyorum zaten esimde diyor kesinlikle icmesin ozaman diye zaten icmem:)
üzülme onun için
bırakırsın rahat ol
o zaten mideyi rahatlatıyor artı kilo vermede çok faydalı sindrimi kolaylaştırdığı için yıllar önce naomi kempbell bacaklarının güzelliğinin sırrını açıkladı kahve içmek ve bacaklarına kahve ile masaj yapmak selülüte iyi geliyormuş ve aynı alışkanlıklar bendede varTurkkahvesi aliskanligimda var gunde kucuk bir fincan turk kahvesi hadi diyelim iki fincan ama sekersiz
çok pardon:) valla ruya var o gelince ona detayları sorarız yada sorarsınız zaten o deneyip bize bilgi verecekti bizde ara dönemde bunu uygulayacaktık muhtemelen gelir birazdan aydınlatırElma fırtına söylemedim canım bu başlık altındaki sordum)
o zaten mideyi rahatlatıyor artı kilo vermede çok faydalı sindrimi kolaylaştırdığı için yıllar önce naomi kempbell bacaklarının güzelliğinin sırrını açıkladı kahve içmek ve bacaklarına kahve ile masaj yapmak selülüte iyi geliyormuş ve aynı alışkanlıklar bendede var
evet çünkü aynı gruptanız ondan kaynaklanıyor zaten o sebepden birbirimizi çektik rüyada bizden aslanım benim:) ne maskesi yapıyorsun sen zaten burcundan kaynaklı güzel bir cilde sahip olmalısınAi ruh ekizimle sohbet ediyorum gibime geldi yuzume maske yapiyorum bende ayniyiz yaaa :)
arkadaşlar bu arada yemek yedikten 15-2 dk sonra içilen yeşil çay metebolizmayı hızlandırdığı için anında yağ yakımına başlıyor bölelikle yediğiniz diyet de olsa kalorisi düşükde olsa hiçbir şey yaramadan vücuduna uzaklaştırıyorsunuz buna dikkat edin olurmu
evet çünkü aynı gruptanız ondan kaynaklanıyor zaten o sebepden birbirimizi çektik rüyada bizden aslanım benim:) ne maskesi yapıyorsun sen zaten burcundan kaynaklı güzel bir cilde sahip olmalısın
işe yarıyormu sen elmaları yemeye basladıktan sonra gör o cilt ne hale gelecek elma güzelleştiriyor biliyorsunOnceleri hicc begenmiyordum cildimi valla ama suyu cok tuketeli cildim cok duzeldi turkkahvesinin telvesinle maske yapiyorum :)
işe yarıyormu sen elmaları yemeye basladıktan sonra gör o cilt ne hale gelecek elma güzelleştiriyor biliyorsun
istanbulda canım megakentEvet ise yariyir siyah noktalari gideriyor :) o bilmiyordum hadi bakalim elma sen nelere kadirsun ya bu arada sen nerede ikamet ediyorsun canim
istanbulda canım megakent
eskiden çok güzelmiş şimdi elbirliği ile kirletiyoruz betonlaştırıyoruz trafiği berbat ama yinede güzel istanbul:)Anladim canim oo istabul asigim istanbula cok guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?