• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 günde 10 kilo

:))) bende ptesi yada yarın başlayacağım inşallah bugün gerçi çarşı pazar baya koştum aslında bugün başlamışım haberim bile yok:)

Ai allahim ben gecenlerde bir saat kadar yurudum aksam eve gelince her tarafim agridi nasil yuruduysem artik bayadir yurumuyordum ama cok iyi oldu :)

o haml
Ai allahim ben gecenlerde bir saat kadar yurudum aksam eve gelince her tarafim agridi nasil yuruduysem artik bayadir yurumuyordum ama cok iyi oldu :)
o hamlıktandır alışırsın yürüye yürüye bu arada günde 5 kez balon şişirmek göbek yağlarını eritiyormuş

o haml

o hamlıktandır alışırsın yürüye yürüye bu arada günde 5 kez balon şişirmek göbek yağlarını eritiyormuş

Vay gercekmi waaw senden orenecegimiz daha cok seyler var simdi aklima geldide plates topum var kilerde onuda sisirsem iyi olur arada plateste yaparim

valla bence diyetlerin hepsi aynı kirbit kutusu kadar peynir sekersiz çay yada kahve sınırsız domates salatalık katı yumurta kalan günde ha hasşlama ızgara et proteğin ya haslama patates nohut vs karbonhidrat yada elma armut vs vitamin ama amaç aynı kilo vermek bu sebeple araç (diyet) önemli değil amaç önemli hepimize bol şans diliyorum bir haftada 7 kilo kaybettim hayatımda kaybettiğim bir şeye hiç bu kadar sevinmemiştim:KK66:
1 haftada 7 kilo kaybetmek mucize gibi bir şey yaaa:KK57:o yüzden elma diyeti dikkatimi çekti. Bu diyet topikteki elma diyeti degil mi?

:))) bende ptesi yada yarın başlayacağım inşallah bugün gerçi çarşı pazar baya koştum aslında bugün başlamışım haberim bile yok:)
Canım menünü yazar mısın her gün olmasa da.belki 1 hafta sonra şaşırtma maksatlı yapabilirim.:KK45:

Vay gercekmi waaw senden orenecegimiz daha cok seyler var simdi aklima geldide plates topum var kilerde onuda sisirsem iyi olur arada plateste yaparim
o bendede var takımı arada yapıyorum dedim ya sana ben çok meraklıyım çok araştırırım çok okurum öğrenir uygular sonrada paylaşırım

Canım menünü yazar mısın her gün olmasa da.belki 1 hafta sonra şaşırtma maksatlı yapabilirim.:KK45:

iki dilim kepek ekmeği tost ekmek olandan arasına bir kirbit kutusu kadar peynir domates salatalık katı yumurta zeytin 4-5 tane yada ezmesini sür tuz yok baharat kullanabilirsin sonra kahvaltını 8 de mi yaptın 10 da bir elma 12 14 16 öle gidiyor 2 saat arayla yeşil ekşi elma ye 3lt su 3-4 fincan yeşil çay

iki dilim kepek ekmeği tost ekmek olandan arasına bir kirbit kutusu kadar peynir domates salatalık katı yumurta zeytin 4-5 tane yada ezmesini sür tuz yok baharat kullanabilirsin sonra kahvaltını 8 de mi yaptın 10 da bir elma 12 14 16 öle gidiyor 2 saat arayla yeşil ekşi elma ye 3lt su 3-4 fincan yeşil çay
Diğer öğunler peki? Bir de kahvaltıdaki tottost ekmekleri k aç gr olacak?

Diğer öğunler peki? Bir de kahvaltıdaki tottost ekmekleri k aç gr olacak?
sen nerede yaşıyorsun marka veremem de hani marketlerde satılıyor ya poşetlerin ağzını plastik sarı yada beyaz bir şeyle kapatılıyor ve onun üzerinde tarih yazıyor son kullanma tarıhi valla ben grmına bakmadım incecik bşy zaten :)

sen nerede yaşıyorsun marka veremem de hani marketlerde satılıyor ya poşetlerin ağzını plastik sarı yada beyaz bir şeyle kapatılıyor ve onun üzerinde tarih yazıyor son kullanma tarıhi valla ben grmına bakmadım incecik bşy zaten :)

başka öğün yok kahvaltıdan 2 saat sonra elma yiyorsun her iki saatte bir elma o kadar ama baya etkili bir diyet

Takibe aldım hemen.sağol canım:))
Yalnız benim topik arkadaßlarım sana çok kızacak beni yoldan çıkardın diye.sagolsunlar beni çoook severler:KK51:

Back
X