Diyet Günlüğüm-- Hazırsan Sende Katıl-- 10.03.2022

61.7 cıktım 63.4 le başlamıştım bakalım 5 li rakamlara gelmem lazım

Tebrikler tatlım :KK9: :nazar:.gecen pazartesi 62.5 dim ben de.Bakalim pazartesi neler olacak.Gecen hafta regl dönemindeydim.

Bugün yediklerim

2 adet haşlanmış yumurta
Peynir
Ekmek bugün biraz fazla kacırdım yaa😩
Kuruyemiş fındık badem
Pırasa bol yogurtla
Yeşil cay
40 dakika fikan yürüyüş

Neler yiyorsun günlük spor yaoıyrmusun hadi canlanın kızlar bu yaz zayıf olucaz
Misafirimiz var tatlım.cok gelemedim.Dedigim gibi 1000 caloriyi geçmeden , daha çok sağlıklı ürünlerle beslenmeye çalışıyorum. Her öğünde İnce Bir dilim ekmeğim var.(25 Gr) Ekmeğimi sürekli değiştirmeye çalışıyorum tam tahıl ,çavdar, kepek ekmeği gibi. Sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye gayret gösteriyorum. Ama her şeyden ölçülü yiyorum. Günlük en az 6000 adım sınırım.
Arada plank yapıp ve squat çekiyorum. Şeker tüketmiyorum tatlı hiç yemiyorum meyve de arada yiyiyorum. :KK50:
İşimde de çok yoğunum yoğunluğum azaldığı zaman günde 10000 adım atmayı planlıyorum. :halay:

Misafirimiz var tatlım.cok gelemedim.Dedigim gibi 1000 caloriyi geçmeden , daha çok sağlıklı ürünlerle beslenmeye çalışıyorum. Her öğünde İnce Bir dilim ekmeğim var.(25 Gr) Ekmeğimi sürekli değiştirmeye çalışıyorum tam tahıl ,çavdar, kepek ekmeği gibi. Sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye gayret gösteriyorum. Ama her şeyden ölçülü yiyorum. Günlük en az 6000 adım sınırım.
Arada plank yapıp ve squat çekiyorum. Şeker tüketmiyorum tatlı hiç yemiyorum meyve de arada yiyiyorum. :KK50:
İşimde de çok yoğunum yoğunluğum azaldığı zaman günde 10000 adım atmayı planlıyorum. :halay:
Süpersin devammmm

Selam kizlar, eksiklerimiz bol olsun.
Bende diyetisyene gidiyorum bu cuma 2 hafta olacak. Cuma günü kontrol günüm. Geçen hafta gidemedim kar dolayısı ile. Evde olunca 2 çocukla çok zorlanıyorum. Resmen karbonhidrat bağımlısı gibi birşeyin. Sebze ve ya proteinde tüketiyorum ama yanında mutlaka bol miktarda karbonhidrat alıyordum. Beni en çok zorlayan şey bu oluyor. Arada kacamaklarim oluyor. Motivasyonun çok düşük. Birlikte motive olmaya geldim kabul ederseniz.

Bende diyetisyene gidiyorum bu cuma 2 hafta olacak. Cuma günü kontrol günüm. Geçen hafta gidemedim kar dolayısı ile. Evde olunca 2 çocukla çok zorlanıyorum. Resmen karbonhidrat bağımlısı gibi birşeyin. Sebze ve ya proteinde tüketiyorum ama yanında mutlaka bol miktarda karbonhidrat alıyordum. Beni en çok zorlayan şey bu oluyor. Arada kacamaklarim oluyor. Motivasyonun çok düşük. Birlikte motive olmaya geldim kabul ederseniz.
Karbonhidrat alımı zayiflayayamamizin en büyük nedeni canım. :KK28: mutlaka kesmelisin.

sel sel cim öncelikle kafanda bitirmelisin bir şeyleri.Yediklerimizin hepsinin tadını biliyoruz.Nasil olmak istediğimizi de biliyoruz .İnsanlar ne kilolar verip nasıl görünüyorlar.İrade önemli.2 çocuk annesi olarak ne kadar fit bir kadın olduğunu gösterme zamanı. :KK68: :KK9:

sel sel cim öncelikle kafanda bitirmelisin bir şeyleri.Yediklerimizin hepsinin tadını biliyoruz.Nasil olmak istediğimizi de biliyoruz .İnsanlar ne kilolar verip nasıl görünüyorlar.İrade önemli.2 çocuk annesi olarak ne kadar fit bir kadın olduğunu gösterme zamanı. :KK68: :KK9:
Evet bunları biliyorum fakat iç güdüsel farklı birşey oluyor. Asacağım inşallah. Cuma günü kontrolüm var bakalım yağdan verebilmiş miyim.

Selam Kızlar

Hesapla ilgili sıkıntılarım olduğu için bir süre gelemedim buralara. haliyle motivasyon düştü ve spor aksattım kaçamaklarda bolca oldu. şimdi ne nasıl diye geriye dönük yazmıcam ama yine eski motivasyon ile devamm. siz neler yaptınız durumlar nasıl?

Selam canım hoşgeldin aramıza :) motivasyon eksikliğini birbirimizi destekleyerek kapatıyoruz burada :) karbonhidrat alımını en güzel tabagına koymadan kapatabilirsin. ben makarna pilav ile ekmek yiyen biriydim. İlk yaptıgım ekmegi hayatımdan cıkartmak oldu ama kesın cızgılerım yok. Haftasonu kahvaltı ediyorum sadece ve tam tahıllı ekmek tüketiyorum hafta için normal ekmek almıyorum hiç. şimdilerde ise pilav ve makarna türevlerini de sadece eşim yiyecek kadar yapmakta çözüm buldum bakalım ne olack :KK70:

Sinav haftası ve yoğunluğum çok fazla . :KK25: sık sık giremiyorum.
Bu gün okul bahçesinde fırsat buldukça yürüdüm.7700 civarında adım attım. :KK50:diyetime de düşük karbonhidrat,bol sebze ve proteinle devam ediyorum arkadaşlarım.Yaza kadar tam gaz devam hadi bakalım :KK68: :KK200:

Merhaba kızlaar. 27.01.2022 tarihinde tartıda 77.3 kg görünce başladı yolculuğum. Kendimi tanıdığım için pat diye kesemezdim. (elim ayağım titrer diye) Bende ilk etapta öğünleri azaltarak başladım. Özellikle gece hareketim kısıtlı olduğu için akşam yemeği yedikten sonra olan atıştırmaları kestim. bir ara aralıklı oruç denedim tam birebir olmasada hala sürdürüyorum diyebilirim.

Gidişatım şöyle oldu; 27.01 - 77.3 kg
12.02 - 75,45 kg
18.02 - 74,85 kg
25.02 - 74,35 kg

bu hafta 72leri gördüm ama kayıtlarıma alamadığım için güncel kilomu önümüzdeki günlerde girerim.

Görüldüğü üzere kg vermem yavaş bu sebeple daha sıkı buradan takip etmek en iyisi. Bu arada spora da başladım. Her gün ya da düzenli olmasa da haftanın min 3 günü yapmaya çalışıyorum. Detayları önümüzdeki günlerde yazarım gün gün.

Yemek benim en büyük olayım. Beyaz ekmek hayatımdan çıktı diyebilirim aynı zamanda pilav (bulgur, pirinç), makarna, patates hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum. Kendime sık sık sebze yemeği yapıyorum. Çalıştığım için hafta içi kahvaltı edemiyorum öğlen ve akşam yemek yiyorum fakat idare edebildiğim sürece tek öğünle geçiştirmek hedefim!

Bugün; Sabah türk kahvesi ile başladım(Sadee)
Öğlen yapmamam gereken birşey yapıp cigerciye gittim :KK43: bir porsiyon yaprak ciger ve az pilav azda ekmek yedim ayran ile
Bu yüzden akşam yemeği yemeyeceğim.
Su tüketimim şu an için (saat 17:40) 2,5 lt

Hadi sende katıl bana birbirimize destek olalım lütfeen :)
Mrb bende katılayım bari aranıza bende ramazan bitiminde 72 kiloydum ve yaklaşık 15 gün oldu başlayalı diyete bu sabah itibariyle 68.8 dim hedefim 62 falan boyum 1.70 o yüzden çok zayıflık yakışmıyor bana son sürat devam 3 gün önce 67.8 gördüm ama aynı gün ne yazıkki dayanamadım ve bozdum o gün içinde yediğim kekin ve lokma tatlısını hesap edemedim ne yazık ki 68.e geldim yine ama Vazgeçmek yok ve bir daha kaçamak yok olsa da çok az herkese başarılar 🥰🥰

Kızlar nerelerdesiniz?pesetmek yok :KK200:
Selam canım o hesabıma giriş yapamadığım için buradan devam ediyorum. Ramaza girince biraz boşladım. Şimdiden hayırlısıyla hamileyim buralara ara vermek zorundayım. Artık bu yolda beslenmeye geçiyorum :))

X