Diyet Günlüğüm-- Hazırsan Sende Katıl-- 10.03.2022

Ben tartıldım 62.3 cıktım aynen ramazana verebildiğimiz kadar verelim dün tarcınlı tğrk kahvesi içtim cidden iştahımı kesti ben akşamları patlama yasıyorum bundan sonra tarcınlı tğrk kahvesi içiçem
onu hala denemedim akşama bende içeyim pişirdikten sonra en son ustune mı eklıyorsun nasıl?

Mutlaka dene bu ay sonuna kadar 5 kg verelim ben evde yürüyorum cok iyi oluyor sen neler yapıyrsun
1000 kalorilik bir diyet uyguluyorum yani kalori sayımı yapıyorum canim. tabii kalori sayımı yaparken sağlıklı yiyecekleri tercih etmeye ve üstüne her gün en az 6000 adım atmaya çalışıyorum . Ramazan'a kadar toplam 5 kilo vermek gerçekten beni çok motive eder. :KK9:
sudem34 sudem34 canım arkadaşım da beni çok güzel motive ediyor.Buradan da birbirimizi motive edelim.Yaza muhteşem girelim insallah :KK200: :KK50:

1000 kalorilik bir diyet uyguluyorum yani kalori sayımı yapıyorum canim. tabii kalori sayımı yaparken sağlıklı yiyecekleri tercih etmeye ve üstüne her gün en az 6000 adım atmaya çalışıyorum . Ramazan'a kadar toplam 5 kilo vermek gerçekten beni çok motive eder. :KK9:
sudem34 sudem34 canım arkadaşım da beni çok güzel motive ediyor.Buradan da birbirimizi motive edelim.Yaza muhteşem girelim insallah :KK200: :KK50:
Sabah müsli
Öglen bulgur pilavı bol yogurtla
Akşam salata
Bir meyve
Akşam yürüyüş yapıcam inşallah

Sabah:
Yağsız omlet(50 Gr)
,peynir (20 Gr)
,zeytin (5 tane)
ve 1 dilim tam tahil ekmeği(25 Gr)
Öğlen:
Süzme yoğurt ev yapımı,(80 Gr)
Pırasa (150)
1 dilim tam tahil ekmeği(25 Gr)
Akşam:
İç baklalı enginar(100 Gr)
5 adet yaprak sarması
1 kaşık yeşil mercimek
1/2 dilim tam tahil ekmeği(15 Gr)
1000 kaloriyi geçmedim. :halay:
6000 adımı yatmadan tamamlamak istiyorum. :KK50:

Sabah müsli
Öglen bulgur pilavı bol yogurtla
Akşam salata
Bir meyve
Akşam yürüyüş yapıcam inşallah

Canım sağlıklı bir beslenme olmuş.Fakat Birazcik az mı olmuş.Dayanabiliyorsan süper :KK50:
Canım ben 2 aydır az yemege alıştım bazen bırakttım ama niyetim az yemege kendimi beynimi alıştırmak aksine daha enerjik oluyorum hic zorlanmıyorum cok şükür ben fazla ceşit beslenerek kilo veremiyorum

decb48a0d68f9d83883b7bc7efef3c2b.jpg

Merhaba,

15.03.2022 salı ve 16.03.2022 çarşamba gününü birlikte aktarayım.

Öncelikle aldığım kararları uyguluyor olmak motive ediyor. Güne limonlu ılık su ile başlıyorum. Sabahtan tarçınlı kahvemi içiyorum. Gün içerisinde bol su, soda ve yeşil çay içmeye devam :)

Yeni bir şey deniyorum öğlenleri bu hafta yanıma birşey hazırlayamadığım için öğlen doyarak yiyip tek öğün beslenme gibi gibi.. Mesela dün öğlen yedim diye aksam sadece bir kase yogurt tükettim (zerdeçal ve pul biberli) acıkmamış olmak ayrıca mutlu etti.

Haftasonu kaçak yaptıgım için 72 yi tekrar görememiştim ama bu sabah 73 olarak tartıda gördüm. O bile mutlu etti.

Dün akşam yeni bir atıştırmalık denedim paylaşmak isterim. Muzlar vardı kararmaya yakın onları ezdim içerisine yulaf ve kakao 1 çay kaşığı da kapartma tozu koyup karıştırdım yaglı kagıt üzerine kaşık yardımıyla kurabiye olacak şekilde bölerek koydum önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dk pişirdim. tok tutucu besin oldu. Tavsiye ederim.

selamlar

Merhaba,

15.03.2022 salı ve 16.03.2022 çarşamba gününü birlikte aktarayım.

Öncelikle aldığım kararları uyguluyor olmak motive ediyor. Güne limonlu ılık su ile başlıyorum. Sabahtan tarçınlı kahvemi içiyorum. Gün içerisinde bol su, soda ve yeşil çay içmeye devam :)

Yeni bir şey deniyorum öğlenleri bu hafta yanıma birşey hazırlayamadığım için öğlen doyarak yiyip tek öğün beslenme gibi gibi.. Mesela dün öğlen yedim diye aksam sadece bir kase yogurt tükettim (zerdeçal ve pul biberli) acıkmamış olmak ayrıca mutlu etti.

Haftasonu kaçak yaptıgım için 72 yi tekrar görememiştim ama bu sabah 73 olarak tartıda gördüm. O bile mutlu etti.

Dün akşam yeni bir atıştırmalık denedim paylaşmak isterim. Muzlar vardı kararmaya yakın onları ezdim içerisine yulaf ve kakao 1 çay kaşığı da kapartma tozu koyup karıştırdım yaglı kagıt üzerine kaşık yardımıyla kurabiye olacak şekilde bölerek koydum önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dk pişirdim. tok tutucu besin oldu. Tavsiye ederim.

selamlar
Harikasın canım
Ben 2 bardak suyla başlıyorum güne ama limonlu suyu mutlaa içelim ben yıllardır içiyorum cok şukür göbegiö cok cıkmıyor kesinlikle etkisi var

Sabah maydanoz haslanmış yumurta zeytin ekmek
Akşam salata havuç tarator fırında patates
Yeşil cay içiyorum
Bir saat yürüyüş

Bugün 6200 adım attım neredeyse.1000 kalorili ve proteinli bir beslenmeyle günü kapatiyorum:rapci:

Harikasın canım
Ben 2 bardak suyla başlıyorum güne ama limonlu suyu mutlaa içelim ben yıllardır içiyorum cok şukür göbegiö cok cıkmıyor kesinlikle etkisi var

Sabah maydanoz haslanmış yumurta zeytin ekmek
Akşam salata havuç tarator fırında patates
Yeşil cay içiyorum
Bir saat yürüyüş
2 bardak su çok daha iyiymiş. Limonlu su alışkanlık haline getirmeliyim. göbek çıkmaması ne güzel:dua: Menün harika evde olsam kahvaltı daha sağlıklı ama sabah uyanıp işe geçmesi bile ölüm geliyor birşey asla hazırlayamıyorum :KK43: Yeşil çay, soda ve tarçınlı türk kahvesini eksik etmemeye odaklandım. Devamkee :KK70:

Bugün 6200 adım attım neredeyse.1000 kalorili ve proteinli bir beslenmeyle günü kapatiyorum:rapci:
6200 adım 1000 kalori yapıyor mu ? benim uygulamada 9193 adım olan günüm 568 kalori olmuş 3 km yürüyüş yapmışım o gün. Kalori yakması çok zor artık birşey yemeden kalorisine bakmaya başlıyorum ister istemez çünkü 10 dk 5,5-6 hızla yürüdüğümde 50 kalori yanıyor. 40 dk yürüsem 200 kalori. Bir çikolata yesek 300 kalori 1 saat yürümek lazım ki kalorisi harcansın. İşkencee.

2 bardak su çok daha iyiymiş. Limonlu su alışkanlık haline getirmeliyim. göbek çıkmaması ne güzel:dua: Menün harika evde olsam kahvaltı daha sağlıklı ama sabah uyanıp işe geçmesi bile ölüm geliyor birşey asla hazırlayamıyorum :KK43: Yeşil çay, soda ve tarçınlı türk kahvesini eksik etmemeye odaklandım. Devamkee :KK70:
Akşamdan hazırla kahvaltın😁😁

6200 adım 1000 kalori yapıyor mu ? benim uygulamada 9193 adım olan günüm 568 kalori olmuş 3 km yürüyüş yapmışım o gün. Kalori yakması çok zor artık birşey yemeden kalorisine bakmaya başlıyorum ister istemez çünkü 10 dk 5,5-6 hızla yürüdüğümde 50 kalori yanıyor. 40 dk yürüsem 200 kalori. Bir çikolata yesek 300 kalori 1 saat yürümek lazım ki kalorisi harcansın. İşkencee.
Yok öyle düşünme yedigimiz hersey kilo yapmaz yapsa zaten 1000 kg oluruz vucudumuz alınan kaloriyi sen spor yapmasanda yakar zzaten hemen kilo yapmaz

Bugün yediklerim
Sabah müsli 3 adet sosis bir dilim ekmek

Bir pogaca
Tavuk but patates yogurt

Yeşil cay limonlu su
Az öncede tarcınlı türk kahvesi
1 saat yürüyüş yaparım inşallah
Yarından itibaren kacamakları sıfıra indiricem

X