7 günde 10 kilo

Selam kızlar.ben de grubumla beraber karbohidrat diyeti yapıyorum.ben maalesef onlar kadar ciddiyetle yapamıyorum. Ama hiç yapmamaktan iyidir.arada leslie yapıyorum. 3 kilo verdim.@aykumru nun elna diyeti dikkatimi çekti kısa süredeçok kilo verdi diye.benim diyette yasaklılardan biri diyebilirim. Onu yemek yerine başka şeylerle de karnimizi doyurabiliriz yani bizim diyette.ama aklıma da takıldı hani.acaba bu duyduğum elme diyeti mi? Sanki onda sadece elma yeniyordu.o_O

Selam kızlar.ben de grubumla beraber karbohidrat diyeti yapıyorum.ben maalesef onlar kadar ciddiyetle yapamıyorum. Ama hiç yapmamaktan iyidir.arada leslie yapıyorum. 3 kilo verdim.@aykumru nun elna diyeti dikkatimi çekti kısa süredeçok kilo verdi diye.benim diyette yasaklılardan biri diyebilirim. Onu yemek yerine başka şeylerle de karnimizi doyurabiliriz yani bizim diyette.ama aklıma da takıldı hani.acaba bu duyduğum elme diyeti mi? Sanki onda sadece elma yeniyordu.o_O
Kahvaltida normal kahvaltisini yapiyomus aciklamisti onceki konusmalarda nasil yaptigini kk ya girdiginde detayli cevap verir canim

kızlar merhaba

ben geldim ne gündü ya koşuşturma içinde geçti bende pazardan 8 kilo elma aldım sabah uyandım evde kepek ekmeği yok bir adet alma kalmış ve ben kahvaltı yapamadım o elmayı yedim yeşil çay kahve şubu derken evde işlerim vardı öğleden sonra başım dönmeye başladı bende katı yumurta ve peynir yedim şuana kadar yumurta peynir 2 elma ile duruyorum artık sabah kepekli ekmeyimi yicem hep annemin yüzünden bütün kepekli ekmeği bitirmiş babytv hoşgeldin

Merhaba hosgeldin bugun bende gittim aldim yarina hazirim anlayacagin sabah saatimide kurup kahvalti yapmaya kalkacagim allahin izniyle sorun dgil canim
okudum okudum ikimizde elma peşine düşmüşüz:)) hayırlısıyla ciddi kilo kaybedeceksin ilk 2 hafta zaten ciddi kaybediliyor sonra duracak ama hareketlendireceğiz merak etme:)

okudum okudum ikimizde elma peşine düşmüşüz:)) hayırlısıyla ciddi kilo kaybedeceksin ilk 2 hafta zaten ciddi kaybediliyor sonra duracak ama hareketlendireceğiz merak etme:)

Ai ya hafi hayirlisi simdiden kepek ekmegimi felan aldim tomates salatalik yumurta kahvalti icin bugunde ispanak salatasi yedim birazdan yesil cayimi icecegim :)

canım lahana diyetiyle kaç kg verdin afiyet şeker olsun

Bir hafta once yapmistim canim 4 kilo vermistim daha sonra bir hafta ara verdim normal diyet yaptim sonra tekrardan basladim bugun bir tabak icmem gerekiyordu icmedim :) gecen sefer tartilmistim ama bu sefer tartilmadim elmaya baslamadan tatilsamiki ?? Ama bugun hava berbat ruzgar yagmur bir yandan kislik ceketimi giyineyim dedim ve icinde yuzuyordum esim bile dedi ceketi bari annene ver sana buyuk geliyor artik diye ama ustum hemen gidiyor ya

X