- 19 Şubat 2014
- 117
- 26
- 34
- Konu Sahibi sahte_ruya
Ismimde duygu yaaa ruya degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu oku oku bitmedi valla uyumusum dun esim isten gelince harikasiniz bu arada yasim 25 burcumda aslan
Evet nerdensiniz peki ben izmirdenim hataydan gelin geldimAyni burcdaniz
Kahvaltida normal kahvaltisini yapiyomus aciklamisti onceki konusmalarda nasil yaptigini kk ya girdiginde detayli cevap verir canimSelam kızlar.ben de grubumla beraber karbohidrat diyeti yapıyorum.ben maalesef onlar kadar ciddiyetle yapamıyorum. Ama hiç yapmamaktan iyidir.arada leslie yapıyorum. 3 kilo verdim.@aykumru nun elna diyeti dikkatimi çekti kısa süredeçok kilo verdi diye.benim diyette yasaklılardan biri diyebilirim. Onu yemek yerine başka şeylerle de karnimizi doyurabiliriz yani bizim diyette.ama aklıma da takıldı hani.acaba bu duyduğum elme diyeti mi? Sanki onda sadece elma yeniyordu.
Evet nerdensiniz peki ben izmirdenim hataydan gelin geldim
Kahvaltida normal kahvaltisini yapiyomus aciklamisti onceki konusmalarda nasil yaptigini kk ya girdiginde detayli cevap verir canim
24yavaş olsada biz onu hızlandırma yöntemlerini buluruz bulacağızda seninde desteklerinle sonuna kadar gideceğiz bu arada yaş kaç
Manavda elmakalmadi desene sonuclari merakla brkliyorum
Tamam canımm:))Kahvaltida normal kahvaltisini yapiyomus aciklamisti onceki konusmalarda nasil yaptigini kk ya girdiginde detayli cevap verir canim
rüyada uyanmış :))) benim bağlantıp koptu gece uğraştım ama düzelmedi elena kusura bakma
okudum okudum ikimizde elma peşine düşmüşüz:)) hayırlısıyla ciddi kilo kaybedeceksin ilk 2 hafta zaten ciddi kaybediliyor sonra duracak ama hareketlendireceğiz merak etme:)Merhaba hosgeldin bugun bende gittim aldim yarina hazirim anlayacagin sabah saatimide kurup kahvalti yapmaya kalkacagim allahin izniyle sorun dgil canim
ben anlamıştım zaten ateş grubu toplanmışız bu elektrik nerden geliyor diyordum :)Ayni burcdaniz
okudum okudum ikimizde elma peşine düşmüşüz:)) hayırlısıyla ciddi kilo kaybedeceksin ilk 2 hafta zaten ciddi kaybediliyor sonra duracak ama hareketlendireceğiz merak etme:)
canım lahana diyetiyle kaç kg verdin afiyet şeker olsunAi ya hafi hayirlisi simdiden kepek ekmegimi felan aldim tomates salatalik yumurta kahvalti icin bugunde ispanak salatasi yedim birazdan yesil cayimi icecegim :)
canım lahana diyetiyle kaç kg verdin afiyet şeker olsun