- 30 Mart 2015
- 522
- 205
- 23
- 38
- Konu Sahibi sahte_ruya
eskiden çok güzelmiş şimdi elbirliği ile kirletiyoruz betonlaştırıyoruz trafiği berbat ama yinede güzel istanbul:)
Aslen nerelisin :) kafa yapim cok uyustu seninle valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskiden çok güzelmiş şimdi elbirliği ile kirletiyoruz betonlaştırıyoruz trafiği berbat ama yinede güzel istanbul:)
Aslen nerelisin :) kafa yapim cok uyustu seninle valla[/
zonguldak canım sen karamanlıydın dimi evet bende çok sevdim seni sanki 40 yıldır tanıyormuş gibiyim:) hemen hemen aile yaşantılarımız yaşam tarzımız çok benziyor dimi tartılardan hoşlanmayıp kıyafetlerle kendimizi ölçmemiz bile
ellerinden öperim anneciğinin inan bende çok memnun oldum zaten samimiyet olmaz ise ben pek ilgilenmiyorum en çok mesaj yazdığım sayfa bu sayfa oldu sanalda olsa reel yaşamaya çalışıyorum sıkıntım olursada anlatmak isterim çare bazen uzaklardadır ben ruya ile mesajlaşıncada hissettim sonra sen katıldın tabi seninle daha çok mesajlaştık daha çok tanıdık cidden bu grup hiç bozulsun istemem biz her konuda birbirimize destek oluruz diye düşünüyorumEvet aynen canim ya :) cok memnun oldum seni tanidigima anneme anlatmistim seni o merak etti acikcasi nereli oldugunu :)
ellerinden öperim anneciğinin inan bende çok memnun oldum zaten samimiyet olmaz ise ben pek ilgilenmiyorum en çok mesaj yazdığım sayfa bu sayfa oldu sanalda olsa reel yaşamaya çalışıyorum sıkıntım olursada anlatmak isterim çare bazen uzaklardadır ben ruya ile mesajlaşıncada hissettim sonra sen katıldın tabi seninle daha çok mesajlaştık daha çok tanıdık cidden bu grup hiç bozulsun istemem biz her konuda birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum
canım bu özel mesaj nasıl kullanılıyor denemek için sana yolladım kontrol edebilirmisinTskler canim annemde cok cok opuyor seni :) aynen bende oyle dusunuyorum her konuda birbirimize yardimci olmaya calisiriz ve birbirimize destek oluruz :) ayni dusuncelerdeyiz cok sukur
Ozelden cevap yazdim canimcanım
canım bu özel mesaj nasıl kullanılıyor denemek için sana yolladım kontrol edebilirmisin
Hoşbulduk canım.:))kızlar merhaba
ben geldim ne gündü ya koşuşturma içinde geçti bende pazardan 8 kilo elma aldım sabah uyandım evde kepek ekmeği yok bir adet alma kalmış ve ben kahvaltı yapamadım o elmayı yedim yeşil çay kahve şubu derken evde işlerim vardı öğleden sonra başım dönmeye başladı bende katı yumurta ve peynir yedim şuana kadar yumurta peynir 2 elma ile duruyorum artık sabah kepekli ekmeyimi yicem hep annemin yüzünden bütün kepekli ekmeği bitirmiş babytv hoşgeldin
hoşgeldin kaç kilosun bakim sen:)Hoşbulduk canım.:))
69 oldum canım 72 den :))hoşgeldin kaç kilosun bakim sen:)
oooo sen beni geçmişsin ben şimdi nasıl tavsiyelerde buluncam sana:) bu topik her diyete açık burda destek var köstek olanlar kabulümüz değildir ben ruyanın vekaletine istinaden konuşuyorum rüyacım gelince onaylayacaktır:) karbanhidrat diyeti yapıyorsun sanırım etkilimi o kadar69 oldum canım 72 den :))
Karbonhidrat diyeti canım.artı leslie.ama ben çok sıkmıyorum kendimi.yani az bile verdim.yaylana yaylana benimkisiN
Ne diyetti uyguladin canim ??
Valla dediğim gibi sıkı yapsaydım daha etkili olurdu diye düşünüyorum. Topik arkadaşlarım da aynı şeyleri söylüyor hep.:)) ben topiğin en tembeliyimoooo sen beni geçmişsin ben şimdi nasıl tavsiyelerde buluncam sana:) bu topik her diyete açık burda destek var köstek olanlar kabulümüz değildir ben ruyanın vekaletine istinaden konuşuyorum rüyacım gelince onaylayacaktır:) karbanhidrat diyeti yapıyorsun sanırım etkilimi o kadar
Karbonhidrat diyeti canım.artı leslie.ama ben çok sıkmıyorum kendimi.yani az bile verdim.yaylana yaylana benimkisi
evet ben lafa tutmadığım sürece yapıyor:))Olsun canim ya vermisin ya sen ona bak hic veremiyenlerde var leslie bende yapiyorum :)
evet ben lafa tutmadığım sürece yapıyor:))
aman canım dikkat et baykuş falan var kısa yoldan git sen evde lesi ile koşarsınYok canim ya hahahaha suanda annemlerdeyim eve yuruyecem birazdan hic yuruyesim yok desem ama iste disari ciktigim anda yollu uzatiyorum :)
aman canım dikkat et baykuş falan var kısa yoldan git sen evde lesi ile koşarsın