• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 günde 10 kilo

Ooo sende bendesin ya valla aynen napim ben onu birakmak istiyorum ama o beni cok seviyor annem kullaniyor esimde etrafim dollu
vallla benim için zamanı var bırakmama sen zaten hamile kalınca kesin bırakırsın süt falan verirkende bebişine kıyamazsın derken 1-2 sene içmeyince bırakmış olursun çok takma bence kafana

vallla benim için zamanı var bırakmama sen zaten hamile kalınca kesin bırakırsın süt falan verirkende bebişine kıyamazsın derken 1-2 sene içmeyince bırakmış olursun çok takma bence kafana

Bende oyle dusunuyorum zaten esimde diyor kesinlikle icmesin ozaman diye zaten icmem:)

Gayet iyi bir diyete benziyor 10 kilo değilde 4 versem yeter. Sandviç arasına ne koyacak bilgi ferseniz
hoşgeldin merhaba

iki dilim kepek ekmeği tost ekmek olandan arasına bir kirbit kutusu kadar peynir domates salatalık katı yumurta zeytin 4-5 tane yada ezmesini sür tuz yok baharat kullanabilirsin sonra kahvaltını 8 de mi yaptın 10 da bir elma 12 14 16 öle gidiyor 2 saat arayla yeşil ekşi elma ye 3lt su 3-4 fincan yeşil çay sonra erimeye başlıyorsun zaten

hoşgeldin merhaba

iki dilim kepek ekmeği tost ekmek olandan arasına bir kirbit kutusu kadar peynir domates salatalık katı yumurta zeytin 4-5 tane yada ezmesini sür tuz yok baharat kullanabilirsin sonra kahvaltını 8 de mi yaptın 10 da bir elma 12 14 16 öle gidiyor 2 saat arayla yeşil ekşi elma ye 3lt su 3-4 fincan yeşil çay sonra erimeye başlıyorsun zaten
muhtemelen bir haftada verirsin 4 kilo yada daha fazlasını

arkadaşlar bu arada yemek yedikten 15-2 dk sonra içilen yeşil çay metebolizmayı hızlandırdığı için anında yağ yakımına başlıyor bölelikle yediğiniz diyet de olsa kalorisi düşükde olsa hiçbir şey yaramadan vücuduna uzaklaştırıyorsunuz buna dikkat edin olurmu

Turkkahvesi aliskanligimda var gunde kucuk bir fincan turk kahvesi hadi diyelim iki fincan ama sekersiz
o zaten mideyi rahatlatıyor artı kilo vermede çok faydalı sindrimi kolaylaştırdığı için yıllar önce naomi kempbell bacaklarının güzelliğinin sırrını açıkladı kahve içmek ve bacaklarına kahve ile masaj yapmak selülüte iyi geliyormuş ve aynı alışkanlıklar bendede var;)

o zaten mideyi rahatlatıyor artı kilo vermede çok faydalı sindrimi kolaylaştırdığı için yıllar önce naomi kempbell bacaklarının güzelliğinin sırrını açıkladı kahve içmek ve bacaklarına kahve ile masaj yapmak selülüte iyi geliyormuş ve aynı alışkanlıklar bendede var:KK66:

Ai ruh ekizimle sohbet ediyorum gibime geldi yuzume maske yapiyorum bende ayniyiz yaaa :)

Ai ruh ekizimle sohbet ediyorum gibime geldi yuzume maske yapiyorum bende ayniyiz yaaa :)
evet çünkü aynı gruptanız ondan kaynaklanıyor zaten o sebepden birbirimizi çektik rüyada bizden aslanım benim:) ne maskesi yapıyorsun sen zaten burcundan kaynaklı güzel bir cilde sahip olmalısın

arkadaşlar bu arada yemek yedikten 15-2 dk sonra içilen yeşil çay metebolizmayı hızlandırdığı için anında yağ yakımına başlıyor bölelikle yediğiniz diyet de olsa kalorisi düşükde olsa hiçbir şey yaramadan vücuduna uzaklaştırıyorsunuz buna dikkat edin olurmu
evet çünkü aynı gruptanız ondan kaynaklanıyor zaten o sebepden birbirimizi çektik rüyada bizden aslanım benim:) ne maskesi yapıyorsun sen zaten burcundan kaynaklı güzel bir cilde sahip olmalısın

Onceleri hicc begenmiyordum cildimi valla ama suyu cok tuketeli cildim cok duzeldi turkkahvesinin telvesinle maske yapiyorum :)

Back
X