- 8 Nisan 2015
- 276
- 62
- 43
-
- Konu Sahibi sahte_ruya
valla saat burda 3 o burdanmı yoksa yurt dışımı bilemiyorum bende aslanları çok severim yükselenim yay yani ateş grubu olsunda 3de olur şanslıysak ruyada yaydır:) o zaman kilolarımıza veda ediyoruz 2 ay daha bizimle yaşayacaklar muhtemelen haziran ortalarında ikimizde istediğimiz yerde olacağızaynen bende destekten yanayim birbirimizi gaza getirdikmi daha kolay olur hirsli olur :) ruya kacinci ruyasinda aceb suan destegin her turlusune varim canim :) bu arada koclari cok severim ben o yuzdende iyi anlastik bak
valla saat burda 3 o burdanmı yoksa yurt dışımı bilemiyorum bende aslanları çok severim yükselenim yay yani ateş grubu olsunda 3de olur şanslıysak ruyada yaydır:) o zaman kilolarımıza veda ediyoruz 2 ay daha bizimle yaşayacaklar muhtemelen haziran ortalarında ikimizde istediğimiz yerde olacağız
emin olun yarayacaktır çok geçmiş olsun
Sağ olun.. Başarılı olursanız bir üyeniz daha olacak. :)gecmis olsun
Sağ olun.. Başarılı olursanız bir üyeniz daha olacak. :)
hoşgeldin o zaman 5 günde 7 kilo verdiğimize göre başarılı sayılırız:)Sağ olun.. Başarılı olursanız bir üyeniz daha olacak. :)
eşin mi geldi hadi onla ilgilen sen nasıl olsa biz daha çok görüşeceğizinsallah hayirlisiyla burdada suan saat 2 ve esim yeni isten geldi hemen ona bir nescafe yaptim :) kadin dedigin isterse yapar yeterki kafasina koysun
yavaş olsada biz onu hızlandırma yöntemlerini buluruz bulacağızda seninde desteklerinle sonuna kadar gideceğiz bu arada yaş kaçŞeker de dişlerimi ağrıttığından onu da kesmiş durumdayım.. Bakalım. Metabolizmam hızlıymış, sizinde öyle. :)
eşin mi geldi hadi onla ilgilen sen nasıl olsa biz daha çok görüşeceğiz
yeni bir arkadaşımız daha oldu hoş sahte rüya gerçek rüyalara daldı unuttu bizi burda ama eminim sabah okur yazılanları bence çok başarılı olacağız sen çalışıyormusun bu aradatabiki gorusecegiz tabletti ese verdim bende telefondan yaziyorum suan o dizisini izliyor :)
yeni bir arkadaşımız daha oldu hoş sahte rüya gerçek rüyalara daldı unuttu bizi burda ama eminim sabah okur yazılanları bence çok başarılı olacağız sen çalışıyormusun bu arada
evet teknik satınalma ama yarın izinliyim canım neden sorum şimdi bu elma diyetinde en önemli kural erken kalkacaksın metabolizman erken kalkınca çalışmaya başlıyor ya ondan sordum ben erken kalkıyorum sende buna dikkat et mutlaka ondan sordum mesleğinde ne güzelmiş inşallah dilediğin gibi bir iş bulursun bir soru daha çok sordum ama geçen gazetede okuuştum baykuş saldırısı varmış sen oraya yakınmısın yakınsan dikkat etyok canim suanda calismiyorum is aramaktayim hafta 2 gun en fazla 3 gun calismayi dusunuyorum meslegim ise guzellik uzmani kuaforum :) ya sen calisiyormusun ? kesinlikle basarili olcagiz olmak zorundayiz :)
evet teknik satınalma ama yarın izinliyim canım neden sorum şimdi bu elma diyetinde en önemli kural erken kalkacaksın metabolizman erken kalkınca çalışmaya başlıyor ya ondan sordum ben erken kalkıyorum sende buna dikkat et mutlaka ondan sordum mesleğinde ne güzelmiş inşallah dilediğin gibi bir iş bulursun bir soru daha çok sordum ama geçen gazetede okuuştum baykuş saldırısı varmış sen oraya yakınmısın yakınsan dikkat et
bende gazetede okumuştum ve ürkmüştüm koşu yapan birilerini yaralamış hükümette vurma emri çıkartmış merak işte :) ben yurt içi yurt dışı tüm haberleri okurum biraz meraklıyım belli oluyordur:) 4-5 içebilirsin ama inceltici özelliği var biliyorsun amerikada bir kadın fazla tükettiği için şuan aklıma gelmiyor zayıflama hastalığına yakalanmıştı kemiklerine kadar erimişti bunuda gazetelerde okuuştum:) ben 3-4 fincan içiyoru ben 3 lt kadarda su ve bol tuvalet kağıdı al çok gidip geleceksin:) ama hızlı kilo kaybedeceksin muhtemelen 2 hafta sonra durulma dönemi başlayacak o dönem 2 günlük mola yada farklı diyete geçerek atlatırzYok ben oraya yakin degilim :) ama daha once hic duymamistim ahaha gece gece koptum valla yapacak bisey yok ya canim saatimi kuracam duzenli kahvalti yapmak icin ve tabiki metabolizmam icin :) ya bisey daha sende yesil cay tuketiyormusun ?? 4 kupadan fazla icmeyecekmisin oylemi
http://tr.euronews.com/2015/02/26/hollanda-da-baykus-alarmi/Yok ben oraya yakin degilim :) ama daha once hic duymamistim ahaha gece gece koptum valla yapacak bisey yok ya canim saatimi kuracam duzenli kahvalti yapmak icin ve tabiki metabolizmam icin :) ya bisey daha sende yesil cay tuketiyormusun ?? 4 kupadan fazla icmeyecekmisin oylemi
bende gazetede okumuştum ve ürkmüştüm koşu yapan birilerini yaralamış hükümette vurma emri çıkartmış merak işte :) ben yurt içi yurt dışı tüm haberleri okurum biraz meraklıyım belli oluyordur:) 4-5 içebilirsin ama inceltici özelliği var biliyorsun amerikada bir kadın fazla tükettiği için şuan aklıma gelmiyor zayıflama hastalığına yakalanmıştı kemiklerine kadar erimişti bunuda gazetelerde okuuştum:) ben 3-4 fincan içiyoru ben 3 lt kadarda su ve bol tuvalet kağıdı al çok gidip geleceksin:) ama hızlı kilo kaybedeceksin muhtemelen 2 hafta sonra durulma dönemi başlayacak o dönem 2 günlük mola yada farklı diyete geçerek atlatırz
kızlar bağlantımda sorun olmaya başladı sürekli kopuyorum bilginiz olsun cevap yazamas isem endişelenmeyin bağlantıyı sağladığım an cevap veririm hoş elena dışında kimse benle konuşmuyor ama ben belirteyim istedim