7 günde 10 kilo

ben yaptım ertesi gün tek kelimeyle bende bşy kalmadı komple temizliyor ama pazar günü yapmıştım tartılmadım bak giden 7 kilonun içinde o varmı yokmu bilemiyorum önden açılışı onla yapayım dedim:)

benim sabah ilk isim gidip pazara elmalarimi alip hazirlamak pazar gunune allahtan cumartesi pazari var benim evin arkasinda kesinlikle 7den fazla vermisindir

allah şifasını versin inşallah keşke kendi kendine verse ama öle mutlu olacaksa annen ellerinden öperim allah tez zamanda kurtarsın

amin insallah canim guzel dileklerin icinde tsk ederim evet ama annem hayatta diyet yapamaz benim gibi iradeli degil yagsiz tuzsuz seyleri begenipte agzina bile almaz

benim sabah ilk isim gidip pazara elmalarimi alip hazirlamak pazar gunune allahtan cumartesi pazari var benim evin arkasinda kesinlikle 7den fazla vermisindir
elmalar yeşil ekşi olacak birde sana tavsiye sıkılacaksın dişlerin hoş hoş olacak o zaman ne yapacaksın biliyormusun ince ince dilimleyip üzerine tarçın serpeceksin tadı daha güzelleşiyor çok sıkıcı gelirse fırına sürersin cips gibi yaparsın sıkılmamak için ben öle şeyler yapıyorum

elmalar yeşil ekşi olacak birde sana tavsiye sıkılacaksın dişlerin hoş hoş olacak o zaman ne yapacaksın biliyormusun ince ince dilimleyip üzerine tarçın serpeceksin tadı daha güzelleşiyor çok sıkıcı gelirse fırına sürersin cips gibi yaparsın sıkılmamak için ben öle şeyler yapıyorum
bşy daha sen hamile kalmak istiyorsan tarçını az kullan biliyorsun doğum kontrol amaçlı eskiden tarçın kullanılırdı osmanlı zamanlarında falan

amin insallah canim guzel dileklerin icinde tsk ederim evet ama annem hayatta diyet yapamaz benim gibi iradeli degil yagsiz tuzsuz seyleri begenipte agzina bile almaz
insanların yaşları ilerledikce duyu organları zayıflıyor gözler kulaklar gibi dil de duyu organıdır düşünsene şuan yediklerinden tuzu yağı kesseler hiç zevk alamayacaklar ben anlıyoru onlaarı daha duyu organlarım sağlam ama yinede anlayabiliyoru:KK66:

o cok guzel tavsiyeler mukemmel cok pis bir huyum var kafama taktigimi yaparim sonuna kadar mucadellimi veririm dusersem bile kalkarim cok hirsliyim bu konuda tskler canim guzel tavsiyelerin icin bilmiyorum neden boyle oldum birden

o cok guzel tavsiyeler mukemmel cok pis bir huyum var kafama taktigimi yaparim sonuna kadar mucadellimi veririm dusersem bile kalkarim cok hirsliyim bu konuda tskler canim guzel tavsiyelerin icin bilmiyorum neden boyle oldum birden
sen yoksa koç burcumusun :) bazen birileri bazen olaylar insanı hırslandırır bende öle oldum tam vazgeçmiştim hani sıkılırsın ya kendinden vazgeçersin sonra dedim toparlan kendine gel bir anlık oldu ve yola devam tek eksiğim motivasyondu inan elma topiğini 3 kez okudum onlarla toparlandım ve buraya kayıt oldum hoş en yoğun yazıştığım kişi sen oldun sağol sende bana moral oldun inşallah vereceğiz kiloları

aslan burcuyum canim senin burcun ne ? bende lahana topicini en az 4-5 sefer okumusumdur daha once normal diyet yapiyordum okuduktan sonra kayit oldum bende elma diyettine rasladim insallah canim benim en kisa zamanda verecegiz bu kilolari rica ederim canim tam destek full destek

aslan burcuyum canim senin burcun ne ? bende lahana topicini en az 4-5 sefer okumusumdur daha once normal diyet yapiyordum okuduktan sonra kayit oldum bende elma diyettine rasladim insallah canim benim en kisa zamanda verecegiz bu kilolari rica ederim canim tam destek full destek
ateş grubu ondan iyi anlaştık ben koç burcuyum aslan koç yay ateş grubudur hırslıdır lider burçlardır sempatik güzel çekici olurlar bunlara girmiyorum:) bende destekten yanayım ama şuan o topikte destek yok evvel zamanlarda varmış rüya uyanınca ondan destek alırız:) ve burdakilerden ne dersin

Dişimin ağrısından bir şey yiyemediğimden 2 günde 2 kilo verdim.. Ama takipteyim. İşe yararsa denenebilir.

ateş grubu ondan iyi anlaştık ben koç burcuyum aslan koç yay ateş grubudur hırslıdır lider burçlardır sempatik güzel çekici olurlar bunlara girmiyorum:) bende destekten yanayım ama şuan o topikte destek yok evvel zamanlarda varmış rüya uyanınca ondan destek alırız:) ve burdakilerden ne dersin

aynen bende destekten yanayim birbirimizi gaza getirdikmi daha kolay olur hirsli olur :) ruya kacinci ruyasinda aceb suan destegin her turlusune varim canim :) bu arada koclari cok severim ben o yuzdende iyi anlastik bak

X