7 günde 10 kilo

Kizlar destek olalim birbirimize verelim su kilolari. bide mistik chai var metabolizmayi hizlanditiyomus duydunuz mu doğuş marka

Valla esim benden zayifkiii harika bu arada cok iyi bu diyetten sora baslicam bende madem oyle gitsin su kilolar yaaaa. Ve ben her gun tartiliyorum sabirsizim galiba
sakın yapma inan kendine yapacağın en büyük kötülük kıyafetlrtinden yola çık o hataya sakın düşme çünkü tartı kilo aldırıyor ben bununla ilgili kitap okudum emin ol zararı çok faydası hiç yok hergün tartılmanın

ai super ya senin adina cok sevindim bahsettigim kotta iste 42 beden onceleri cok diye oturuyordu ama simdi ise az kaldi bacaklarimdan cikmiyordu suanda sadece onu kapanmiyor ama pis hirs yaptim augustosa kadar gidecek bu kilolar
ağustosa kalmazsın inan daha erken verirsin kilon kaç bu arada

Sabretcem tamam almiyom kilo yeterki

ben varım zaten motivasyon önemli canım o çayları pek işe yaramadı ben çok denedimde bir çay öğrendim hemde burdan kk den kolayda yapımı bir tatlı kaşığı biberiye 3 yaprak zeytin yaprağı 10 dk bir bardak suda demliyorsun günde 3 kez içiyorsun ama bir hafta falan kilo verme durduğunda yapılıyor

ağustosa kalmazsın inan daha erken verirsin kilon kaç bu arada

90 kiloyum suan boyumda 1,63 ama tuhaf bir vucut yapim var mesela ustum cok zayif basen ve kalca bacaklar toplu suanda zaten yuzum cok kuculdu minyon tipiyim yasimida gostermiyorum 80 gibi gozukuyorum cevremde bulunan insanlarda sende ne varda diyet yapiyorsun diyorlar ama malesef kendim memnun degilim tipimden daha citir ve fit gozukmek istiyorum

Bende varim destekleyen olunca motive oluyosuama denemek lazim zaten kilo verdirmiyo metabolizman hizlaniyo bu caylarla

o resimdeki sensen süpersin bende 162 boyundayım bacaklarım ince üstüm kalın değiş tokuş yapabiliriz:)) emin ol ağustostan önce gidecek kiloların

o zaman biz elmayla başladık sen senin diyetle biz elmaya mola verince senin diyete geçelim sende bizim diyete ölemi yapsak metebolizmamızı şaşırtmamız lazımki bize oyun oynamasın

ama tartı düşmanımız arkadaşlar tamam mı ondan uzak duracağız mesela ben 38 beden pantolomn koydum dolabıma onun içine girene kadar devam dedim girdiğim gün tartılmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…