7 günde 10 kilo

o zaman şimdiden söyleyim düğünün en güzeli sen olacaksın en seksisi yalnız bir sorun var eşin zayıflayıp dahada seksi bir hale gelince o elbiseyi giydirmeyebilir sana iyi düşün ona göre diyete devam et fıstıkcan

.gün

Sabah; 1 dilim kepekli ekmek, 1 kibrit kutusu kadar az yağlı peynir, şekersiz çay,kahve yada 1 bardak portakal suyu

Öğle; Domates, salatalık ve marul, 2 adet rafadan yumurta

Akşam; 1 porsiyon tavuk baget ve bol sirkeli salata

2.gün

Sabah; şekersiz çay veya kahve, 1 dilim kepekli ekmek, 1 kibrit kutusu kadar dil peyniri, sınırsız domates ve salatalık

Öğle; 1 bardak greyfurt suyu, 1 adet simit

Akşam; bol sirkeli salata, yarım porsiyon balık buğulama

3.gün

Sabah; 3-4 tane zeytin, şekersiz çay veya kahve, az yağlı peynir

Öğle; 1 kase yağsız yoğurt, 1 dilim ince çavdar ekmeği, 3 adet salatalık

Akşam; bol sirkeli salata, 100 gr. Dana biftek

4. gün

Sabah; 1 dilim kepekli ekmek, 1 su bardağı süt, 1 kibrit kutusu kadar dil peynir

Öğle; az yağlı bol limonlu patates salatası

Akşam; bol salata, 1 porsiyon haşlama yada ızgara

5. gün

Sabah; domates ve salatalık, 1 kibrit kutusu kaşar peynir, 1 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay veya kahve

Öğle; domates ve 2 yumurtayla yapılmış menemen, bol salata

Akşam; 1 porsiyon yağsız makarna, yağsız 1 kase yoğurt

6. gün

Sabah; domates ve salatalık , 1 kibrit kutusu kaşar peynir, 1 dilim kepekli ekmek,şekersiz çay veya kahve

Öğle; 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kase yoğurt , bol salata ve 1 dilim kepek ekmeği

Akşam; haşlanmış yada ızgara tavuk, haşlanmış patates, ayran, 1 dilim çavdar ekmek ve bol yeşilli sirkeli salata

7.gün

Sabah; domates, roka, 1 kibrit kutusu az yağlı peynir, 1 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay veya kahve

Öğle; sirkeli salata ve 2 adet haşlanmış sosis

Akşam; biber dolması veya kabak dolması, 2 yemek kaşığı yoğu

Ai zaten elbisenin arka bolumune takmis durumda sirtin hep gozukuyor felan diyip duruyor bende dedim yani modelli oyle ben giyerim dedim memlekette cok abest kacarmis maglum saclarda sari oldugu icin herhalde ama ne olursa olsun o elbiseyi giyerim ben

kızlar ben bunu 5 gün yapmıştım geçen yaz 5 kg verdim 5 günde bilginize

Doyurucu bi diyete benziyo guzel metabolizman guzel calisiyo demekki benim kilo vermem biraz zor oluyo yaaa hormonum bozuk

Erkeklik hormonlarm agir basiyo baktirdim bende diyodum ben niye erkek gibi kizim meger hormonlardan kaynakliymis dogum kontrol hapi vermisti doktor iste

ayy kızlar bugün geç cevap verdiğim için bana kızmayın bendeki net bu gece bende bile daha ağır sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…