- 8 Nisan 2015
- 276
- 62
- 43
-
- Konu Sahibi sahte_ruya
o zaman şimdiden söyleyim düğünün en güzeli sen olacaksın en seksisi yalnız bir sorun var eşin zayıflayıp dahada seksi bir hale gelince o elbiseyi giydirmeyebilir sana iyi düşün ona göre diyete devam et fıstıkcanBen daha yeni basladim sayilir bu diyette ozamana kadar hayli bir yol gitmis olurum geriside gelir allahin izniyle augustosta dugun var benim kuzenin elbisem hazir kesin daraltirmam gerekecek cok sexy elbise ya arka sirti dantel kollarda dantel onunde yirtmaci var ai gelinden cok heycanladim bak simdi
o zaman şimdiden söyleyim düğünün en güzeli sen olacaksın en seksisi yalnız bir sorun var eşin zayıflayıp dahada seksi bir hale gelince o elbiseyi giydirmeyebilir sana iyi düşün ona göre diyete devam et fıstıkcan
.gün
Sabah; 1 dilim kepekli ekmek, 1 kibrit kutusu kadar az yağlı peynir, şekersiz çay,kahve yada 1 bardak portakal suyu
Öğle; Domates, salatalık ve marul, 2 adet rafadan yumurta
Akşam; 1 porsiyon tavuk baget ve bol sirkeli salata
2.gün
Sabah; şekersiz çay veya kahve, 1 dilim kepekli ekmek, 1 kibrit kutusu kadar dil peyniri, sınırsız domates ve salatalık
Öğle; 1 bardak greyfurt suyu, 1 adet simit
Akşam; bol sirkeli salata, yarım porsiyon balık buğulama
3.gün
Sabah; 3-4 tane zeytin, şekersiz çay veya kahve, az yağlı peynir
Öğle; 1 kase yağsız yoğurt, 1 dilim ince çavdar ekmeği, 3 adet salatalık
Akşam; bol sirkeli salata, 100 gr. Dana biftek
4. gün
Sabah; 1 dilim kepekli ekmek, 1 su bardağı süt, 1 kibrit kutusu kadar dil peynir
Öğle; az yağlı bol limonlu patates salatası
Akşam; bol salata, 1 porsiyon haşlama yada ızgara
5. gün
Sabah; domates ve salatalık, 1 kibrit kutusu kaşar peynir, 1 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay veya kahve
Öğle; domates ve 2 yumurtayla yapılmış menemen, bol salata
Akşam; 1 porsiyon yağsız makarna, yağsız 1 kase yoğurt
6. gün
Sabah; domates ve salatalık , 1 kibrit kutusu kaşar peynir, 1 dilim kepekli ekmek,şekersiz çay veya kahve
Öğle; 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kase yoğurt , bol salata ve 1 dilim kepek ekmeği
Akşam; haşlanmış yada ızgara tavuk, haşlanmış patates, ayran, 1 dilim çavdar ekmek ve bol yeşilli sirkeli salata
7.gün
Sabah; domates, roka, 1 kibrit kutusu az yağlı peynir, 1 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay veya kahve
Öğle; sirkeli salata ve 2 adet haşlanmış sosis
Akşam; biber dolması veya kabak dolması, 2 yemek kaşığı yoğu
kızlar ben bunu 5 gün yapmıştım geçen yaz 5 kg verdim 5 günde bilginize
olmaz canım sut yasak bu diyetteKanksss yarin sabah kahvaltida yagsiz sut iceyimi ??
ne alaka canım baktırdın mı varmı öle bir durumDoyurucu bi diyete benziyo guzel metabolizman guzel calisiyo demekki benim kilo vermem biraz zor oluyo yaaa hormonum bozuk
olmaz canım sut yasak bu diyette
o daha kötü değilmi doğum kontrol hapı hormonları etkilemiyormuErkeklik hormonlarm agir basiyo baktirdim bende diyoduüm ben niye erkek gibi kizim meger hormonlardan kaynakliymis dogum kontrol hapi vermisti doktor iste
yok canım bu diyette kesinlikle yok şeker süt tuz asla yoktamam canim sutte bayildigimdan degil aklima geldi soruyum dedim :)
yok canım bu diyette kesinlikle yok şeker süt tuz asla yok
allahtan bende öleyim canım hiç sorun yaşamadın kız senin kan grubun a(-) değil dimizaten tuzla sekerle aram yoktur canim zorluk cekmiyorum yani tamamdirrr
allahtan bende öleyim canım hiç sorun yaşamadın kız senin kan grubun a(-) değil dimi
inanmamben kan grubumu bilmiyorumki yaaa
ayy kızlar bugün geç cevap verdiğim için bana kızmayın bendeki net bu gece bende bile daha ağır sinir oldum