- 19 Şubat 2014
- 117
- 26
- 34
-
- Konu Sahibi sahte_ruya
önce sana dekost yaptırcaz biz elena ile 1 günde 2 kg ondan sonra elma:))
deneyeceğim, hiç olmadı yemekhaneden sebze yemeklerini yerim sadece :))Yemeklerde yumurtaysa protein tuketirsin yada ogunlerin yerini degistirirsin duruma gore canim
simay da diyebilirsin ismim simay ^_^ 60 kiloyum ablamKac kilosun simayci
kflaks nedir tam olarak? ilk kez duyuyorumkız ufak daha kflaks yapsın günah onunlada haftada 3 kilo verir
ayyy hoşgeldin sen olmayınca bir yanım eksik kalıyor valla
Denesemmi acabaaaa ac kalirim yaaaa yic bisi yemiyomusun
Bende dukan yaptim 2 haftada 4 kg verdim ama surekli ayni seyler yiyince biraktim ama hic tavsiye etmem yani bu normal bi diyet zaten simaycim hadi bakalimdeneyeceğim, hiç olmadı yemekhaneden sebze yemeklerini yerim sadece :))
bundan önce 2 hafta karatay benzeri bir liste uygulamıştım sabah yumurta domates peynir ceviz ve yeşil çay öğlenleri yemek yok ikindi gibi ayran içiyordum akşam yemeklerinde de protein ve salata ve ya yoğurt tükettim 2 haftada 2 kilo vermiştim ama metabolizmamı çok yavaşlatmıştı. umarım bu da metabolizma hızını kötü etkilemez
Etrafimizdakilerinde psikolojisini bozuyoruz kiiiisürekli diyet yapmaktan psikolojim bozuldu valla
15 lt sute yesilcay demleyip onumu iciyosun tum gun bence bu diyetten sonra yapiyim oncemi yapsam kiiii kararsiz kaldim yaaaaaBisey olmaz canim ya alisirsin ertesi gunu normal kahvalti yaparsin
15 lt sute yesilcay demleyip onumu iciyosun tum gun bence bu diyetten sonra yapiyim oncemi yapsam kiiii kararsiz kaldim yaaaaa
evettt sosyal hayatım sıfır oldu her yediğim içtiğimi kalori sayar oldumEtrafimizdakilerinde psikolojisini bozuyoruz kiiii
reklamlarda çıkıyor ya kırmızı kırmızı gevrek ablacığım 2 öğün gevrek 1 öğün normal beslen veriyorsunkflaks nedir tam olarak? ilk kez duyuyorum
Hmmm anladim ben bi kendi diyetimi yapiyimda midemde kuculurTam olarak bilmiyorum ben canim benim kankaya sormak lazim :) galiba 1,5 yagsiz sute iki yemek kasigi yesil cay kaynatip ilitiktan sonra suzuyorsun ve gun boyu onu iciyorsun
Bende bi ara kalori sayiyodum valla cok kotu bisi yaaaa bisi ikram ediyolar okac kalori biliyomusun diye basliyodum anlatmayaevettt sosyal hayatım sıfır oldu her yediğim içtiğimi kalori sayar oldum
bence küçültmeye onunla başla ama tabi yapamam diyorsan bşy diyememHmmm anladim ben bi kendi diyetimi yapiyimda midemde kuculur
Hmmm anladim ben bi kendi diyetimi yapiyimda midemde kuculur
bence küçültmeye onunla başla ama tabi yapamam diyorsan bşy diyemem