7 günde 10 kilo

Yemeklerde yumurtaysa protein tuketirsin yada ogunlerin yerini degistirirsin duruma gore canim
deneyeceğim, hiç olmadı yemekhaneden sebze yemeklerini yerim sadece :))

bundan önce 2 hafta karatay benzeri bir liste uygulamıştım sabah yumurta domates peynir ceviz ve yeşil çay öğlenleri yemek yok ikindi gibi ayran içiyordum akşam yemeklerinde de protein ve salata ve ya yoğurt tükettim 2 haftada 2 kilo vermiştim ama metabolizmamı çok yavaşlatmıştı. umarım bu da metabolizma hızını kötü etkilemez

Bende dukan yaptim 2 haftada 4 kg verdim ama surekli ayni seyler yiyince biraktim ama hic tavsiye etmem yani bu normal bi diyet zaten simaycim hadi bakalim

15 lt sute yesilcay demleyip onumu iciyosun tum gun bence bu diyetten sonra yapiyim oncemi yapsam kiiii kararsiz kaldim yaaaaa

Tam olarak bilmiyorum ben canim benim kankaya sormak lazim :) galiba 1,5 yagsiz sute iki yemek kasigi yesil cay kaynatip ilitiktan sonra suzuyorsun ve gun boyu onu iciyorsun

bağlantım koptuda canım benim kankanın yazdığı gibi yapıyorsun tüm gün yanında 2- 3 ltre su ile tüketiyorsun ben yaptım zorlanmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…