- 8 Nisan 2015
- 276
- 62
- 13
- 43
- Konu Sahibi sahte_ruya
-
beyendin dimi olay bir konu ben 2009 da 48-50 kg arası olduğum için hiç incelememişim geçen düşünüyorum ben nasıl bu diyeti atlamışım diye insan zayıfken pek ilgilenmiyor böle şeylerle:))) allahım yakında bugün ne giysem topikleri açalım inşallah 36 bedenlede bol geliyor diye ağlayalım inşallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elma-diyeti-deneyimlerimiz.300677/
bak bu topiği incele baştan sona
Başka öğun yok muuuuuu?? Sanki önceki sayfalarda yazmıştın bir şeylerbaşka öğün yok kahvaltıdan 2 saat sonra elma yiyorsun her iki saatte bir elma o kadar ama baya etkili bir diyet
ben alıştım ya bu duruma burda bazı kadınlar beni sevmiyor canları sağolsun ben paylaşıyorum hem ne kızacaklar sana tembel diyenler utansın:))Takibe aldım hemen.sağol canım:))
Yalnız benim topik arkadaßlarım sana çok kızacak beni yoldan çıkardın diye.sagolsunlar beni çoook severler
o ruya ben yazmadım burda 2 diyet varda ondan kafanız karışıyor 3 lider ruh var 2 aslan bir koç bir aslan 7 günde 10 demiş diğer aslan kükremiş lahana diyeti demiş aslanlardan korkan koç meeeee lemiş elma yeşildir yeşil olsun demiş öle bir durum işte:)))Başka öğun yok muuuuuu?? Sanki önceki sayfalarda yazmıştın bir şeyler
Tabiki şaka yaptım canımben alıştım ya bu duruma burda bazı kadınlar beni sevmiyor canları sağolsun ben paylaşıyorum hem ne kızacaklar sana tembel diyenler utansın:))
yok canım isveç 13 günlük 2 dlm portakal kahve kesme seker 200 gr biftek şubu denilen bir diyet alakası yokİsveç diyeti bu
Aha aha ahaaao ruya ben yazmadım burda 2 diyet varda ondan kafanız karışıyor 3 lider ruh var 2 aslan bir koç bir aslan 7 günde 10 demiş diğer aslan kükremiş lahana diyeti demiş aslanlardan korkan koç meeeee lemiş elma yeşildir yeşil olsun demiş öle bir durum işte:)))
Ayyyy ağzından baaaal damlıyorrr inşallahhhbeyendin dimi olay bir konu ben 2009 da 48-50 kg arası olduğum için hiç incelememişim geçen düşünüyorum ben nasıl bu diyeti atlamışım diye insan zayıfken pek ilgilenmiyor böle şeylerle:))) allahım yakında bugün ne giysem topikleri açalım inşallah 36 bedenlede bol geliyor diye ağlayalım inşallah
:))) ama bak şimdi isveç diyeti diyorlar ya burası karışık buraya gelenin kafası karışıyor ruyacımda yok dün akşamda uyuyakalmış bana soruyorlar ben benim diyeti anlatıyorum yok diyorlar konu başlıklı diyet diyorum sahibi yok gelsin açıklar bize onlara benim diyet soruluyor cidden ağır bir topik bari hızlıca zayıflayalımda kilolarımızla dahada ağırlaştırmayalım zeki insanlar kaldırabiliyor sadece bak sen hemen çözdün olayıAha aha ahaaayarıldım gülmekteeennn olabilir karıştırmışımdır
inşallah canım benim sıkıntı yok her diyet bizimdir önemli olan araç değil amaçtır biz eminim vereceğiz burda sabit tek bir düşünce var tam gaz tam destek bak elenaya gazı aldı yürümeye gitti elmalarıda aldı bugün yarın oda başlıyor hayırlısı ile vereceğiz ruya belli değil naptı bilmiyorum sahte ruya dediğine bakma ruha gibi kız 8 saniyede yok oluyor:)Ayyyy ağzından baaaal damlıyorrr inşallahhh
:))) ama bak şimdi isveç diyeti diyorlar ya burası karışık buraya gelenin kafası karışıyor ruyacımda yok dün akşamda uyuyakalmış bana soruyorlar ben benim diyeti anlatıyorum yok diyorlar konu başlıklı diyet diyorum sahibi yok gelsin açıklar bize onlara benim diyet soruluyor cidden ağır bir topik bari hızlıca zayıflayalımda kilolarımızla dahada ağırlaştırmayalım zeki insanlar kaldırabiliyor sadece bak sen hemen çözdün olayı
inşallah canım benim sıkıntı yok her diyet bizimdir önemli olan araç değil amaçtır biz eminim vereceğiz burda sabit tek bir düşünce var tam gaz tam destek bak elenaya gazı aldı yürümeye gitti elmalarıda aldı bugün yarın oda başlıyor hayırlısı ile vereceğiz ruya belli değil naptı bilmiyorum sahte ruya dediğine bakma ruha gibi kız 8 saniyede yok oluyor:)
içe sen bira kaç kalori biliyormusun sen o bira sen yeşil çay iç bence hatta eşinede içir bak ben içe içe bu hale geldim:)misafiri vardır belkimmm.hem ctesi bugün. Biz de birazdan eşimle bira keyfi yapıcazz ben de
hadi bakalım bekliyoruz seni turbo elena bu akşam öğrendimde turbo hava gazı demekmiş:)
olabilir bayada yürüdün sanırım sabah yap istersengeldim :) baya bi hizli yurudum suanda o yuzden hic leslie yapasim yok sabahmi yapsamki
olabilir bayada yürüdün sanırım sabah yap istersen
misafiri vardır belkimmm.hem ctesi bugün. Biz de birazdan eşimle bira keyfi yapıcazz ben de
Arada bir seviyoruz, k eyif alıyoruziçe sen bira kaç kalori biliyormusun sen o bira sen yeşil çay iç bence hatta eşinede içir bak ben içe içe bu hale geldim:)
Maalesef göbek yapıyor dediğin gibi. Ama yanında sohbet çok keyifli oluyor.örnegin tv izlerken asla içmeyiz.aslında bizim için sohbete meze.vazgeçemeeeeemvalla birada baya bir kalori var kiz en iyisi icme su ic veya yesil cay onceleri bende iciyordum esimle gobek yapiyor hem bira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?